標題: 評分變動摘要(雄心威龍加14分) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 31/1/2011 05:40 PM     標題: 評分變動摘要(雄心威龍加14分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: 君子    時間: 31/1/2011 06:33 PM

真係第二隻勝利名駒 :yyy: :yyy:
作者: S.WEEK    時間: 31/1/2011 08:29 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 31/1/2011 06:33 PM 發表
真係第二隻勝利名駒 :yyy: :yyy:

加分幅度 :gggg: :gggg:  

我真係好想睇到佢點樣短短一個月嬴打比
作者: sw    時間: 31/1/2011 08:32 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 31/1/2011 08:29 PM 發表

加分幅度 :gggg: :gggg:  

我真係好想睇到佢點樣短短一個月嬴打比

紀仁安做晒勝利手勢就係要評磅員加多d分:abcde:
作者: yuricylau    時間: 31/1/2011 08:40 PM

幾好呀, 打比又多一隻擔飛~
作者: neeDu    時間: 31/1/2011 08:52 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 31/1/2011 08:40 PM 發表
幾好呀, 打比又多一隻擔飛~

要睇下經典盃掂唔掂先得:abcde:
作者: 西人堅    時間: 31/1/2011 08:57 PM

評磅員擺明玩野 比新力勁繼續跑初3 :yyy:
作者: willandgrace    時間: 1/2/2011 12:57 AM

老苗兩野就將雄心威龍同滿地寶由derby impossible變成derby possible。:zzz: 不過呢兩隻之後仲有幾耐競賽生涯就...:lll: :yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 1/2/2011 01:23 AM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 1/2/2011 00:57 發表
老苗兩野就將雄心威龍同滿地寶由derby impossible變成derby possible。:zzz: 不過呢兩隻之後仲有幾耐競賽生涯就...:lll: :yyy:

谷哂去
咁樣加分法先跑到打比:zzzz:
作者: timothyhin    時間: 1/2/2011 02:52 AM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 31/1/2011 08:52 PM 發表

要睇下經典盃掂唔掂先得:abcde:

雄心威龍 矖冷王 一言為定:fff::fff:
作者: Running    時間: 1/2/2011 02:53 AM

提外話:假如雄心威龍仲o係上手馬房,今季到底會如何?:fff:
作者: 小野伸二    時間: 1/2/2011 05:03 AM     標題: 回復 #7 西人堅 的帖子

唔係係唔係都有得跑既咩:yyy:

跑30/1之前已經出左報名表,就跟個日個分架啦嘛

除非佢琴日贏既姐:ppp:
作者: 木奇異    時間: 1/2/2011 09:57 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/2/2011 02:53 AM 發表
提外話:假如雄心威龍仲o係上手馬房,今季到底會如何?:fff:

我估 3-4 班浮沉 :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0