標題: 21/11/2010 沙田草泥報名表 [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 15/11/2010 03:54 PM     標題: 21/11/2010 沙田草泥報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: neeDu    時間: 15/11/2010 03:55 PM

小橋流水:rrr: :rrr: :rrr: :rrr:
作者: jl312    時間: 15/11/2010 04:05 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 15/11/2010 03:55 PM 發表

唉......唉......心痛

雖然隻馬唔係馬王級, 但係見到咁跑法, 真係想打去俾愛護動物協會話有人虐畜:yyy: :yyy: :yyy:

何必呢.....何必呢......

本來一個馬主能夠擁有一匹好馬已經係無上光榮, 而一切光榮都係隻馬努力而帶俾你, 你唔好好善待, 後果就只有自討苦吃

不論依場贏或輸, 咁跑法就真係可惜, 可惜:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:

God Bless Little Bridge
作者: jl312    時間: 15/11/2010 04:09 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 15/11/2010 03:55 PM 發表

我老豆唔賭馬, 我同佢講小橋流水今個禮拜出, 佢答我: "個馬主好等錢洗呀!!!":ooo: :ooo: :ooo:

唔賭馬嘅人都覺得咁樣跑法係唔合理.......
作者: neeDu    時間: 15/11/2010 04:16 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 15/11/2010 04:05 PM 發表

雖然隻馬唔係馬王級, 但係見到咁跑法, 真係想打去俾愛護動物協會話有人虐畜:yyy: :yyy: :yyy:

本來一個馬主能夠擁有一匹好馬已經係無上光榮, 而 ...

馬主要跑都冇計...:kkkk: :kkkk: 希望隻馬冇事啦:kkkk:
作者: Running    時間: 15/11/2010 04:24 PM

彩得福出場:jjjj:
作者: 馬俠    時間: 15/11/2010 06:03 PM

小橋流水 平安返黎 已經好好架啦...:sss:
作者: asiadragon    時間: 15/11/2010 07:33 PM

大摩四路興兵..邊隻係主力呢??:fff:

穿針引線,  奇異福星:yyy:

皇帝旨令輕磅跑三班1600:tttt:
作者: dennis2299    時間: 15/11/2010 07:46 PM

美猴王:jjjj:
作者: DrEAm    時間: 15/11/2010 08:12 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 15/11/2010 04:05 PM 發表

本來一個馬主能夠擁有一匹好馬已經係無上光榮, 而 ...

佢今季初出出奇地FIT已經好得人驚,行圈時小見地好火...:ooo:
希望佢吾好出事,隻馬鬥心好好,真係會場場同你盡博...:aaaaa:
同馬房隻芙蓉蛋有沙田吾跑去谷草都跑到都有D偏瘦:iiiii:
作者: iceson    時間: 15/11/2010 10:07 PM

隻馬越贏越險, 暫時對呢班馬冇得跑, 個馬主係都要谷隻馬跑國際賽:uuu:
作者: taxi2003    時間: 15/11/2010 10:08 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 15/11/2010 07:46 PM 發表
美猴王:jjjj:

韋達騎番:yyy: :yyy:
作者: kewell    時間: 16/11/2010 12:31 AM

達少去搶隻大摩既騎好過騎美猴王啦:yyy:
作者: asiadragon    時間: 18/11/2010 09:12 AM

配搭實在太有趣啦..
國泰航空馬會一哩錦標 ..
主帥騎步步穩,柏寶騎番上星期果系的摩法神采,新力勁就勞愛德,爆冷..郭能:ccc:
締造美麗..巫斯義
高雅志就騎好日子

共創未來--都爾
小橋流水:ccc:
萬事佳--馬偉昌
金德寶-勞愛德
天久 12檔..火箭人8檔..蓮華生輝 6檔..
作者: 木奇異    時間: 18/11/2010 10:08 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 16/11/2010 12:31 AM 發表
達少去搶隻大摩既騎好過騎美猴王啦:yyy:

佢唔想騎人地D 3-4選馬掛 :yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 18/11/2010 12:36 PM

天久配巫屍義,贏得
作者: Running    時間: 18/11/2010 12:43 PM

我見到天久咁嘅排檔,估計今場方仔唔多想去馬。:jjjj:
作者: 小魔怪    時間: 18/11/2010 12:46 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 18/11/2010 12:43 PM 發表
我見到天久咁嘅排檔,估計今場方仔唔多想去馬。:jjjj:

留住跑沿途吊住蓮華生輝尾唔係無機:jjjj:
巫c2最鍾意玩反高潮:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0