標題: 賽後報告13/4/2011 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 13/4/2011 11:36 PM     標題: 賽後報告13/4/2011

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]
作者: jintinc    時間: 14/4/2011 12:30 AM

王志偉俾人針對:llll: :llll: :iiiii: :iiiii:
作者: 木奇異    時間: 14/4/2011 12:34 AM

白德民被罰款二千元,事緣他於四月十二日星期二在沙田馬場參與第一組試閘時在馬背上使用對講機。 :iiiii: :iiiii:
作者: 飛神    時間: 14/4/2011 12:37 AM

「電訊新星」(王志偉)出閘時昂首及失地。小組告誡王志偉,由他策騎的賽駒起步緩慢或出閘笨拙的次數已引起小組關注,日後假如再有其坐騎未獲給予十足機會與馬群同時起步的情況,他或會被指控違反一項嚴重的賽事規例。

呢個毒呀
作者: 君子    時間: 14/4/2011 12:55 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 14/4/2011 00:37 發表
「電訊新星」(王志偉)出閘時昂首及失地。小組告誡王志偉,由他策騎的賽駒起步緩慢或出閘笨拙的次數已引起小組關注,日後假如再有其坐騎未獲給予十足機會與馬群同時起步的情況,他或會被指控違反一項嚴重的賽事規 ...

我吾係好明志偉都騎埋d尻馬架啦..
仲要比人下下針住
作者: jintinc    時間: 14/4/2011 01:06 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 14/4/2011 12:37 AM 發表
「電訊新星」(王志偉)出閘時昂首及失地。小組告誡王志偉,由他策騎的賽駒起步緩慢或出閘笨拙的次數已引起小組關注,日後假如再有其坐騎未獲給予十足機會與馬群同時起步的情況,他或會被指控違反一項嚴重的賽事規 ...

當年後上禮夠成日慢閘啦:kkkk: :kkkk:
梁家俊成日趺鞭啦:kkkk: :kkkk:
都唔明仲咩要追住佢唔放:llll: :llll:
作者: kitchai1228    時間: 14/4/2011 01:12 AM

馬會要你死,不用咩理由
作者: 飛神    時間: 14/4/2011 01:21 AM

QUOTE:
原帖由 君子 於 14/4/2011 12:55 AM 發表

我吾係好明志偉都騎埋d尻馬架啦..
仲要比人下下針住

隻馬食小兩餐已經可以有呢個效果, 睇黎香港就快無華人騎師架啦
作者: jintinc    時間: 14/4/2011 01:26 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 14/4/2011 01:21 AM 發表

隻馬食小兩餐已經可以有呢個效果, 睇黎香港就快無華人騎師架啦

下季分分鐘冇明偉 , 家偉 , 仲要黎多個志偉:llll: :llll:
頂多咪多個吳嘉晉:kkkk: :kkkk:
作者: 君子    時間: 14/4/2011 01:28 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 14/4/2011 01:21 發表

其實dennis yip 係咪好吾鍾意佢..

吾比好既馬佢騎 又吾同佢講野...
作者: 帶來吉利    時間: 14/4/2011 09:49 AM

梁明偉都唔好佢好多
成隻將d馬 推到上頸放頭

隻全德勝睇見真係:bbb: :hhhh:
作者: 西人堅    時間: 14/4/2011 11:07 AM

又唔好下下入馬會數
事實會唔會係馬房根本就唔鍾意佢 所以借馬會手為難佢呢??
狄狄仔夠成日亂9咁黎, 但馬房撐佢, 攪咁多野先停1獲
早幾年安爺果個牌仔係咪叫 徐咩偉....又係馬房唔撐佢 1獲就玩完

o岩o岩聚好盈
被查詢時,王志偉(「聚好盈」)說,他獲指示盡可能將坐騎置於前列位置競跑。他說,「聚好盈」出閘笨拙並且昂首,他因而在馬鞍上失去平衡。

-一早叫得你跟前 d, 99倍啊大佬,
你跑成咁 仲要走埋光, 賽後報告又唔見 -6航撐佢
下場換人即刻跟到中間位補中, 咁你真係好大問題
-如果食少2餐叫佢跟前, 腳軟軟點跟??
姐係明陰佢啦

印象中早幾季有次 騎實業xx 跑2000......
完全發緊夢, 差 d 墜馬都要比人罰停賽
你發夢你事, 你出事累埋其他人出事架大佬
作者: 西人堅    時間: 14/4/2011 11:12 AM

QUOTE:
原帖由 君子 於 14/4/2011 01:28 AM 發表

其實dennis yip 係咪好吾鍾意佢..

吾比好既馬佢騎 又吾同佢講野...

