標題: 1月20日評分變動摘要 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 20/1/2011 06:06 PM     標題: 1月20日評分變動摘要

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: 希比    時間: 20/1/2011 06:45 PM

常山鳳寶 J161 076 +5
衝鋒槍 G169 122 +6
十足十 L030 055 +5
錢照贏 L023 096 +10
文武維揚 L320 081 +9
賞心 H052 024 +15
福喜 J061 079 +5
幸運傳奇 L273 065 +5

文武維揚上到81分,其他變化不大
作者: neeDu    時間: 20/1/2011 06:46 PM

賞心加16分:ppp: 錢照嬴都加10分:ddd:
作者: 希比    時間: 20/1/2011 06:51 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 20/1/2011 06:46 PM 發表
賞心加16分:ppp: 錢照嬴都加10分:ddd:

賞心蝕磅跑....正常
錢照嬴加10分,我諗今季仲有一場頭馬在手
作者: neeDu    時間: 20/1/2011 06:54 PM

QUOTE:
原帖由 希比 於 20/1/2011 06:51 PM 發表

賞心蝕磅跑....正常
錢照嬴加10分,我諗今季仲有一場頭馬在手

賞心都諗到佢會加十幾廿分,但錢照嬴加10分會唔會多左...
作者: dennis2299    時間: 20/1/2011 07:14 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 20/1/2011 06:54 PM 發表

賞心都諗到佢會加十幾廿分,但錢照嬴加10分會唔會多左...

唔會:ppp: 隻馬跟本跑谷草就大超班:ppp:
作者: 希比    時間: 20/1/2011 08:57 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 20/1/2011 07:14 PM 發表

唔會:ppp: 隻馬跟本跑谷草就大超班:ppp:

平心而論, 同埋另一快活谷強手 八運寶 美猴王比較.......仲差一線
作者: 帶來吉利    時間: 21/1/2011 01:15 AM

錢照贏 真係到頂:zzz:

隻讚賞 真係愈跑愈唔掂:hhhh:
作者: 細B    時間: 21/1/2011 08:25 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 21/1/2011 01:15 AM 發表
錢照贏 真係到頂:zzz:

隻讚賞 真係愈跑愈唔掂:hhhh:

係蔡生唔掂姐:rrr:
作者: kaosen    時間: 21/1/2011 12:49 PM

錢照嬴應該就到頂!!! 一百分盡頭55
讚賞擺係東仔到 上左一百分拉:uuu:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0