標題: 轉自卡生FB [打印本頁]

作者: 智弱網民    時間: 22/6/2011 11:22 PM     標題: 轉自卡生FB

"祝所有將馬由奸仔度轉走嘅朋友贏馬贏到開巷。"

:fff:   :eee:
作者: mR.偉    時間: 22/6/2011 11:24 PM

驚乜丫!憑乜嘢罰我錢?我既非馬會員工亦非持牌人仕,我唔去攪人已經好多人要還神啦。
:yyy: :yyy:
作者: Running    時間: 22/6/2011 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 22/6/2011 11:22 PM 發表

我頭先就係問:薯片咁講會唔會俾競賽小組做佢?:fff:

其實佢係咪知道詩妹同入錯行被罰後,就故意咁講?:fff:
作者: 智弱網民    時間: 22/6/2011 11:25 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 22/6/2011 11:24 PM 發表

我頭先就係問:薯片咁講會唔會俾競賽小組做佢?:fff:

其實佢係咪知道詩妹同入錯行被罰後,就故意咁講?:fff:

可以罰佢D咩? 佢都話自己唔係馬會員工:fff:

同埋奸仔係邊個先? 我真係唔知喎 :eee:
作者: taxi2003    時間: 22/6/2011 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 22/6/2011 11:25 PM 發表

可以罰佢D咩? 佢都話自己唔係馬會員工:fff:

同埋奸仔係邊個先? 我真係唔知喎 :eee:

投訴=自己對號入座:fff: :fff: :yyy: :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 22/6/2011 11:59 PM

下次鬧人一定要學娛樂版咁.
用D假名花名笑話名暗示好了:fff: .

例如:blackbread:fff:
作者: May_Be_83    時間: 23/6/2011 12:00 AM

奸仔有好多,究竟係邊個?:fff: :fff:

又真係串得幾應。
作者: mR.偉    時間: 23/6/2011 12:01 AM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 23/6/2011 12:00 AM 發表
奸仔有好多,究竟係邊個?:fff: :fff:

又真係串得幾應。

配咩都得:fff::fff:
作者: 大關刀    時間: 23/6/2011 12:10 AM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 22/6/2011 11:22 PM 發表

我又諗起羅馬:yyy::yyy::yyy::yyy:
作者: 神鷹    時間: 23/6/2011 02:36 AM

今晚好似有一隻馬轉倉即勝 :fff:
作者: 贏馬人    時間: 23/6/2011 04:05 AM

祝卡樂B所貼嘅馬退落下一場至贏馬:zzz: :zzz: :zzz: :fff: :fff: :fff:
作者: 櫻花    時間: 23/6/2011 10:54 AM

奸仔 呢個馬房好多馬都樣靚身材正,養係佢到真係晒曬,下年最好跟 老巫 轉晒去"高伯新"到:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 23/6/2011 06:43 PM

講明,奸仔仲有邊位:eee: 仲要剛剛有隻轉倉馬即勝:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0