標題: 方塊龜傳說 [打印本頁]

作者: lovexjapan08    時間: 20/1/2011 07:45 AM     標題: 方塊龜傳說

[youtube]MDUAjgE-5uo[/youtube]
[youtube]sFBBereqhP0[/youtube]
[youtube]vMlocbaAgIQ[/youtube]

作者: 至理名言    時間: 20/1/2011 11:11 PM

你同方生有心病?
作者: 冼馬田    時間: 20/1/2011 11:25 PM

佢0的「是其是非其非」確係深入民心。
作者: 櫻花    時間: 20/1/2011 11:44 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 20/1/2011 11:25 PM 發表
佢0的「是其是非其非」確係深入民心。

屎係屎屁係屁 :yyy:
作者: jl312    時間: 21/1/2011 12:22 AM

其實我覺得方生D 口頭禪係煩D, 不過都係好到, 或者講係用一個簡易D嘅詞彙去解釋一D複雜嘅理論, 等普羅馬迷易D去理解, 有D論點係正確, 當然唔會全部

刨馬就真係個個都有唔同重心, 老實講, 有邊個D貼士準? 有就dry 賭唔洗做, 但係馬迷就往往覺得自己D貼士勁D, 想挑戰吓D馬評家, 其實D馬評家都係為生活姐:yyy: :yyy: :yyy: 當然, 佢哋做得依個post, 就一定要交功課:lll: :lll: :lll:

所以我一向都唔理佢哋D貼士或者理論, 因為跑馬真係遂場計, 即使14隻馬同一路程, 同一檔位跑多次, 走位際遇唔同, 結果都唔同, 加埋運氣:loveliness: 賭馬都係求開心姐, 好多大戶用好多人力物力, 最後都只不過係賺個回扣:zzz: :zzz: :zzz:

不過, 話分兩頭, RW裡面貼士比賽成日前例返來個幾位人兄D貼士真係幾勁:gggg:

好多人跑完出嚟都會話依隻個隻我都有, 但係嫌佢熱又或者檔位騎師所以冇要

跑馬始終贏就係贏, 冇如果, 只有結果, 重點係要事後檢討, 睇吓投注紀錄, 知道自己強項弱項:loveliness: :loveliness: :loveliness:

要預測一場馬, 真係有N咁多嘢, 只要你刨到最關鍵嘅位置, 就可以提高贏錢機會, 當然, 重要配合投注技巧

作者: jl312    時間: 21/1/2011 12:29 AM

其實我覺得山高D態度最有問題, 以為自己知好多嘢, 又唔講你聽, 擺出高姿態

成日叫你"自己諗吓啦! 我唔係話咩咩咩, 我冇講咩咩咩":yyy: :yyy: :yyy:
作者: 冼馬田    時間: 21/1/2011 01:03 AM

QUOTE:
原帖由 <i>jl312</i> 於 21/1/2011 12:22 AM 發表<br />
其實我覺得方生D 口頭禪係煩D, 不過都係好到, 或者講係用一個簡易D嘅詞彙去解釋一D複雜嘅理論, 等普羅馬迷易D去理解, 有D論點係正確, 當然唔會全部<br />
<br />
刨馬就真係個個都有唔同重心, 老實講, 有邊個 ...

<br />

哦,做得呢0的位,就難免會被人評頭品足,甚至被惡搞。而家資訊發達大家就搞方駿暉0者,如果以前有上網有youtube,我相信董驃一樣會被人惡搞﹗
作者: 贏馬人    時間: 21/1/2011 01:16 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 21/1/2011 01:03 AM 發表
哦,做得呢0的位,就難免會被人評頭品足,甚至被惡搞。而家資訊發達大家就搞方駿暉0者,如果以前有上網有youtube,我相信董驃一樣會被人惡搞﹗

呢班賊頭咪又係成日批評騎師、練馬師:uuu: :uuu:
搞到騎師、練馬師唔接受有線訪問:rrr: :rrr:
作者: May_Be_83    時間: 21/1/2011 01:39 AM

方先生都曾經做過教師,係長氣D架啦......
作者: 贏馬人    時間: 21/1/2011 01:53 AM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 21/1/2011 01:39 AM 發表
方先生都曾經做過教師,係長氣D架啦......

最憎佢好似教細路咁D語氣:rrr: :rrr:
作者: lovexjapan08    時間: 21/1/2011 02:20 AM

我覺得方生咪多餘,叫人睇馬簿黎捉馬,點解我唔走去上網去睇圖,甚至成段直播睇哂黎捉馬

山高廢就係人都知啦

刨馬真係睇心水,有D人鐘意日本血系後代,有D鐘意長捧練馬師,甚至議員馬,再唔係捧一D停左好耐的騎師都得
作者: 西人堅    時間: 21/1/2011 10:24 AM

對初初賭馬 ge 人
佢 d 理論其實比以前果套更值得參考
我亦相信佢冇收埋食, 佢識 ge 都會講出黎
唔似上一代果 d 老野 :zzz:
比起果 d 成日今日的我打倒昨日的我果堆 ........:yyy: :yyy:

係憎佢唯我獨專 唔比人駁番轉頭
越多 phone in 佢越現形 :yyy:

又要做馬場民主抽水派
例如今日又黎啦 :eee:

歐洲駿馬抽到外檔 搶放你※
好啦, 放完會斷 咁唔通又放?
(再放你咪又※ lor 話咩證明左唔得仲咁做)
留後你又※
喂人地用盡心機埋欄慳位
外欄係咁跑 ga la
係咪入面 d 馬摩西過紅海咁讓比你埋黎先 :yyy: :abcde:

好啦 d 外檔唔隊唔縮, 小佢老巫, 盲昌果 d
你又※人地順其自然 走蝕位
抽外檔唔係可以點跑 乜你都※ :yyy:
作者: kaosen    時間: 21/1/2011 12:43 PM

方仔有佢既一套!!!我唔會唔認同,又唔會讚同!!!人地都係返工姐~!
作者: jl312    時間: 21/1/2011 03:02 PM

是其是, 非其非......並唔容易做到

如果別人不認同你, 你強行要別人認同, 只會俾人覺得係"非其是, 是其非", 我估依個就係方生俾人覺得係霸道原因:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 25/1/2011 12:47 PM

[youtube]AZppP6wJMOw[/youtube]

人間悲劇

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0