標題: 好 爸 爸 煞 科 日 告 別 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 27/6/2011 12:40 AM     標題: 好 爸 爸 煞 科 日 告 別

另 一 方 面 , 下 月 10 日 煞 科 日 頭 場 賽 事 開 跑 前 , 沙 田 馬 場 亮 相 圈 將 舉 行 「 好 爸 爸 」 歡 送 儀 式 , 另 外 當 日 「 好 爸 爸 」 和 「 爆 冷 」 兩 駒 將 雙 雙 獲 頒 發 「 終 身 成 就 獎 」 。
作者: 新水星    時間: 27/6/2011 12:44 AM

竟然有。
其實馬會可唔可以捉呢d不良馬主簽返份「不再出賽承諾書」先搞退役式同頒獎。
作者: hayeschan    時間: 27/6/2011 09:44 AM

佢好似confirm左會在新加坡跑了...= =
唉....
作者: 冼馬田    時間: 27/6/2011 10:24 AM

我諗起當年梁能仁搞完告別賽之後又踢番波﹗:eee: :eee: :eee:
作者: 內閃    時間: 27/6/2011 10:46 AM

整返個 hall of frame 會唔會好 d 呢...??
驃叔, 一哥, 基哥...等等可以入名人堂...:gggg:
作者: May_Be_83    時間: 27/6/2011 11:06 AM

睇下d馬迷會唔會向呢位馬主開汽水。
作者: neeDu    時間: 27/6/2011 01:04 PM

竟然:fff:
作者: 自由雨滇行    時間: 27/6/2011 01:06 PM

新加坡係咪可以跑到20歲=.=
作者: DeepImpact    時間: 27/6/2011 01:24 PM

※有無攪錯呀仲要好爸爸跑:hhhh:
作者: 您睇我唔到    時間: 27/6/2011 02:54 PM

真係唔知邊位練馬師同騎師可以做代表
再講講佢退役O既生活
想起哩個活動都覺尷尬,不如唔好搞
作者: 櫻花    時間: 27/6/2011 03:04 PM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 27/6/2011 10:46 AM 發表
整返個 hall of frame 會唔會好 d 呢...??
驃叔, 一哥, 基哥...等等可以入名人堂...:gggg:

係到馬評會自己搞啦.
馬會 搞 馬評人名人堂,真係未聽過 亦都奇奇怪怪 :tttt:
作者: 李澤楷    時間: 27/6/2011 04:14 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 27/6/2011 03:04 PM 發表

係到馬評會自己搞啦.
馬會 搞 馬評人名人堂,真係未聽過 亦都奇奇怪怪 :tttt:

即係同講波佬沒有名人堂一樣:fff:
作者: neeDu    時間: 27/6/2011 04:29 PM

除「爆冷」外,另一匹已退役的馬王「好爸爸」,馬主袁仕傑已落實讓愛駒轉戰新加坡,希望能於當地再創高峰,而兩匹一代馬王,將於今屆季尾冠軍人馬獎中,獲大會頒發終身成就獎項。
作者: 大關刀    時間: 27/6/2011 05:31 PM

告別儀式有咩條件? 馬王? 贏過 g1? 定係馬會話事?

今季季初有無勝利飛駒告別儀式? :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 27/6/2011 07:59 PM

不如馬主猿一齊同隻馬告別香港馬壇啦:fff:
作者: sw    時間: 27/6/2011 08:04 PM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 27/6/2011 11:06 AM 發表
睇下d馬迷會唔會向呢位馬主開汽水。

開9梗:hhhh:
作者: mR.偉    時間: 27/6/2011 08:29 PM

妖爆個馬主佢la:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0