標題: 新航國際盃賽馬日越洋轉播賽事出賽馬名單 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 18/5/2011 07:57 PM     標題: 新航國際盃賽馬日越洋轉播賽事出賽馬名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2011-05/news_2011051801838.html[/iframe]

作者: 您睇我唔到    時間: 18/5/2011 08:04 PM

火箭人125分國際評分,係上仗獅城盃所評?(金沙軒122)
係贏得超級輕鬆,同以前一樣贏對手一條街,但係D對手咁流都值咩
續魚子精華後,再無言
覺得國際評分對短途馬評分比以前鬆左
作者: S.WEEK    時間: 18/5/2011 08:22 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 18/5/2011 08:04 PM 發表
火箭人125分國際評分,係上仗獅城盃所評?(金沙軒122)
係贏得超級輕鬆,同以前一樣贏對手一條街,但係D對手咁流都值咩
續魚子精華後,再無言
覺得國際評分對短途馬評分比以前鬆左

地區性都計分

澳洲賽事級數同新加坡賽事級數

仲有 魚子精華 嬴 的 Hay List 本身都唔低分
作者: 您睇我唔到    時間: 18/5/2011 08:38 PM

新加坡級數?
仲有最美好,可以高分過你果隻贏國際賽,再贏兩場g1 o既締造美麗
作者: S.WEEK    時間: 18/5/2011 09:41 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 18/5/2011 08:38 PM 發表
新加坡級數?
仲有最美好,可以高分過你果隻贏國際賽,再贏兩場g1 o既締造美麗

最美好 之前係連勝 1x 場 ~ 未輸過 (呢樣係其實有加分)

果個評分係之前一早就有,未去到免稅店果時

而且新加坡本身都有分級賽,就好似勁飛寶未跑過國際賽而嬴香港二級賽

而有國際評分

而對於新加坡 ~ 最美好 等同佢地的火箭人 :abcde:
作者: 您睇我唔到    時間: 18/5/2011 09:55 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/5/2011 09:41 PM 發表

最美好 之前係連勝 1x 場 ~ 未輸過 (呢樣係其實有加分)

果個評分係之前一早就有,未去到免稅店果時

而且新旦L國際賽而嬴香港二級賽

而有國際評分

而對於新加坡 ~ 最美好 等同佢地的火箭人 :abcde:

但勁飛寶贏o既對手,比最美好有說服力得多:tttt:
作者: S.WEEK    時間: 18/5/2011 09:56 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 18/5/2011 09:55 PM 發表

但勁飛寶贏o既對手,比最美好有說服力得多:tttt:

每個地方都話有說服力,根本有理說不清
作者: 駿先鋒    時間: 19/5/2011 12:07 AM

國際盃個場隻FATKID (胖小子)係馬會譯定其他人譯??

之前ALBERT THE FAT 馬會又係譯胖小子:ddd:
作者: jintinc    時間: 19/5/2011 12:09 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 19/5/2011 12:07 AM 發表
國際盃個場隻FATKID (胖小子)係馬會譯定其他人譯??

之前ALBERT THE FAT 馬會又係譯胖小子:ddd:

9成9澳門馬會譯:abcde: :abcde:
作者: 木奇異    時間: 19/5/2011 12:50 AM

肯定獲 咁改名都有既 ? :iiiii: :iiiii:
作者: 駿先鋒    時間: 19/5/2011 12:52 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 19/5/2011 00:50 發表

可能有個字SHOW 唔到:yyy:
作者: jintinc    時間: 19/5/2011 12:57 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 19/5/2011 12:50 AM 發表

神父咩獲??:lll: :lll:
作者: 朱健忠    時間: 19/5/2011 01:19 AM

所有馬名係由新加坡馬會自己譯 :eee:

"吾友阿佐":yyy:
作者: 細B    時間: 19/5/2011 11:05 AM

有隻叫絕塵添啦:ccc:

搞到我以為香港個隻退左去新加坡玩:aaaaaa:
作者: asiadragon    時間: 19/5/2011 01:26 PM

KrisFlyer國際短途錦標排位:
[iframe]http://www.turfclub.com.sg/DesktopModules/AdvancedArticles/ArticleDetail.aspx?ItemId=7927&ModuleId=1138&TabId=85&PortalId=0[/iframe]

蓮華 6檔.
火箭人 9檔..
駿威 10檔..

新航盃排位:
[iframe]http://www.turfclub.com.sg/DesktopModules/AdvancedArticles/ArticleDetail.aspx?ItemId=7926&ModuleId=1138&TabId=85&PortalId=0[/iframe]

萬里13檔..:ddd:
幻影5檔..
百威勝,音樂廳,西國浪人 分別係2,3,4檔:ppp:
捷達河 9檔..救檔啦:yyy:
新龍木竟然抽1檔:ooo:
作者: 木奇異    時間: 19/5/2011 02:10 PM

好德煌原來係新加坡 :kkk: :kkk:
作者: asiadragon    時間: 19/5/2011 05:29 PM

[iframe]http://www.turfclub.com.sg/DesktopModules/AdvancedArticles/ArticleDetail.aspx?ItemId=7932&ModuleId=1138&TabId=85&PortalId=0[/iframe]

ROCKET MAN – Barrier No 9

Patrick Shaw (trainer)
“There is not much speed in the race. If they want to take him on early, good luck to them.”:yyy:
作者: yuricylau    時間: 19/5/2011 05:34 PM     標題: 回復 #17 asiadragon 的帖子

好招積:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 19/5/2011 07:09 PM     標題: 回復 #16 木奇異 的帖子

肯定係個隻?

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0