標題: 主席短途獎 - 報名馬匹名單 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 24/1/2011 03:02 PM     標題: 主席短途獎 - 報名馬匹名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2011-01/news_2011012401428.html[/iframe]
作者: neeDu    時間: 24/1/2011 03:52 PM

共創未來果然轉攻短途:fff:
作者: 木奇異    時間: 24/1/2011 04:46 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 24/1/2011 03:52 PM 發表
共創未來果然轉攻短途:fff:

勇敢小子有董事杯1600唔報 走過黎跑主席短途1200 都真係夠哂奇怪了 :tttt:
作者: neeDu    時間: 24/1/2011 04:48 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/1/2011 04:46 PM 發表

勇敢小子有董事杯1600唔報 走過黎跑主席短途1200 都真係夠哂奇怪了 :tttt:

博短途得一隻蓮華生輝,嬴唔到都有機會跑入三甲,唔似千六咁大競爭:zzz:
作者: 馬俠    時間: 24/1/2011 05:13 PM

同一世界 幾時返返黎呀:xxx:
作者: dennis2299    時間: 24/1/2011 05:39 PM

美猴王:jjjj: 有機會入三甲:fff: 對手只有蓮華同共創未來:jjjj: :jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 24/1/2011 05:58 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 24/1/2011 05:39 PM 發表
美猴王:jjjj: 有機會入三甲:fff: 對手只有蓮華同共創未來:jjjj: :jjjj:

但文家良功力:kkkkk:
如果韋達騎仲可以放心飛走:fff:
作者: dennis2299    時間: 24/1/2011 05:59 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/1/2011 05:58 PM 發表

但文家良功力:kkkkk:
如果韋達騎仲可以放心飛走:fff:

文良破格馬:jjjj: :jjjj:
韋達上場贏美猴王 , 我已經對佢改觀:jjjj: :jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 24/1/2011 06:03 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 24/1/2011 05:59 PM 發表

文良破格馬:jjjj: :jjjj:
韋達上場贏美猴王 , 我已經對佢改觀:jjjj: :jjjj:

我都認同佢係沙田有得跑,不過韋達唔騎先至拖番一票.
唔係好似勇敢小子+川河勁駒事件重現:fff:
作者: 小野伸二    時間: 24/1/2011 06:16 PM     標題: 回復 #3 木奇異 的帖子

睇種又唔似咁長,又無理由上場一復出就董事杯

加上短途有過表現,而且中距離馬縮程成功例子太多,係有得搏:jjjj:
作者: dennis2299    時間: 24/1/2011 06:19 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/1/2011 06:03 PM 發表

我都認同佢係沙田有得跑,不過韋達唔騎先至拖番一票.
唔係好似勇敢小子+川河勁駒事件重現:fff:

比潘頓/德叔我寧願韋達騎:ppp:
作者: 至理名言    時間: 24/1/2011 11:20 PM

次次見親報名表,都擔心會有"小橋流水"份.........:llll:
作者: iamjack    時間: 24/1/2011 11:27 PM

金德寶 出黎搏減分 ...

橫掂都係 , 不如俾番卓利試下 (雖然機會應該好低...)

:ppp:
作者: 李澤楷    時間: 24/1/2011 11:30 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 24/1/2011 11:27 PM 發表
金德寶 出黎搏減分 ...

橫掂都係 , 不如俾番卓利試下 (雖然機會應該好低...)

照咁睇應該俾大夫BLACK LIST左.
作者: iamjack    時間: 24/1/2011 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/1/2011 11:30 PM 發表

照咁睇應該俾大夫BLACK LIST左.

其實 , 可能是但一方想轉騎師

但 , 今季大夫仍然有馬俾卓利(雖然比上季少好多) ...

我估 , 似乎馬主方面想換人既機會大D

:ooo:
作者: 李澤楷    時間: 24/1/2011 11:42 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 24/1/2011 11:37 PM 發表

其實 , 可能是但一方想轉騎師

但 , 今季大夫仍然有馬俾卓利(雖然比上季少好多) ...

我估 , 似乎馬主方面想換人既機會大D

:ooo:

卓利不嬲都無咩坐騎.反而郭能俾佢同郭爾達囉到更多坐騎.
有時人緣也很重要.
如果唔係大夫BLACK LIST左佢的話.不過不嬲好少聽到大夫唔用某某騎師.
之前神駒系好地地係卓利都唔錯成績而家俾哂安國倫.
作者: iamjack    時間: 24/1/2011 11:49 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/1/2011 11:42 PM 發表

卓利不嬲都無咩坐騎.反而郭能俾佢同郭爾達囉到更多坐騎.
有時人緣也很重要.
如果唔係大夫BLACK LIST左佢的話.不過不嬲好少聽到大夫唔用某某騎師.
之前神駒系好地地係卓利都唔錯成績而家俾哂安國倫.

無法子 ... 卓利 搵位/後上方面真係較弱 ... 取唔到馬主信心

他不少頭馬都係靠放

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0