賽馬世界

標題: 賽馬WQT---6月5日海外賽事預測錄音節目(主持:臨場)
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
註冊 11/3/2007
賽馬WQT---6月5日海外賽事預測錄音節目(主持:臨場)

今集MP3錄音檔案:
http://overseas2.openradiohk.com/media/download.php?gid=20&epino=320

第三百二十集

(主持:臨場)

(看板娘:馬場樂子)

天達葉森打比大賽:從未贏過葉森打比的高多芬馬房,今年可否如願?岳佰仁可否憑荷蘭晝家打破近年悶局?

安田紀念:今年日本參戰馬欠缺星味下,3匹香港馬可否脫穎而出?

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,日賽集數最多講十匹,夜賽最多講七匹,請在排位日夜晚
九時前寫下.)

又到四年一度之足球盛事,大家都唔介意捱眼訓為愛隊打打氣,河馬仔都唔例外地會支持英格蘭隊,希望能奪得好成績.

<河馬仔專欄><賽馬WQT>看板娘---馬場樂子都應下節,今次穿上足球衣,夥拍小馬球證,同樣在綠茵場上同大家見面.

以下有兩個SIZE選擇,由河馬仔出品,夥拍同人組織---天空音匣繪製而成一起設計,由天空音匣之畫師Mineko負責執筆繒畫,以<共享創意 署名-非商業性 3.0 香港 授權條款>發放:

1650 X 1050:
http://img.hkheadline.com/headline/blog/album_photos/57/44/150556/2/201006021743352271_1600x1600.jpg

1024 X 768:
http://img.hkheadline.com/headline/blog/album_photos/57/44/150556/2/201006021743218213_1600x1600.jpg

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
mR.偉
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1000 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
註冊 30/11/2009
來自 鳥托邦
支持!
即down

頂部
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 5/6/2010 03:53 PM 發表
支持!
即down

mr.偉大哥,

多謝您支持,台長已經處理過個server,應該會快一點可download了

河馬仔:eee::eee:

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
mR.偉
虛擬馬主

UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1000 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
註冊 30/11/2009
來自 鳥托邦

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 04:04 PM 發表

mr.偉大哥,

多謝您支持,台長已經處理過個server,應該會快一點可download了

河馬仔:eee::eee:

超快:eee::eee:
聽緊了

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 5/6/2010 04:24 PM 發表

超快:eee::eee:
聽緊了

咁就好了:eee::eee:

頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
註冊 28/12/2009
來自 海外

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 04:51 PM 發表

咁就好了:eee::eee:

今日早就listen唔到,現家得未?
河馬次次有心做programme,真是好有恆心,希望有人會欣賞賽馬WQT的主持
本人真心地支持河馬
頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 am20462046 於 5/6/2010 04:55 PM 發表

今日早就listen唔到,現家得未?
河馬次次有心做programme,真是好有恆心,希望有人會欣賞賽馬WQT的主持
本人真心地支持河馬

AM兄,

可能台長昨晚有事處理,今朝我工作過後都連絡了台長,現在已CHECK過OK了,隨時都可以收聽的.

我地五位主持,每位做主持都係冇人工的,個個都係義工,我都由2006年8月第一集<賽馬WQT>做到現在了,雖然中間都不是順風順水,但因為五位主持之努力,今季仍能順利地進行,所以此節目的努力及水準,絕對不是單單小弟的,其他主持之努力也是同等地必需的.

沒有恆心的話很多事都會見不到成功之處,雖然現在<賽馬WQT>做了320集都未太被本地馬迷所認同,但小弟希望各聽眾都聽得開心,當然亦希望在將來本節目會更上一層棲,做得更好!

最後,小弟非常非常多謝您的支持,聽眾的支持就是我們永不放棄之動力!

河馬仔

頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
來自 海外

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 05:43 PM 發表

AM兄,

可能台長昨晚有事處理,今朝我工作過後都連絡了台長,現在已CHECK過OK了,隨時都可以收聽的.

我地五位主持,每位做主持都係冇人工的,個個都係義工,我都由2006年8月第一集<賽馬WQT>做到現在了 ...

可能開台唔是很多人熟悉ar,但你地無人工都很次次賽馬日做,真是我地的role model和香港人的精神
頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 am20462046 於 5/6/2010 05:49 PM 發表

可能開台唔是很多人熟悉ar,但你地無人工都很次次賽馬日做,真是我地的role model和香港人的精神

我相信香港冇乜馬迷願意咁做:loveliness::loveliness:

一來香港後生的馬迷越來越少,而看賽馬的視點亦和上一輩有分別

頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
來自 海外

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 06:03 PM 發表

我相信香港冇乜馬迷願意咁做:loveliness::loveliness:

我都想試,但我是90後:loveliness:
頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
來自 海外

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 06:03 PM 發表

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 am20462046 於 5/6/2010 06:07 PM 發表

我地好多時都想請嘉賓的,您有興趣嗎?:eee::eee:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 09:02 PM 發表

我地好多時都想請嘉賓的,您有興趣嗎?:eee::eee:

IRUI:fff:
頂部
dennis2299
虛擬馬主

UID 4131
精華 0
積分 0
帖子 7083
港元 395 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 25/10/2007

QUOTE:

呢到有個:kkkkk:
頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
來自 海外

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 5/6/2010 09:06 PM 發表

呢到有個:kkkkk:

me too
我連某藍色logo的會都入唔到,有資格主持WQT?
頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 am20462046 於 5/6/2010 09:08 PM 發表

me too
我連某藍色logo的會都入唔到,有資格主持WQT?

我地<賽馬WQT>係最緊要大家開心,但我地節目係十個網站都有聯播,而亦有唔少外地網友來收聽,我地冇乜話邊個可以做邊個唔得,只係講一些法律許可的事便可,當然唔爆得粗啦:qqq::qqq:

當然我地幾位主持都會見一見先:loveliness::loveliness:

因為做節目其實都要做一些PREPERATION先,如我同臨場做節目前都會傾一傾個節目流程先:eee::eee:

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/6/2010 09:03 PM 發表

IRUI:fff:

咁會好多人聽架噃:eee::eee:

頂部
am20462046
虛擬馬主

UID 5531
精華 0
積分 0
帖子 2070
港元 -15 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 20
來自 海外

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 09:14 PM 發表

我地<賽馬WQT>係最緊要大家開心,但我地節目係十個網站都有聯播,而亦有唔少外地網友來收聽,我地冇乜話邊個可以做邊個唔得,只係講一些法律許可的事便可,當然唔爆得粗啦:qqq::qqq:

遲多幾年,我都想試主持的,現家身分唔是好suitalbe
頂部
dennis2299
虛擬馬主

UID 4131
精華 0
積分 0
帖子 7083
港元 395 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 25/10/2007

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/6/2010 09:15 PM 發表

咁會好多人聽架噃:eee::eee:

有irui既話會唔會加設"即場問馬"既環節:yyy:
頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 am20462046 於 5/6/2010 09:17 PM 發表

遲多幾年,我都想試主持的,現家身分唔是好suitalbe

當然工作緊要啦,我地講馬係義工來:eee:

頂部