標題: 亞洲一哩挑戰賽增設新獎項 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 17/1/2011 02:54 PM     標題: 亞洲一哩挑戰賽增設新獎項

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2011-01/news_2011011701316.html[/iframe]
作者: jl312    時間: 17/1/2011 03:04 PM

作客入球優惠:yyy: :yyy: :jjjj:

即係鼓勵多D馬去海外比賽, 唔洗變得有名冇實, 除咗場杜拜免稅盃外, 其餘幾場都唔可以講係國際賽事, 經常得D本地馬跑, 即使安田, 都唔係吸引到太多海外參賽馬:kkkk:
作者: neeDu    時間: 17/1/2011 04:01 PM

十萬美元豪華汽車:zzz:
作者: orochi1650    時間: 17/1/2011 04:18 PM

不如加站好過了!!!

安田>關屋紀念(不過要jra幫牠昇格為g2)>克蘭芝一英里賽>杜勒讓賽>一哩冠軍賽>hk一哩 為終站
作者: poiuy    時間: 17/1/2011 04:36 PM

則由日本中央競馬會幹事以抽籤方式決定冠軍誰屬。:yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
作者: 大關刀    時間: 17/1/2011 06:44 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 17/1/2011 04:01 PM 發表
十萬美元豪華汽車:zzz:

我睇漏個美字:yyy:
作者: 至理名言    時間: 17/1/2011 09:26 PM

擺明因為佢地知道各主場既馬唔肯遠征
作者: sw    時間: 17/1/2011 09:36 PM

QUOTE:
原帖由 orochi1650 於 17/1/2011 04:18 PM 發表
不如加站好過了!!!

安田>關屋紀念(不過要jra幫牠昇格為g2)>克蘭芝一英里賽>杜勒讓賽>一哩冠軍賽>hk一哩 為終站

咁不如簡單d搞個春秋港日挑戰賽算數....紅字呢d唔知加嚟做乜..
作者: yuricylau    時間: 17/1/2011 11:03 PM

連未來錦標都已經唔係一哩:yyy:
作者: 李澤楷    時間: 25/1/2011 12:00 AM

得4關邊度好玩.
整多幾關嘛...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0