標題: 湯智傑上訴 [打印本頁]

作者: kewell    時間: 22/11/2010 09:53 PM     標題: 湯智傑上訴

先:
[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2010-11/news_2010112201458.html[/iframe]
後:
[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2010-11/news_2010112201504.html[/iframe]

唔係用不良於行黎做藉口丫嘛:yyy:

作者: 飛神    時間: 22/11/2010 09:57 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 22/11/2010 09:53 PM 發表
先:
http://www.hkjc.com/chinese/corp ... _2010112201458.html

後:
http://www.hkjc.com/chinese/corp ... item.asp?in_file=/c ...

但係合理:ppp:
作者: Kris    時間: 22/11/2010 09:59 PM

咁真係有疑點, 利益歸唔歸被告睇馬會嘅遮
作者: mR.偉    時間: 22/11/2010 09:59 PM

睇到la:jjjj:

作者: 君子    時間: 22/11/2010 10:00 PM

其實依d算吾算 方駿暉 佢地成日鬧既成果  :eee:
作者: yuricylau    時間: 22/11/2010 10:01 PM

事實佢係無騎一段...跟住又騎番喎
如果以隻馬有事做辯駁...咁點解之後又騎番呢....
作者: 櫻花    時間: 22/11/2010 10:23 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 22/11/2010 10:01 PM 發表
事實佢係無騎一段...跟住又騎番喎
如果以隻馬有事做辯駁...咁點解之後又騎番呢....

如果佢供詞之前無講懷疑隻馬有事而放緩策騎,如果佢用馬匹有事呢個理由而又無法解釋點解事前唔提出,絕對有借題發揮砌詞詨辯之嫌,如果我係馬會 加刑 多6天:tttt:

作者: mokin88    時間: 22/11/2010 10:23 PM

我諗佢都估唔到隻馬會上番:sss:

仲之依下真係慘:abcde:
作者: DrEAm    時間: 22/11/2010 10:34 PM

佢吾係完全無騎都停5日
都爾呢D咪好X抵,明拉都係6日:abcde:
作者: kewell    時間: 22/11/2010 10:50 PM     標題: 回復 #9 DrEAm 的帖子

都爾停5日, 湯仔先係6日?????
作者: p238hornet    時間: 22/11/2010 10:57 PM

QUOTE:
原帖由 mokin88 於 22/11/2010 10:23 PM 發表
我諗佢都估唔到隻馬會上番:sss:

仲之依下真係慘:abcde:

我都係咁話,睇賠率都唔覺得有機會,唸住冇架啦,點知隻馬原來有,我睇都嚇一跳:ppp:
如果運氣好d,影到第3或者匹馬完全冇,就咩事都冇:vvv:
作者: sw    時間: 22/11/2010 10:57 PM

如果將刀哥擺喺日本審一定冇事:abcde:

湯智傑真係冇得抵賴 班倒屎見你放軟手腳成100米冇可能從輕發落.....
作者: DrEAm    時間: 22/11/2010 10:59 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 22/11/2010 10:50 PM 發表
都爾停5日, 湯仔先係6日?????

掉轉左...所以咪話刀哥好X抵:iiiii:
作者: kewell    時間: 22/11/2010 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 22/11/2010 10:59 PM 發表

掉轉左...所以咪話刀哥好X抵:iiiii:

其實湯仔太礙眼啦, 係果個位停晒手腳, 但係隻馬又自己上返:yyy:
作者: yuricylau    時間: 22/11/2010 11:14 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 22/11/2010 11:04 PM 發表

其實湯仔太礙眼啦, 係果個位停晒手腳, 但係隻馬又自己上返:yyy:

一係就完全停晒手腳...再以呢個作為解釋或者行得通:yyy:
作者: DrEAm    時間: 22/11/2010 11:15 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 22/11/2010 11:04 PM 發表

湯仔佢又未到停哂手....都哥直頭有P拉到無:jjjj:
湯仔呢D動作好多騎師都有,佢呢次停得,好多個要停....
作者: kewell    時間: 22/11/2010 11:16 PM     標題: 回復 #15 yuricylau 的帖子

我睇到最大問題係, 隻馬係佢停晒手腳自己都上:yyy:
作者: 飛神    時間: 22/11/2010 11:16 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 22/11/2010 11:15 PM 發表

湯仔佢又未到停哂手....都哥直頭有P拉到無:jjjj:
湯仔呢D動作好多騎師都有,佢呢次停得,好多個要停....

都哥成日架啦, 要計停幾個月都得, 日月暉華都兩次:fff:
作者: DrEAm    時間: 22/11/2010 11:23 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 22/11/2010 11:16 PM 發表

都哥成日架啦, 要計停幾個月都得, 日月暉華都兩次:fff:

最好停埋佢牌...:yyy: 佢都亂來既...:zzz:
作者: 飛神    時間: 22/11/2010 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 22/11/2010 11:23 PM 發表

最好停埋佢牌...:yyy: 佢都亂來既...:zzz:

梗係唔得, 我賭咩呀咁?
作者: 西人堅    時間: 23/11/2010 12:51 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 22/11/2010 11:16 PM 發表
我睇到最大問題係, 隻馬係佢停晒手腳自己都上:yyy:

畢左業咁耐都剩係識停手腳去輸....冇進步
咁抵罰啦...:yyy:

要輸馬, 望下兩面 作下勢望馬腳咁咪冇野 lor
最後又驗到不良於行.....佢有望腳就一定拆得通
作者: 智弱網民    時間: 23/11/2010 12:54 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 23/11/2010 12:51 AM 發表

邊度寫隻馬不良於行? 搵唔到:ppp:
作者: 西人堅    時間: 23/11/2010 01:13 AM     標題: 回復 #22 智弱網民 的帖子

本貼1樓:jjjj:
作者: 智弱網民    時間: 23/11/2010 01:25 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 23/11/2010 01:13 AM 發表
本貼1樓:jjjj:

唔怪之得, 我勁睇賽後報告:yyy:
作者: 至理名言    時間: 23/11/2010 04:19 AM

湯小朋友有無第二個國藉呀?
係南非藉既只罰兩萬咋.....
澳洲藉直頭唔駛罰添........:llll:
作者: poiuy    時間: 23/11/2010 11:52 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 23/11/2010 12:51 AM 發表

呢6日應該要學下睇帶 睇下同線路既老巫點樣騎剛周日既 發達心聲:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0