標題: 大戶真係計唔到咩? [打印本頁]

作者: 贏馬人    時間: 8/6/2011 07:30 PM     標題: 大戶真係計唔到咩?

方生,隻生生發上次九十幾倍,今次得廿幾倍喎......:zzz: :zzz:
大戶冇你咁hi:uuu: :uuu: :kkkkk: :kkkkk:
:fff: :fff: :fff: :fff: :fff:
作者: 巴里斯    時間: 8/6/2011 07:38 PM

加個眼罩廿幾倍以經有飛啦...:fff:

作者: 君子    時間: 8/6/2011 08:04 PM

佢計吾到 = 大戶都計吾到 :yyy:
作者: 贏馬人    時間: 8/6/2011 08:09 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 8/6/2011 08:04 PM 發表
佢計吾到 = 大戶都計吾到 :yyy:

佢計唔到就以為大戶計唔到:zzz: :zzz:
佢自己柒就以為別人都柒:fff: :fff:
作者: 櫻花    時間: 8/6/2011 08:54 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/6/2011 08:09 PM 發表

佢計唔到就以為大戶計唔到:zzz: :zzz:
佢自己柒就以為別人都柒:fff: :fff:  

佢呢啲 段速賽積派 邊可能中呢啲馬:ppp:
如果 隻隻都有 積可尋,仲有冷門爆咩:yyy:
作者: 贏馬人    時間: 8/6/2011 09:15 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 8/6/2011 08:54 PM 發表
佢呢啲 段速賽積派 邊可能中呢啲馬:ppp:
如果 隻隻都有 積可尋,仲有冷門爆咩:yyy:

爆冷唔係無跡可尋,只係大多數人都睇唔到:uuu: :uuu:
作者: 李澤楷    時間: 8/6/2011 10:42 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/6/2011 09:15 PM 發表

爆冷唔係無跡可尋,只係大多數人都睇唔到:uuu: :uuu:  

私家路爆完再爆,全世界睇到仲有28倍:fff:
作者: 智弱網民    時間: 8/6/2011 10:45 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2011 10:42 PM 發表

我買咗, 不過拖進攻足球:sss:

螞蟻:bbb:
作者: 贏馬人    時間: 8/6/2011 11:05 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2011 10:42 PM 發表

呢隻係睇到但諗唔到:zzz: :zzz:
作者: 櫻花    時間: 8/6/2011 11:48 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/6/2011 09:15 PM 發表

我係寫"積",此"積"不同彼"跡"(跡 包含範圍廣得多,例如晨操狀態 等等).
方生 揀馬係睇賽事走勢段速計數(即是"賽積"),所以嗰啲突然進步方生實唔中,但嗰啲有走勢有賽積真係好多時冷極有限:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0