賽馬世界

標題: 如果方駿暉開莊就真係正啦
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 30/1/2011 06:09 PM 發表
佢真係痴線:yyy: :yyy:
不過我都係鍾意佢今日個"手斷左都要用中度力度寫到落堂":yyy: :yyy: :yyy: :yyy:

諗諗下唔係咁貼切 :yyy:
呢個好 d

方駿輝條豬閪 帶校隊
比比下賽 個同學話, 阿sir 我斷撚左手 / 親到隻腳 :jjjj:
條閪公就會話 你同我用中度力度打到完場 唔係就罰你停賽 :yyy::yyy:

柏高又中
頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/1/2011 06:39 PM 發表
諗諗下唔係咁貼切 :yyy:
呢個好 d
方駿輝條豬閪 帶校隊
比比下賽 個同學話, 阿sir 我斷撚左手 / 親到隻腳 :jjjj:
條閪公就會話 你同我用中度力度打到完場 唔係就罰你停賽 :yyy::yyy:

實拍枱幾個柒頸用中度弱智講到完場:zzz: :zzz: :fff: :fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
內閃
活躍會員

UID 3320
精華 1
積分 65
帖子 1629
港元 707 萬
存款 10 萬
聲望 134
閱讀權限 10
註冊 11/10/2006
即係好似買首名入球咁, 開波一分鐘就傷出咪又係無得退飛...

環西班牙都睇完, 下星期就到世錦賽喇..!!
頂部
君子
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2173
精華 1
積分 1571
帖子 7573
港元 76 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 紅魔鬼
其實佢地有時幾矛盾

騎師王一開 , 因為馬偉昌單野令到佢地拎到著數  但同一時間即係用陰謀論諗幕後人會吾會專登製造一個冷門出黎
好啦 馬會聽你意見吾計代替個個機師既分數 而家又嘈點解原本座騎既分無得加番落原來既人既身上
既然佢地成日都話騎師王有漏洞 點解佢地仲要投注呢 ?!  無人拎住支槍叫佢地買喎...
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 君子 於 31/1/2011 10:26 AM 發表
其實佢地有時幾矛盾

騎師王一開 , 因為馬偉昌單野令到佢地拎到著數  但同一時間即係用陰謀論諗幕後人會吾會專登製造一個冷門出黎
好啦 馬會聽你意見吾計代替個個機師既分數 而家又嘈點解原本座騎既分無得加 ...

呢 d 咪傳媒 lor
無限※ , 講野唔駛負責任 ga :fff:
你唔跟佢就※※ 獨裁, 你跟佢衰左, 又話你冇能
跟左佢1次, 佢又唔會讓步 繼續搵野※
最終目的係 要跑之前馬會話比佢聽 果場跑咩
以保佢 :iiiii::iiiii:海盛路賭神  :iiiii::iiiii: ge 英名 :jjjjj:

偉大 ge 言論自由萬歲 :gggg::gggg::abcde::abcde:

柏高又中
頂部