標題: 香港的賽事片段真的很差...... [打印本頁]

作者: keeper    時間: 26/12/2010 06:52 PM     標題: 香港的賽事片段真的很差......

上網想睇番0的賽事重溫......馬會0的片...真係唔入流....:rrr:
睇晨操片........:rrr:
睇試閘片........:rrr:
睇賽後片........:rrr: .....
馬會係冇錢做定冇人識做......仲學人講咩世界級........笑銀死人....睇段片都花銀過人...........:rrr:
作者: Running    時間: 26/12/2010 06:59 PM     標題: 回復 #1 keeper 的帖子

你係揀寬頻定56K睇?

如果揀後者係會差好多:ppp:
作者: keeper    時間: 26/12/2010 07:10 PM

用firefox...自從佢轉左個垃圾silverlight.....又細又花....
都唔知邊佢做指定播放軟件.....垃圾個垃圾....都唔知係咪收左微硬錢...咁銀花...試過都唔會用喇....仲指定要裝佢...:rrr:
作者: mR.偉    時間: 26/12/2010 07:13 PM

下..我覺得唔係好差喎...:ppp:
作者: 西人堅    時間: 26/12/2010 07:17 PM

可以用番 media player 睇 ga wor
我都係用firefox
作者: hkcmlawrence    時間: 26/12/2010 07:19 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 26/12/2010 07:17 PM 發表
可以用番 media player 睇 ga wor
我都係用firefox

質素有時會600k,有時得250k
五知是否看自己個頻寬而定:cccc:
作者: 自由雨滇行    時間: 26/12/2010 07:42 PM

QUOTE:
原帖由 keeper 於 26/12/2010 07:10 PM 發表
用firefox...自從佢轉左個垃圾silverlight.....又細又花....
都唔知邊佢做指定播放軟件.....垃圾個垃圾....都唔知係咪收左微硬錢...咁銀花...試過都唔會用喇....仲指定要裝佢...:rrr:

silverlight無用既
作者: kaosen    時間: 26/12/2010 08:37 PM

應該係樓上唔識較姐,我轉埋高清上網睇55!!
作者: 贏馬人    時間: 26/12/2010 08:49 PM

:kkk: :kkk: 冇問題喎......
同睇4仔一樣咁清晰、暢順:zzz: :zzz: :fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0