標題: 馬偉昌決定返南非 [打印本頁]

作者: Galileo    時間: 1/6/2011 01:14 PM     標題: 馬偉昌決定返南非

馬偉昌決定返南非

呢個禮拜日告東尼搵馬偉昌去日本,騎「締造美麗」跑日本安田記念,理論上佢應該好開心,話晒跑國際一級賽嘛!不過咁,佢已決定跑埋今季離開香港,返去南非重新發展;早幾日 Helen撞到馬偉昌老婆Anna,佢話過埋呢個幾月,就有排都唔會再見,事關馬偉昌覺得下季留低,都唔會有太多支持,咁冇座騎,好難有乜大作為,與其係咁,不如一心一意返祖家,起碼可以幫到剛剛加入當地見習騎師行列鴾j仔,但Anna本身就唔係咁贊成,仲叫Helen勸懮\老公。
Anna既係老婆,馬偉昌尚且一意孤行,咁Helen係外人,講洃S點會聽得入耳?而且馬偉昌係大男人,行每一步必然有本身理由,更何況呢曮Y佢]家事,自問就唔多好意思插口;記得以往,久唔久就聽見馬偉昌話要走,但次次都冇成真,Anna話呢次馬偉昌好認真,唯一慶幸鵅A係馬會私下已同馬偉昌講,他日只要佢有興趣,隨時歡迎申請重臨,亦好容易再獲發牌。
今晚馬偉昌單騎一匹「飛天龍駒」,馬上次走得幾好,加程跑1200米,一於捧佢。

http://www.hkdailynews.com.hk/horse.php?id=160527

:kkkkk: :kkkkk: :kkkkk:
作者: 馬俠    時間: 1/6/2011 01:20 PM

無得睇表演:zzzzzzzzz: :yyy: :yyy:
作者: 西人堅    時間: 1/6/2011 02:05 PM

嘩大佬....你10隻有9隻都 n疊轉彎
點比支持你 :yyy:
作者: 駿先鋒    時間: 1/6/2011 02:20 PM

螞蟻先生:kkkkk:
作者: 大關刀    時間: 1/6/2011 03:42 PM

下季霍利時翻身:jjjj: :yyy:
作者: neeDu    時間: 1/6/2011 03:56 PM

bye:kkkkk:
作者: 列高力    時間: 1/6/2011 03:57 PM

螞蟻:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: yuricylau    時間: 1/6/2011 03:59 PM

以後買W無得飛咁隻...又無得睇表演:zzzzzzzzz:
作者: joekwan    時間: 1/6/2011 11:52 PM

冇左隻雄心威龍騎,走都正常喇

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0