標題: 奪寶跑法研訊結果-- 蘇狄雄停賽10個賽馬日(英文版) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 21/3/2011 03:20 PM     標題: 奪寶跑法研訊結果-- 蘇狄雄停賽10個賽馬日(英文版)

[iframe]http://www.hkjc.com/english/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/english/news/2011-03/news_2011032101451.html[/iframe]
作者: Running    時間: 21/3/2011 03:24 PM

終於停啦:gggg:

明紹都要停狄狄仔點會走得甩:yyy:
作者: neeDu    時間: 21/3/2011 03:53 PM

10個賽馬日:abcde:
作者: 臨泰萊    時間: 21/3/2011 04:01 PM

應該啦
作者: yuricylau    時間: 21/3/2011 04:25 PM     標題: 中文版

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2011-03/news_2011032101451.html[/iframe]
作者: jl312    時間: 21/3/2011 04:40 PM

:yyy: :yyy: :yyy:

練馬師何良所給予的策騎指示,要求讓該駒「以較慢步速領放」。

唔多信.....

作者: 帶來吉利    時間: 21/3/2011 05:47 PM

隻馬放到流nose血 包尾:iiii:

馬主真係轉倉啦
作者: taxi2003    時間: 21/3/2011 05:49 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 21/3/2011 04:40 PM 發表
:yyy: :yyy: :yyy:

練馬師何良所給予的策騎指示,要求讓該駒「以較慢步速領放」。

唔多信.....

何良唔咁講就佢分分鐘要嘆咖啡:yyy: :yyy:

唯有棄車保帥:yyy: :yyy:

作者: 列高力    時間: 21/3/2011 06:40 PM

:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 飛神    時間: 21/3/2011 06:42 PM

呢d咪攞黎講囉...類似邏輯卓利都要停!
作者: 櫻花    時間: 21/3/2011 07:25 PM

其實 我更想知 "蘇狄雄"嘅解釋,佢基於咩理由狂放隻馬,既然練馬師都沒有給予狂放指示:tttt:
作者: 贏馬人    時間: 21/3/2011 08:27 PM

蘇狄雄今次line hi了:kkkkk: :kkkkk: :kkkkk:
:zzz: :zzz: :zzz: :fff: :fff: :fff:
作者: sw    時間: 21/3/2011 08:32 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 21/3/2011 07:25 PM 發表
其實 我更想知 "蘇狄雄"嘅解釋,佢基於咩理由狂放隻馬,既然練馬師都沒有給予狂放指示:tttt:

何良講大話 蘇狄雄呢隻死貓硬食啦...
作者: 飛神    時間: 21/3/2011 08:57 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 21/3/2011 08:32 PM 發表

何良講大話 蘇狄雄呢隻死貓硬食啦...

咁做咩要搞見習騎師...d細既學師就係學講大話...
作者: taxi2003    時間: 21/3/2011 09:00 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 21/3/2011 08:57 PM 發表

咁做咩要搞見習騎師...d細既學師就係學講大話...

唔夾口供就大家一獲熟:fff: :fff:

停下賽有得分番d慢慢搣唔好?:fff: :fff:
作者: p238hornet    時間: 21/3/2011 09:03 PM

我唔明點解黎生係牌仔果陣,何良唔叫佢搞依d野,紀錄良好.到狄狄仔就成日要佢咁騎法:jjj: :jjj: 想狄狄仔死:hhh:
作者: 飛神    時間: 21/3/2011 09:08 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 21/3/2011 09:00 PM 發表

唔夾口供就大家一獲熟:fff: :fff:

停下賽有得分番d慢慢搣唔好?:fff: :fff:

馬場無正氣?????:fff: :fff:
作者: Running    時間: 21/3/2011 09:11 PM

QUOTE:
原帖由 p238hornet 於 21/3/2011 09:03 PM 發表
我唔明點解黎生係牌仔果陣,何良唔叫佢搞依d野,紀錄良好.到狄狄仔就成日要佢咁騎法:jjj: :jjj: 想狄狄仔死:hhh:

有人鐘意收埋食、仲要賭大注,自然要o的o靚幫手配合先得。:zzz:

以前或者何良未做大倉先正氣o的,
而家有人幫佢射住先有咁多馬,點都要還返o的「恩情」俾對方啦!
作者: kitchai1228    時間: 21/3/2011 09:18 PM

超力好,奪寶....隻隻當電兔咁玩,
停得王志偉同蔡明紹,
你仲有得走咩:ccccc:
要停既都應該差唔多停哂
作者: 飛神    時間: 21/3/2011 09:26 PM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 21/3/2011 09:18 PM 發表
超力好,奪寶....隻隻當電兔咁玩,
停得王志偉同蔡明紹,
你仲有得走咩:ccccc:
要停既都應該差唔多停哂

停賽無意義架喎-.- 換第2個放咪19樣
作者: 櫻花    時間: 21/3/2011 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 21/3/2011 09:11 PM 發表

有人鐘意收埋食、仲要賭大注,自然要o的o靚幫手配合先得。:zzz:

以前或者何良未做大倉先正氣o的,
而家有人幫佢射住先有咁多馬,點都要還返o的「恩情」俾對方啦!

叻廐 :ppp:
呢啲蠱惑嘢,真係幾似 阿叻 為人:tttt:
作者: poiuy    時間: 21/3/2011 10:49 PM

跑成十幾廿次先停十日咪算少仲要只停一個:jjjj:
作者: mR.偉    時間: 21/3/2011 10:51 PM

上得山多終遇虎:yyy:
作者: joekwan    時間: 21/3/2011 11:50 PM

蘇狄雄e隻死貓食得應:iiii:
作者: 李澤楷    時間: 22/3/2011 10:10 PM

有咩野要令到明知有蔡明紹先例,自己明知故犯??
有咩野要令佢寧願要停賽都要咁做.:fff:
作者: 櫻花    時間: 22/3/2011 10:21 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 22/3/2011 10:10 PM 發表
有咩野要令到明知有蔡明紹先例,自己明知故犯??
有咩野要令佢寧願要停賽都要咁做.:fff:

今日 睇報紙見佢地(何良,蘇狄雄)張相(唔知佢地係入定出研訊室),仲嘻皮笑臉昂首闊步,好似一臉係架啦 你咪罰囉:tttt:

作者: 李澤楷    時間: 22/3/2011 10:25 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 22/3/2011 10:21 PM 發表

今日 睇報紙見佢地(何良,蘇狄雄)張相(唔知佢地係入定出研訊室),仲嘻皮笑臉昂首闊步,好似一臉係架啦 你咪罰囉:tttt:

蘇狄雄成日笑容滿面.:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0