標題: 安哥寶藏 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 25/6/2011 01:27 AM     標題: 安哥寶藏

南陽望族 --> 告東尼
勁飛駿 --> 蔡約翰
作者: taxi2003    時間: 25/6/2011 01:39 AM

邊度黎既消息??:fff: :fff: :fff:
作者: 君子    時間: 25/6/2011 02:17 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/6/2011 01:39 發表
邊度黎既消息??:fff: :fff: :fff:

眾主餞別黃汝安
相信大家都知道,Alex黃汝安練馬師已決定收鑼後引退,跑埋呢4個賽日,就主動交番個牌畀馬會,Alex出名好好先生,人緣又好,雖然唔再做練馬工作在即,但人情依然在,Helen知道成班練馬師,包括絕大部份本地,及幾位外籍如阿Paul蘇保羅等,下周一搞鱄蚗^別宴,以示彼此友誼不變;聽聞Alex未來會幫相熟馬主買黻芋A有好貨色又會介紹畀蠸m馬師好友,咁繼續同馬圈保持聯繫,又有囓@藝,咁樣其實都幾好,Helen衷心祝福佢事事如意,且會有更加好齔o展。
自從Alex宣布唔玩,但佢灠言D好好人,至今一隻都冇少到,作為長期戰友,個個都支持到最後一刻,好似昨晚谷中夜賽上陣鵅u南陽望族」,馬主安團體成員,已同告東尼傾好驉A暑期就會正式加盟,另外「勁飛駿」亦落實去蔡約翰,而副練興叔一班相熟馬主,如今戰「明興寶寶」等十隻八隻,將會一齊入伍碧權旗下,另外又有部份會去新練馬師高伯新。
至於此賽另一駒「駕世鞍」,Helen雖然未知動向,但就知馬主John McNie同Alex由郭靈華時代開始,相交兼合作髐傽X年,如果響呢個告別前夕,「駕世鞍」乖乖]贏番場,對佢]謠縑A肯定百般滋味在心頭。
作者: 戶田惠梨香    時間: 25/6/2011 02:46 AM     標題: 回復 #3 君子 的帖子

甘要吼實駕世鞍啦A_A
作者: dennis2299    時間: 25/6/2011 07:44 AM

南陽望族入去告仔到唔知去唔去到二班呢:fff:
作者: 冼馬田    時間: 25/6/2011 10:57 AM

安神真係人緣好好﹗:loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: kaosen    時間: 25/6/2011 02:11 PM

:yyy: 安哥隻引伸波福退左休未>3<
作者: 駿乂威    時間: 25/6/2011 06:32 PM

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 25/6/2011 02:11 PM 發表
:yyy: 安哥隻引伸波福退左休未>3<

未~
我好想知隻馬會去邊~
隻馬其實真係好勁:jjjj: :jjjj: :jjjj:
作者: joekwan    時間: 25/6/2011 07:17 PM

我好奇聽日出果隻銳不可擋會去邊度,睇個款頭唔錯
作者: 帶來吉利    時間: 25/6/2011 07:22 PM

歐洲駿馬 一拉走 即連勝2場:ddd:
作者: 大關刀    時間: 26/6/2011 01:54 AM

魄力寶轉倉之後會唔會第二春:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0