比就一定有比
不過咁橋 闊袍大袖同聚好盈都係比佢9跑完之後爆 咁 lor
軍系又比佢攪到鬼五馬六
作者: 君子    時間: 14/4/2011 12:15 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/4/2011 11:12 發表

比就一定有比
不過咁橋 闊袍大袖同聚好盈都係比佢9跑完之後爆 咁 lor
軍系又比佢攪到鬼五馬六

D簡單D既馬佢騎啦
快閘放頭個隻哈哈
作者: poiuy    時間: 14/4/2011 07:19 PM

del
作者: neeDu    時間: 14/4/2011 07:26 PM

王志偉:kkkkk: :kkkkk:
作者: yuricylau    時間: 14/4/2011 07:27 PM

馬會要你死就幾膠鼤z由都講得出
作者: 大關刀    時間: 14/4/2011 07:39 PM

釘佢牌啦! 馬會幫我報軍旗之仇:bbb: :bbb: :bbb: :bbb:
作者: 飛神    時間: 14/4/2011 07:49 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/4/2011 11:07 AM 發表
又唔好下下入馬會數
事實會唔會係馬房根本就唔鍾意佢 所以借馬會手為難佢呢??
狄狄仔夠成日亂9咁黎, 但馬房撐佢, 攪咁多野先停1獲
早幾年安爺果個牌仔係咪叫 徐咩偉....又係馬房唔撐佢 1獲就玩完

o岩o岩聚 ...

咁要入馬房數:fff: :fff:

馬房management有問題:fff: :fff:
作者: 西人堅    時間: 14/4/2011 08:41 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 14/4/2011 07:49 PM 發表

咁要入馬房數:fff: :fff:

馬房management有問題:fff: :fff:

咁又唔關 -6 航事ge :ppp:
人地都畢左業 lor , 假假地都大師傅 la (真係好假下 :yyy:)
佢要亂跑你都吹佢唔漲, 管佢唔到

好心比馬你搏 你跑到發曬夢, 減咁耐分睇準去爆叫你跟前你留到包尾
聚好盈 99倍咁撻法
呢個例子 相信肯定唔係偶然第1次 ge 事

早幾季有場跑3班2000, 佢發夢發到差D墜馬累埋後面
你發夢你 ge 事, 唔好累埋人地啊

馬會好少咁絕的, 呢點大家都睇得到
只要仲有人肯撐 索K都衰到第2次先踢
阿志偉哥攪到咁, 連班馬房都得罪埋

作者: mR.偉    時間: 14/4/2011 08:48 PM

王志偉:ppp:
作者: Kris    時間: 14/4/2011 08:50 PM

曾經o係會員棚聽過關於王志偉兩樣野...(真偽不明, 請自行判斷)

1) 王志偉久唔久晨操甩底令-6慶左

2) 有馬主o係王志偉停賽嘅一個跑馬日請佢入廂房問一隻大外檔馬嘅機會有幾多時王志偉同個馬主講"執個13檔俾著我就冇心機跑啦".

係咪有人搞針對,應該先睇睇有冇野俾人寫花自己

作者: yuricylau    時間: 14/4/2011 08:54 PM     標題: 回復 #22 Kris 的帖子

第一單有聽聞過...
同埋好似試過掛住打機而晨操遲到
作者: 飛神    時間: 14/4/2011 09:00 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/4/2011 08:41 PM 發表

咁又唔關 -6 航事ge :ppp:
人地都畢左業 lor , 假假地都大師傅 la (真係好假下 :yyy:)
佢要亂跑你都吹佢唔漲, 管佢唔到

好心比馬你搏 你跑到發曬夢, 減咁耐分睇準去爆叫你跟前你留到包尾
聚好盈 99倍 ...

之前蔡仔, 蘇狄雄case我都係用"鬼佬又會如何"

今次我睇亦然:fff: :fff:

一個練馬師成日指示騎師走外疊游游游
無咩?:ggg:

馬會針對華人騎師...咁練馬師呢:fff: :fff:

一係就唔好嘈...直接停佢...唔俾牌...

做埋d小動作:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 14/4/2011 09:12 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 14/4/2011 08:50 PM 發表
曾經o係會員棚聽過關於王志偉兩樣野...(真偽不明, 請自行判斷)

1) 王志偉久唔久晨操甩底令-6慶左

2) 有馬主o係王志偉停賽嘅一個跑馬日請佢入敦?quot;.

係咪有人搞針對,應該先睇睇有冇野俾人寫 ...

第1樣都係以前既事,而家仲係咁幫師傅操馬照睇應該唔係主要問題
再講-6航如果要過9王志偉一棟一早停唔知幾次賽,而唔駛等光輝出擊果次先出事:ppp: :ppp:
作者: 西人堅    時間: 14/4/2011 09:51 PM     標題: 回復 #24 飛神 的帖子

鬼佬冇支持唔趕你都自己走啦

華倉?? 明知你地有堆華倉同路 ge 都由你地亂黎 ah
列高力果獲...得罪一個 = 得罪全部
作者: tin7tin7    時間: 14/4/2011 09:52 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/4/2011 09:51 PM 發表

邊獲咁抵死:yyy:
作者: 西人堅    時間: 14/4/2011 10:00 PM     標題: 回復 #27 tin7tin7 的帖子

蓮華初敗 果場 :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 15/4/2011 12:03 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 14/4/2011 09:51 PM 發表

胡恩達,何浩達,郭爾達,韋健仕:zzz:
作者: 大關刀    時間: 15/4/2011 12:47 AM

郭爾達自己欏黎, 第一次登場已經派膠:yyy: :yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0