標題: 9月26日賽後報告 [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 26/9/2010 11:03 PM     標題: 9月26日賽後報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]
作者: taxi2003    時間: 26/9/2010 11:15 PM

一、九月二十三日跑馬地賽事 - 第八場(54)  
小組告誡柏寶(「連利福星」),跑過終點後作出勝利姿勢時應避免將手伸出並觸碰其他騎師。
??:fff: :fff:
作者: 君子    時間: 26/9/2010 11:17 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 26/9/2010 23:15 發表
小組告誡柏寶(「連利福星」),跑過終點後作出勝利姿勢時應避免將手伸出並觸碰其他騎師。

睇到都好怪...

不如直接講 吾好同人握手好過啦...
作者: DrEAm    時間: 26/9/2010 11:17 PM

都爾報告,「好有勝」沿途未能如以往般展步,他認為坐騎看似未能適應是日的場地情況。

膠UP都UP得好小小啦...:kkkk:
作者: yuricylau    時間: 26/9/2010 11:17 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 26/9/2010 11:15 PM 發表

同小何握手...
咁馬會點解又唔警告何澤堯:jjjj:
作者: yuricylau    時間: 26/9/2010 11:18 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 26/9/2010 11:17 PM 發表

睇到都好怪...

講到好似係柏寶單方面咁...
作者: yuricylau    時間: 26/9/2010 11:21 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 26/9/2010 11:17 PM 發表
都爾報告,「好有勝」沿途未能如以往般展步,他認為坐騎看似未能適應是日的場地情況。

膠UP都UP得好小小啦...:kkkk:

場地同開鑼日有咩分別??:yyy: :yyy:
作者: DrEAm    時間: 26/9/2010 11:23 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 26/9/2010 11:21 PM 發表

場地同開鑼日有咩分別??:yyy: :yyy:

佢又由佢UP先好...:bbbb:
作者: p238hornet    時間: 26/9/2010 11:45 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 26/9/2010 11:17 PM 發表

睇到都好怪...

翻譯得好差:uuu: 小學生中文水平:ppp:
作者: 自由雨滇行    時間: 26/9/2010 11:48 PM

QUOTE:
原帖由 p238hornet 於 26/9/2010 11:45 PM 發表

翻譯得好差:uuu: 小學生中文水平:ppp:

如果講到明握手既咁做其他野(例如摸patpat:ppp: )咁咪變左無先例可循囉
作者: p238hornet    時間: 26/9/2010 11:53 PM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 26/9/2010 11:48 PM 發表

如果講到明握手既咁做其他野(例如摸patpat:ppp: )咁咪變左無先例可循囉

冼生唔係度,唔駛定依條例:loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 26/9/2010 11:59 PM

第四場:見習騎師梁家俊(「駕世鞍」)有關他在直路上用鞭。

人地家俊平時好少條鞭拎得穩咁耐架嘛:jjjj:

一陣跌鞭你又_,而家唔跌打多兩野又_:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0