標題: 6月1日 賽後報告 [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 1/6/2011 11:34 PM     標題: 6月1日 賽後報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 1/6/2011 11:36 PM

湯智傑要停賽啦:ooo:
作者: jintinc    時間: 1/6/2011 11:47 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 1/6/2011 11:36 PM 發表
湯智傑要停賽啦:ooo:

會唔會停禁到咁慢的棟哥呢:fff: :fff:
作者: asiadragon    時間: 1/6/2011 11:57 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 1/6/2011 11:47 PM 發表

會唔會停禁到咁慢的棟哥呢:fff: :fff:

應該唔會啦..:yyy:
隻馬初上2200..點解釋都無問題:fff:
作者: 智弱網民    時間: 2/6/2011 12:14 AM

但報告無寫湯仔停賽咁奇怪既:aaaa:  官台都話有喎:jjj:
作者: asiadragon    時間: 2/6/2011 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 2/6/2011 12:14 AM 發表
但報告無寫湯仔停賽咁奇怪既:aaaa:  官台都話有喎:jjj:

(備註:有關接近九百米處時「康樂名駒」勒避及「天鷹」受阻礙的原因之研訊,將延至是晚稍後時間進行。跟隨「康樂名駒」的「金像太子」因而勒避。)

遲少少會有公佈..:tttt: 將停賽三個賽馬日
作者: 駿先鋒    時間: 2/6/2011 01:10 AM

點石成金又俾人問跑法:llll: :llll:

做左問題馬, 下次買唔買好:llll: :llll:
作者: 駿先鋒    時間: 2/6/2011 01:13 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 2/6/2011 01:10 發表
點石成金又俾人問跑法:llll: :llll:

做左問題馬, 下次買唔買好:llll: :llll:

睇錯左...原來今次係問騎法:llll::llll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0