標題: 「魔法幻影」輕取國泰航空馬會盃 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 14/11/2010 07:47 PM     標題: 「魔法幻影」輕取國泰航空馬會盃

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2010-11/news_2010111401900.html[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 14/11/2010 07:49 PM

包裝大師--香港盃:fff:
至勇威龍可能係瓶:ddd:
作者: 阿源    時間: 14/11/2010 08:07 PM

閒話一句係次次都做副車,定係真係養唔返:aaaa:
作者: S.WEEK    時間: 14/11/2010 08:08 PM

呢隻「魔法幻影」越來越似「好利多」加強版
作者: 何良    時間: 14/11/2010 08:34 PM

閒話一句拉走啦~~擺係大摩度真係浪費生命
作者: mR.偉    時間: 14/11/2010 09:24 PM

其實呢隻進度好既話
上年打o比又點會跑成禁呀
我睇好佢嫁上年
不過,我都係覺得閒話一句勁過佢
作者: 阿源    時間: 14/11/2010 09:27 PM

隻馬切左至識跑
作者: More_Collection    時間: 14/11/2010 09:50 PM

QUOTE:
原帖由 何良 於 14/11/2010 08:34 PM 發表
閒話一句拉走啦~~擺係大摩度真係浪費生命

I can't believe this horse with so much talent has only 4 wins in his career in hk. Must have something wrong on the training or the planning. Really disappointed with John. This horse loses too much time in this absurd way.
作者: 君子    時間: 14/11/2010 10:14 PM

以閒話一句既賽績..
其實佢都吾係乜野馬王級既馬啦..
作者: 阿源    時間: 14/11/2010 10:18 PM

以佢上季香港盃預賽,香港盃同香港金盃的表現,我覺得算係馬王級,但係我好驚佢真係傷左養唔反:aaaaa:
作者: 君子    時間: 14/11/2010 10:19 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 14/11/2010 22:18 發表
以佢上季香港盃預賽,香港盃同香港金盃的表現,我覺得算係馬王級,但係我好驚佢真係傷左養唔反:aaaaa:

咁佢打比個排個勢真係好勁....:ooo:
作者: 帶來吉利    時間: 14/11/2010 10:38 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 14/11/2010 20:08 發表
呢隻「魔法幻影」越來越似「好利多」加強版

咁多白汗 都贏得咁輕鬆:rrrr:
作者: mR.偉    時間: 14/11/2010 11:03 PM

我都唔知點講呢匹馬王
作者: keywinner    時間: 14/11/2010 11:36 PM

又玩魔法了:loveliness:

呢隻Irian明顯係隻二級賽馬, 博呢場棄下場, 大勝好合理
隻一級馬就試跑一場:yyy:
這是合理的編排哦
作者: May_Be_83    時間: 14/11/2010 11:39 PM

我反而覺得「閒話一句」仲有場頭馬贏,
不過咁樣玩法,又真係.......:uuu: :uuu:
作者: iceson    時間: 15/11/2010 12:08 AM

包裝大師, 又係摶季初1場收工 :eee:
作者: collection    時間: 15/11/2010 01:10 AM

係另一個帖火藥味好重,我唔識醫學上嘅野,不過大摩對呢隻馬嘅訓練真係不知所謂,第一,而家已經11月,重有一個月就到國際賽,隻馬嘅體重仲可以比正常當fit時重成40磅,第二,係最後試跑果課見隻馬已經同以前唔同哂,完全冇哂氣勢,就算我呢D唔識馬,唔識睇狀態都知隻馬輸梗,唔通大摩嘅水平仲差過我,而佢竟然話隻馬好fit,衰就衰在香港D講馬佬更無恥,又話隻馬成長,又話隻馬個胸越尼越大,狀態8,9成(我自己睇唔係幾多成嘅問題,係完全唔係果隻馬),今日買到1.5,真金白銀喎,好啦,隻馬係全無狀態之下跑到出血,邊個要負責任,唔通係我咩,所以個個都冇錯,就只係大摩嘅錯
如果大家有時間,不妨睇返重播,隻馬個頭係平平咁向前跑而唔係點頭點頭咁跑,雖然希望今次出血對隻馬唔好做成永久創傷,但要短時間再做起隻馬,難D啦
作者: ユюユ    時間: 15/11/2010 01:12 AM

一早都話魔法幻影今年會天下無敵ga啦:eee: :eee: :eee:
下個月香港盃sure win:fff: :fff: :fff:
作者: kewell    時間: 15/11/2010 07:23 AM     標題: 回復 #17 collection 的帖子

我自己睇隻馬個狀態水平真係有七八成, 係估D講馬佬真係_ UP架咩...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0