標題: 拆解 24廐:點解咁多馬拉走?李易達:可能我太串 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 4/8/2011 05:34 AM     標題: 拆解 24廐:點解咁多馬拉走?李易達:可能我太串

[iframe]http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110804&sec_id=3400553&subsec_id=3403910&art_id=15490969&cat_id=3488048[/iframe]
作者: Wilshere    時間: 4/8/2011 10:28 AM

串5串我就5知
如果佢5將D馬收收埋埋 等到冷門先贏
我會覺得佢係一位好練馬師
因為佢買馬眼光5錯(禮尚往來,軍事行動.....好馬)
作者: 西人堅    時間: 4/8/2011 11:38 AM

但係收收埋埋 收到連馬主都呃埋
話唔去就爆出黎, 話去就輸 咁咪出事 lor :fff:
作者: keywinner    時間: 4/8/2011 08:16 PM

解釋等如掩飾<--------這個不正正是他經常做的嗎???:yyy:

敲天鈴兩戰都是大敗而回, 豈能說是潛質優厚的好馬, 自打嘴巴還是又想收埋自己食:bbbb:

作者: 大關刀    時間: 4/8/2011 10:37 PM

聽聞有隻自購馬, 初出果陣同馬主講贏得, 爆得冷喎
結果......:yyy:

而呢隻馬就叫做真心:iiii: :iiii: :iiii: :gggg: :gggg:
作者: 智弱網民    時間: 4/8/2011 10:46 PM

QUOTE:
原帖由 大關刀 於 4/8/2011 10:37 PM 發表
聽聞有隻自購馬, 初出果陣同馬主講贏得, 爆得冷喎
結果......:yyy:

而呢隻馬就叫做真心:iiii: :iiii: :iiii: :gggg: :gggg:

奸仔達馬, 叫「真心」...:yyy:
作者: 大大    時間: 6/8/2011 12:28 PM

好多好马,都被奸仔達练成水马,真心就是好一个例子。:rrr:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0