標題: Paul So話搵到問題所在,好快有o野睇喎! [打印本頁]

作者: Running    時間: 3/1/2011 12:26 AM     標題: Paul So話搵到問題所在,好快有o野睇喎!

[iframe]http://hk.racing.nextmedia.com/template/racing/art_main.cfm?sec_id=3403908&iss_id=20110103&showdate=20110103&art_id=14828285[/iframe]
作者: kewell    時間: 3/1/2011 12:37 AM

如果搵得解決辦法, 佢既兵力想拎13W唔難既:yyy:
作者: iceson    時間: 3/1/2011 12:55 AM

贏得1win, 都冇乜馬拉走, 班馬主都算唔話得
作者: 贏馬人    時間: 3/1/2011 01:26 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 3/1/2011 12:37 AM 發表
如果搵得解決辦法, 佢既兵力想拎13W唔難既:yyy:

我想睇佢破紀錄,成季得1Win:zzz: :zzz: :fff: :fff:
作者: 冼馬田    時間: 3/1/2011 02:03 AM

佢0係香港練馬練左咁多年,有幾多料大家都見架啦,成四五十隻馬都搞成咁,如果得廿隻馬佢點算呀你話?﹗:rrr: :rrr: :rrr: :rrr:
作者: ユюユ    時間: 3/1/2011 02:50 AM

個人相信
佢今年99.9999999999999%達唔到標:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 小野伸二    時間: 3/1/2011 02:58 AM     標題: 回復 #6 ユюユ 的帖子

有你呢句,又要儲番個paul so合格基金啦:jjjj:
作者: leavemealone    時間: 3/1/2011 03:13 AM

個人睇paul so馬行出黎..收身,健康都可以做到好靚..但好少見到火氣好好,個身好壯的...而且d馬表現成日唔穩定..
作者: neeDu    時間: 3/1/2011 10:08 AM

咩問題呢?:fff:
作者: 西人堅    時間: 3/1/2011 10:13 AM

咁我地就放長雙眼睇下 la wor :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 3/1/2011 10:29 AM

拜伊神:fff:
但剩係拜伊神夠唔夠,使唔使拜埋雷神:fff: ?
作者: 週日寧靜    時間: 3/1/2011 02:21 PM

希望佢真係搞得掂..到季尾仲衰過安爺咪好瘀:yyy: :yyy:

到時咩面到冇:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 3/1/2011 10:49 PM

佢都係執埋D野返澳紐陪希斯好過喇
作者: mR.偉    時間: 3/1/2011 10:50 PM

希望真係得:abcde:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0