標題: 人人興旺個馬主咁忍得手 [打印本頁]

作者: 智弱網民    時間: 21/2/2011 02:05 AM     標題: 人人興旺個馬主咁忍得手

四歲有分加上長力又夠都可以唔報打呲:yyy:
作者: kunkiyt    時間: 21/2/2011 02:28 AM     標題: 回復 #1 智弱網民 的帖子

又唔係一定WIN..可能個馬主唔想咁快跑死匹馬:zzz:
作者: 智弱網民    時間: 21/2/2011 02:48 AM

QUOTE:
原帖由 kunkiyt 於 21/2/2011 02:28 AM 發表
又唔係一定WIN..可能個馬主唔想咁快跑死匹馬:zzz:

話哂一世一次, 好多馬主都志在參與
作者: 神風無缺    時間: 21/2/2011 04:14 AM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 21/2/2011 02:48 AM 發表

話哂一世一次, 好多馬主都志在參與

世事嘅野真係好得意
有啲人唔想一啲馬搏完打比之後一招了打柴收工..但係馬主就偏偏要去馬..長力唔夠都照搏
有啲人認為隻馬應該去搏下..馬主可能又會選擇唔跑...:ppp:

可能個馬主有信心之後會有第二隻好馬呢...
畢竟好多馬主搏嘅原因都係因為呢次miss左..都唔知下次係幾時..甚至乎仲有冇下次...
當然..個馬主點諗我唔知啦..:ppp:
作者: lovexjapan08    時間: 21/2/2011 04:50 AM

想當日好爸爸博完打比之後以為打柴,一年後就贏香港一哩
作者: 阿源    時間: 21/2/2011 08:19 AM

佢都諗唔到隻馬咁勁
作者: 細B    時間: 21/2/2011 08:53 AM

人人興旺..
最初大家認為英國馬要時間成長....
馬主都係....有接近表現但贏得幾多場??
講真當初我認為隻馬會係高班...
但冇諗住進度會咁快
我估馬主都係咁諗....加上隻馬下季先會全熟....
學習階段唔搏打比都好正常既~~~可以理解

尋日好開心....
至愛騎師紀仁安  騎兩匹我既愛駒
雄心威龍-人人興旺
贏馬....贏埋騎師王....萬分興奮!!!
作者: 木奇異    時間: 21/2/2011 09:33 AM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 21/2/2011 04:50 AM 發表
想當日好爸爸博完打比之後以為打柴,一年後就贏香港一哩

佢跑打比果時都未轉去光頭志度 :yyy:
作者: 希比    時間: 21/2/2011 12:18 PM

位置有機爆冷吳奇喇 吳跑變傻仔
作者: 冼馬田    時間: 21/2/2011 10:38 PM

人人興旺如果跑打比,就冇紀仁安可用架啦0番﹗如果畀勁貴報名費加入,到時用個王志偉跑咁就無謂啦﹗:eee: :eee:
作者: 西人堅    時間: 21/2/2011 11:02 PM

咁又好矛盾.....
依家咁ge分, 實跑皇太后啦今季 2400咪仲長.....
打比當step up 都得架
作者: 飛神    時間: 22/2/2011 11:38 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 21/2/2011 11:02 PM 發表
咁又好矛盾.....
依家咁ge分, 實跑皇太后啦今季 2400咪仲長.....
打比當step up 都得架

乖乖地跑1600 1800 唔好咩........
作者: 細B    時間: 22/2/2011 02:15 PM

我覺得馬會唔會咁傻仔走去報2400
睇隻馬頂哂龍去到2000姐
作者: 西人堅    時間: 22/2/2011 02:40 PM     標題: 回復 #13 細B 的帖子

興旺系出曬名目標皇太后 遮打盃路線
上2400 係遲早 ge 事, 仲要阿爺果面 platini

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0