標題: 如果方駿暉開莊就真係正啦 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:03 PM     標題: 如果方駿暉開莊就真係正啦

:yyy: :yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 30/1/2011 06:05 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 30/1/2011 06:03 PM 發表
:yyy: :yyy: :yyy:

咩事??
作者: 小魔怪    時間: 30/1/2011 06:05 PM

佢講d野真係廢
外地買早盤隻馬排位前退出一樣無水回啦
作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:05 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 30/1/2011 18:05 發表

咩事??

佢話做莊吾應該拎依個著數

退出都要殺注
作者: 贏馬人    時間: 30/1/2011 06:06 PM

佢有條粉賠俾人?:zzz: :zzz: :fff: :fff:
作者: 小魔怪    時間: 30/1/2011 06:06 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 30/1/2011 06:05 PM 發表

咩事??

佢話騎c王如果騎c退出佢本身d馬攞分要照計喎

onx99
作者: poiuy    時間: 30/1/2011 06:09 PM

佢真係痴線:yyy: :yyy:
不過我都係鍾意佢今日個"手斷左都要用中度力度寫到落堂":yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 30/1/2011 06:11 PM

QUOTE:
原帖由 小魔怪 於 30/1/2011 06:06 PM 發表

佢話騎c王如果騎c退出佢本身d馬攞分要照計喎

onx99

都唔係果個人騎都計??:yyy: :yyy:
作者: 小魔怪    時間: 30/1/2011 06:13 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 30/1/2011 06:11 PM 發表

係呀

即係王志偉退出d馬換栢寶d分照比王志偉:ccccc:
作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:13 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 30/1/2011 18:11 發表

所以你覺得好吾好笑 :yyy: :yyy:
作者: 小魔怪    時間: 30/1/2011 06:14 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 30/1/2011 06:13 PM 發表

所以你覺得好吾好笑 :yyy: :yyy:

你打上去? :ggg:
作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:16 PM

QUOTE:
原帖由 小魔怪 於 30/1/2011 18:14 發表

你打上去? :ggg:

梗係吾係啦..

我一打去會講 : 咁你開莊啦 方生
作者: 贏馬人    時間: 30/1/2011 06:17 PM

賭場買大細開全骰都係通殺:zzz: :zzz:
又唔見有人去調教開賭果D?:fff: :fff:
作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:17 PM

方駿暉去到賭場會吾會問:點解玩百家樂 
人地8-9點我無得搏牌呀 條例有漏洞喎

人地寫晒出黎 願者上釣啦 
作者: 贏馬人    時間: 30/1/2011 06:18 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 30/1/2011 06:16 PM 發表
梗係吾係啦..
我一打去會講 : 咁你開莊啦 方生

支持你打去:gggg: :gggg: :gggg:
作者: 小魔怪    時間: 30/1/2011 06:18 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 30/1/2011 06:17 PM 發表
賭場買大細開全骰都係通殺:zzz: :zzz:
又唔見有人去調教開賭果D?:fff: :fff:  

所以有百家樂:fff:
作者: 贏馬人    時間: 30/1/2011 06:20 PM

QUOTE:
原帖由 小魔怪 於 30/1/2011 06:18 PM 發表
所以有百家樂:fff:

方生又會話點解買莊要抽水:fff: :fff:
作者: 君子    時間: 30/1/2011 06:23 PM

原來而家有個新論點
將原有座騎既分比番原本騎師

咁騎師王既定義去左邊   :yyy:

其實以前都幾好呀 , 替補騎師都有分.. 起碼有一個奇蹟.. 點知又比佢地話吾公平 :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 30/1/2011 06:33 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 30/1/2011 06:23 PM 發表
原來而家有個新論點
將原有座騎既分比番原本騎師

咁騎師王既定義去左邊   :yyy:

其實以前都幾好呀 , 替補騎師都有分.. 起碼有一個奇蹟.. 點知又比佢地話吾公平 :yyy:

好似考試代考:ppp: .方生教書見到個A君考試用B君個名作答因為B君有病無返.
咁樣得唔得?
作者: 櫻花    時間: 30/1/2011 06:34 PM

其實在"方生"個立場佢無錯,佢係"客"唔係莊,當然要為"客"爭取公平(利益).

但呢啲賭博遊戲係"莊"開的,"莊"賺唔賺取到最大著數係"莊"決定,作為"客"只可以睇下呢個遊戲規則吸唔吸引,唔吸引就唔玩,假使有日無人玩"莊"又想繼續呢個遊戲,自然要調低自己嘅"著數"去吸引顧客.
作者: 西人堅    時間: 30/1/2011 06:39 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 30/1/2011 06:09 PM 發表
佢真係痴線:yyy: :yyy:
不過我都係鍾意佢今日個"手斷左都要用中度力度寫到落堂":yyy: :yyy: :yyy: :yyy:

諗諗下唔係咁貼切 :yyy:
呢個好 d

方駿輝條豬閪 帶校隊
比比下賽 個同學話, 阿sir 我斷撚左手 / 親到隻腳 :jjjj:
條閪公就會話 你同我用中度力度打到完場 唔係就罰你停賽 :yyy::yyy:
作者: 贏馬人    時間: 30/1/2011 11:42 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/1/2011 06:39 PM 發表
諗諗下唔係咁貼切 :yyy:
呢個好 d
方駿輝條豬閪 帶校隊
比比下賽 個同學話, 阿sir 我斷撚左手 / 親到隻腳 :jjjj:
條閪公就會話 你同我用中度力度打到完場 唔係就罰你停賽 :yyy::yyy:

實拍枱幾個柒頸用中度弱智講到完場:zzz: :zzz: :fff: :fff:
作者: 內閃    時間: 31/1/2011 09:57 AM

即係好似買首名入球咁, 開波一分鐘就傷出咪又係無得退飛...
作者: 君子    時間: 31/1/2011 10:26 AM

其實佢地有時幾矛盾

騎師王一開 , 因為馬偉昌單野令到佢地拎到著數  但同一時間即係用陰謀論諗幕後人會吾會專登製造一個冷門出黎
好啦 馬會聽你意見吾計代替個個機師既分數 而家又嘈點解原本座騎既分無得加番落原來既人既身上
既然佢地成日都話騎師王有漏洞 點解佢地仲要投注呢 ?!  無人拎住支槍叫佢地買喎...
作者: 西人堅    時間: 31/1/2011 11:37 AM

QUOTE:
原帖由 君子 於 31/1/2011 10:26 AM 發表
其實佢地有時幾矛盾

騎師王一開 , 因為馬偉昌單野令到佢地拎到著數  但同一時間即係用陰謀論諗幕後人會吾會專登製造一個冷門出黎
好啦 馬會聽你意見吾計代替個個機師既分數 而家又嘈點解原本座騎既分無得加 ...

呢 d 咪傳媒 lor
無限※ , 講野唔駛負責任 ga :fff:
你唔跟佢就※※ 獨裁, 你跟佢衰左, 又話你冇能
跟左佢1次, 佢又唔會讓步 繼續搵野※
最終目的係 要跑之前馬會話比佢聽 果場跑咩
以保佢 :iiiii::iiiii:海盛路賭神  :iiiii::iiiii: ge 英名 :jjjjj:

偉大 ge 言論自由萬歲 :gggg::gggg::abcde::abcde:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0