賽馬世界

標題: 亞視膽識過人竟然將步步穩行頭?
CJ.
虛擬馬主

UID 6279
精華 0
積分 0
帖子 21064
港元 7381 萬
存款 10 萬
聲望 422
閱讀權限 20
註冊 11/9/2011
來自 HK

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 6/5/2012 12:45 AM 發表
睇到我真系難以置信。
    論級數,步步穩即使頂峰時亦未必高得過軍事攻略,更何況仲有都市風光、雄心威龍呢D超級惡馬。
    論歲數,步步穩已經9歲了,戰鬥力肯定低於頂峰時。雖然狀態fit,但 ...

第1,膽識過人想捧香港馬,所以唔擺都市風光行頭
第2,軍事攻略去完杜拜後狀態明顯唔係最好,體重重要跌27磅,勝出機會明顯比步步穩低
第3,雄心威龍去完杜拜並發過燒,狀態成疑問,主持人捨去馬王要步步穩行頭根本不足為奇
第4,你覺得步步穩已經9歲了,戰鬥力肯定低於頂峰時。雖然狀態fit,但點睇步步穩都冇任何勝面,
但今季嬴香港一哩錦標個時,一樣係9歲,戰鬥力一樣低於頂峰時,狀態仲要比而家差得多,亦係睇唔到有任何勝面,但咪又爆出離
第5,上仗係讓緊精彩日子同讃惑5磅離跑,同埋上場明顯係讚惑去馬,加上你都識講9歲馬離,上場硬係唔會跑曬比你睇,留番今場,就係上場咁都有第3所以先要佢行頭
因此,我唔認為要步步穩行頭係出奇既事
若要步步穩行頭都叫出奇,假若有人揀卡達聖OR君子一言行頭,咁你會叫咩?事關衣兩隻都係黑馬離

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 阿源 於 6/5/2012 08:44 AM 發表
我都覺得賭馬要以小搏大至有機會贏錢

賭馬就係要膽色過人
當然唔係場場都搏冷,你見我D心水都係有熱有冷
我每季都會中超級大冷Win及Q

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
天使小帕
資深會員

UID 6360
精華 5
積分 0
帖子 298
港元 740 萬
存款 0 萬
聲望 12
閱讀權限 10
註冊 14/10/2011

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 6/5/2012 10:02 AM 發表
如果我話比你知,依場我用14號做膽你會點唸我?

隻馬瘦成咁。。。

香港賽馬史上最強中距離馬王---雄心威龍
頂部
天使小帕
資深會員

UID 6360
精華 5
積分 0
帖子 298
港元 740 萬
存款 0 萬
聲望 12