標題: 7月1日報名表 [打印本頁]

作者: neeDu    時間: 24/6/2011 03:02 PM     標題: 7月1日報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: dennis2299    時間: 24/6/2011 03:08 PM

一班千二幾刺激:fff:

富貴金龍 , 傾力之城 , 加洲財子:fff:

仲有傾力之城 , 飛闖 , 贏左兩場沙田千二既步步快 , 風火神駒:fff:

冷馬仲有讚賞 , 明燈:fff:
作者: yuricylau    時間: 24/6/2011 03:09 PM

新馬賽出齊14隻:iiii: :jjjj: :yyy:
心路又會出呢場都有:ddd:
作者: 西人堅    時間: 24/6/2011 03:32 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 24/6/2011 03:09 PM 發表
新馬賽出齊14隻:iiii: :jjjj: :yyy:
心路又會出呢場都有:ddd:

想出九西讓賽 ah ma :yyy:
作者: jl312    時間: 24/6/2011 04:02 PM

新馬賽好多隻睇嚟都係出嚟輸, 等下年評低一兩分:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 翼    時間: 24/6/2011 04:23 PM

D硬馬又出黎:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 24/6/2011 07:22 PM

場新馬一定要吼實隻勁綵:fff: :fff:
作者: 帶來吉利    時間: 24/6/2011 08:08 PM

傾力之城咁都出 真係:kkk: :ppp:

新馬有成14隻 真係小見:gggg:
作者: 週日寧靜    時間: 24/6/2011 09:03 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 24/6/11 08:08 PM 發表
傾力之城咁都出 真係:kkk: :ppp:

新馬有成14隻 真係小見:gggg:

d新馬賽一係冇人吼,一係爭住跑:yyy:

d練馬師真係奇怪:yyy:
作者: kewell    時間: 28/6/2011 11:14 AM

財子用柏寶
風火神駒潘頓

伽羅 達少
快人快語 柏寶

佳景良駒 安國倫
作者: 細B    時間: 28/6/2011 11:32 AM

人人醒今鋪可補中啦....對手唔強=]....加上主操騎師柏寶騎返....排返個黃金一檔應該得返5-6倍W....如果有10倍真係有幾多車幾多:loveliness:

手風順岩岩幫唔到我拉頭馬....今次到人人醒啦:jjjj:
作者: 木奇異    時間: 28/6/2011 01:05 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 28/6/2011 11:32 AM 發表
人人醒今鋪可補中啦....對手唔強=]....加上主操騎師柏寶騎返....排返個黃金一檔應該得返5-6倍W....如果有10倍真係有幾多車幾多:loveliness:

手風順岩岩幫唔到我拉頭馬....今次到人人醒啦:jjjj:

上場D對手強到咁今場好難唔大熱次熱WOR :yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0