標題: 有隻馬想問問!!!??? [打印本頁]

作者: 駿乂威    時間: 13/5/2011 06:07 PM     標題: 有隻馬想問問!!!???

就係安哥個隻:明興寶寶 (M292)
我見呀滇摸實E隻馬,,,係唔係好馬黎嫁:aaaa: :aaaa:
勁唔勁,,有冇機會係G1馬,,,仲有隻馬跑咩路程?
作者: 希比    時間: 13/5/2011 06:43 PM

外地賽績3戰一勝.....唔突出:yyy:
作者: 駿乂威    時間: 13/5/2011 06:45 PM

QUOTE:
原帖由 希比 於 13/5/2011 06:43 PM 發表
外地賽績3戰一勝.....唔突出:yyy:

咁姐係唔勁:ddd: :aaaa:
作者: 希比    時間: 13/5/2011 06:47 PM

唔會咁容易做到G1馬掛:yyy:
作者: S.WEEK    時間: 13/5/2011 07:06 PM

雙龍出海 全兄弟馬

海外賽績3戰1勝,嬴的係處女馬賽事

不過呢場跑入亞軍的其後未輸過,第三名馬匹亦之後取得勝利

三班正常企穩的冇問題
作者: 駿乂威    時間: 13/5/2011 07:10 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 13/5/2011 07:06 PM 發表
雙龍出海 全兄弟馬

海外賽績3戰1勝,嬴的係處女馬賽事

不過呢場跑入亞軍的其後未輸過,第三名馬匹亦之後取得勝利

三班正常企穩的冇問題

哦~咁都好D:eee: :eee:
唔該師兄:loveliness:
作者: S.WEEK    時間: 13/5/2011 07:51 PM

QUOTE:
原帖由 駿乂威 於 13/5/2011 07:10 PM 發表

哦~咁都好D:eee: :eee:
唔該師兄:loveliness:

我無計黃汝安呢個因素,你預下季中上番三班

不過去呂建威就..... :jjjjj: :kkkkk:
作者: 駿乂威    時間: 14/5/2011 12:18 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 13/5/2011 07:51 PM 發表

我無計黃汝安呢個因素,你預下季中上番三班

不過去呂建威就..... :jjjjj: :kkkkk:

姐係隻馬都唔會無得Win啦:gggg: :gggg:
去呂建威就:bbbbb: :bbbbb:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0