標題: 試閘結果 (11月9日) [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 9/11/2010 08:20 PM     標題: 試閘結果 (11月9日)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/btresult.asp[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 9/11/2010 08:24 PM

爆冷試得唔錯..
生生發 :ccc:
俊鬥仕還可以
作者: 櫻花    時間: 9/11/2010 09:26 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 9/11/2010 08:24 PM 發表
爆冷試得唔錯..
生生發 :ccc:
俊鬥仕還可以

雖然 爆冷 按實,但贏佢只係33分創出傳奇;傑出君子和豹顯神駒亦唔見叻過,講真如果係以前應該按實都過啦仲要係試1600:ppp: ,不過佢現在老左收歛左都唔定,以前咁嘅表現一定唔收貨:ppp:

作者: taxi2003    時間: 9/11/2010 10:06 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 9/11/2010 09:26 PM 發表

雖然 爆冷 按實,但贏佢只係33分創出傳奇;傑出君子和豹顯神駒亦唔見叻過,講真如果係以前應該按實都過啦仲要係試1600:ppp: ,不過佢現在老左收歛左都唔定,以前咁嘅表現一定唔收貨:ppp:

CHECK番爆冷試閘其實唔多而且極少贏(包括1600閘)
我覺得問題不大:ppp: :ppp:

反而好爸爸就真係少有試閘都輸:ooo: :ooo:
作者: 飛神    時間: 9/11/2010 10:12 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/11/2010 10:06 PM 發表

輸俾奪綵奇兵:ppp: :ppp:
作者: taxi2003    時間: 9/11/2010 10:18 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 9/11/2010 10:12 PM 發表

輸俾奪綵奇兵:ppp: :ppp:

奪綵奇兵騎住上既,計姿態仲係好爸爸好d

不過睇開好爸爸一定知佢試閘好少會輸:ppp: :ppp:
作者: 飛神    時間: 9/11/2010 10:19 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/11/2010 10:18 PM 發表

奪綵奇兵騎住上既,計姿態仲係好爸爸好d

不過睇開好爸爸一定知佢試閘好少會輸:ppp: :ppp:

次次成支箭咁, 國際賽在即, 應該係彈甩奪綵奇兵先岩:kkk:
作者: 飛神    時間: 9/11/2010 10:20 PM

駿方...希望跑得番
作者: 櫻花    時間: 9/11/2010 10:38 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/11/2010 10:06 PM 發表

但輸比 5班都無表現嘅馬 真係幾不安:ppp:
作者: jintinc    時間: 9/11/2010 11:40 PM

搏得分 (M004) 巫斯義 蔡約翰 05  9-3/4L 4 7 10 1.01.16  沿途按實,走勢含蓄

老巫 + 神仙:fff: :fff:
咩係走勢含蓄呀:aaaa: :aaaa:
作者: yuricylau    時間: 9/11/2010 11:54 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 9/11/2010 11:40 PM 發表
搏得分 (M004) 巫斯義 蔡約翰 05  9-3/4L 4 7 10 1.01.16  沿途按實,走勢含蓄

老巫 + 神仙:fff: :fff:
咩係走勢含蓄呀:aaaa: :aaaa:

結合埋"沿途按實"...我估係指隻馬按實都躍躍欲試啩:bbbb:
作者: 帶來吉利    時間: 10/11/2010 02:58 PM

至尊飛飛 跑姿重係好重口
加上脾氣大
睇下之後進度點

駿方 拉座自動上 休戰成年 度馬好肯走

先鞭直前 2歲馬 隻馬好肯走 身材又靚
唔怪得咁貴價:abcde:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0