標題: 呢度係真正的"暢所欲言"也... [打印本頁]

作者: 至理名言    時間: 21/10/2010 07:35 AM     標題: 呢度係真正的"暢所欲言"也...

唔似得某些"香港"的"討論區"咁一題起某幾位騎練就爆發"粉絲護航",動不動就威脅要"禁"你言論...值得一讚
作者: 智弱網民    時間: 21/10/2010 02:26 PM

會員自律對保障言論自由也很重要:mmm:
作者: jl312    時間: 21/10/2010 02:42 PM

尊重別人, 尊重自己, 理性討論, 專業分析 :gggg: :gggg: :gggg:
作者: neeDu    時間: 21/10/2010 04:06 PM

咁快:yyy: :yyy:
作者: 大關刀    時間: 21/10/2010 06:52 PM

一講到蔡練傷馬  某 d fans 就會異常激動 :llll:
人地都冇踩蔡, 只係講事實....
作者: neeDu    時間: 21/10/2010 06:54 PM

果個討論區係咁架啦:kkkk::rrr:
作者: sw    時間: 21/10/2010 06:55 PM

QUOTE:
原帖由 大關刀 於 21/10/2010 06:52 PM 發表
一講到蔡練傷馬  某 d fans 就會異常激動 :llll:
人地都冇踩蔡, 只係講事實....

嗰位蔡約翰fans真係好正 我之前都同佢交過手:yyy:
作者: neeDu    時間: 21/10/2010 07:01 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 21/10/2010 06:55 PM 發表

特別係果個大權:yyy:
作者: yuricylau    時間: 21/10/2010 07:02 PM

想搵野_下嘅...嗰度真係唔錯架:eee:
作者: leavemealone    時間: 21/10/2010 07:05 PM

whyte一攞冠軍..有d就好似被whyte某部位吉中菊花咁.....有d就開心到好似跟whyte親了嘴咁...真係我見猶憐:lll: :lll: :lll:
作者: neeDu    時間: 21/10/2010 07:11 PM

個邊一講起盈彩繽紛既傷仲激動:abcde:
作者: leavemealone    時間: 21/10/2010 07:12 PM

再加埋果條到係海外版度不停自言自語..低級抽水的南非兄...o..my god.......where is my 舊愛...天堂
作者: leavemealone    時間: 21/10/2010 07:16 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 21/10/2010 07:11 PM 發表
個邊一講起盈彩繽紛既傷仲激動:abcde:

好心佢地唔好咁短視,一日到黑隻眼就係得香港賽馬......那邊美國果隻2歲王打柴仲慘了.....始終香港跑的係閹馬就係閹馬.成就最盡都係跑道上,馬兒的能力係無辦法傳給後代呢
作者: mR.偉    時間: 21/10/2010 08:01 PM

QUOTE:
原帖由 leavemealone 於 21/10/2010 07:12 PM 發表
再加埋果條到係海外版度不停自言自語..低級抽水的南非兄...o..my god.......where is my 舊愛...天堂

南非兄@@?
作者: jerrykwan    時間: 21/10/2010 09:56 PM

非洲最南面既馬王 :fff:

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 21/10/2010 08:01 PM 發表

南非兄@@?

作者: mR.偉    時間: 21/10/2010 09:58 PM

QUOTE:
原帖由 jerrykwan 於 21/10/2010 09:56 PM 發表
非洲最南面既馬王 :fff:

COBH呀麻XDDD
成日賴醒抽水果個人呀麻:fff::fff:
作者: 至理名言    時間: 21/10/2010 11:53 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 21/10/2010 06:55 PM 發表

喂喂喂...人地話自己唔係某馬房,某粉絲的粉絲黎架.....只不過佢對有人攻擊某騎練感到"不值"所以出多兩句聲咋......:ppp:

幾個主要討論區的評論啦:

"果度"我最唔喜歡既就係講兩講就亂Ban人,就算你唔搞佢,但佢卻成人搞你,只要你出番一句就立刻禁你鎖你,完全無"公道"呢兩個字......

另一版嘛...似乎真係受到"隔離埠"的影響下,立場逐漸變得"親官方",我最頂唔順就係成日收到買野的短訊,加上"集資養馬"的風波之下,令我感到...唉...

至於"你想要"的馬版(同第一個係姐妹關係),好似無乜人氣...
作者: sw    時間: 22/10/2010 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 至理名言 於 21/10/2010 11:53 PM 發表

喂喂喂...人地話自己唔係某馬房,某粉絲的粉絲黎架.....只不過佢對有人攻擊某騎練感到"不值"所以出多兩句聲咋......:ppp:

但佢喺discuss毫無保留地表達對蔡約翰嘅愛意:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 22/10/2010 09:08 AM

都唔似某個站咁樣,話識時務的人唔會問某隻打比冠軍的雄馬去左邊

我真係想講句

咁一隻香港打比冠軍馬馬會應該會吹到好應,點解到而家連隻馬都潛埋水

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0