賽馬世界

標題: 喜蓮福星果然出事?賽後發現喉部二級癱瘓。
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
喜蓮福星果然出事?賽後發現喉部二級癱瘓。

Helene Mascot to undergo further vet inspection

Helene Mascot (inside) goes on to finish eighth. Photo: Reuters
Tony Cruz revealed Helene Mascot, the heavily-bet $30 second favourite in the Queen Elizabeth II Cup,

has a grade two paralysis of the larynx and will now undergo further tests.

The poor performance of the Hong Kong Derby hero stunned Cruz,

who said later he knew there had to be something wrong.

"I know how good this horse is, and for him to run like that there must have been something seriously wrong.

I just want the public who supported him to know there was a reason for his failure."

Helene Mascot was under pressure from Felix Coetzee shortly after passing the 800 metres

and was a beaten horse turning for home.

Cruz said he will consult with Jockey Club veterinarian Ben Mason,

but his prognosis for the dual Group One winner is guarded.

"It's a grade two finding, and from there the problem can go either way," Cruz said.

"There is a small chance it will get better, and it may get worse and require an operation.

We'll do some tests on him later this week and hopefully we'll know more soon."

來源:scmp
---------------------------------------
希望冇譯錯,英文麻麻,照字面譯,有錯請指正 ... :llll:

頂部
週日寧靜
虛擬馬主

UID 2485
精華 0
積分 370
帖子 7165
港元 11820 萬
存款 0 萬
聲望 25
閱讀權限 20
註冊 18/2/2006
最唔想發生既野..始終都係要發生

希望冇乜事啦:ccc:

頂部
健風
資深會員

UID 4037
精華 0
積分 0
帖子 222
港元 403 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 26/9/2007
會唔會跑唔返:kkk:
頂部
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World

QUOTE:
原帖由 週日寧靜 於 28/4/2008 08:49 AM 發表
最唔想發生既野..始終都係要發生

希望冇乜事啦:ccc:

今次跑到咁,果然出事!:sss:

又係一隻打比盟主搏完後出事!

頂部
金威
活躍會員

UID 3794
精華 0
積分 0
帖子 1850
港元 55 萬
存款 10 萬
聲望 2
閱讀權限 10
註冊 1/6/2007
賽馬討論區有得學英文
頂部
自由雨滇行
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」  
UID 2835
精華 0
積分 112
帖子 6670
港元 1221 萬
存款 0 萬
聲望 139
閱讀權限 20
註冊 11/5/2006

QUOTE:
原帖由 金威 於 28/4/2008 09:53 AM 發表
賽馬討論區有得學英文

呢篇D英文唔算太深:mmm:

頂部
金威
活躍會員

UID 3794
精華 0
積分 0
帖子 1850
港元 55 萬
存款 10 萬
聲望 2
閱讀權限 10
註冊 1/6/2007

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 28/4/2008 10:14 AM 發表

呢篇D英文唔算太深:mmm:

但對於我呢d 讀書唔多既人
已很深了
頂部
ユюユ
活躍會員
潛水中

UID 2775
精華 1
積分 209
帖子 8804
港元 848 萬
存款 38 萬
聲望 394
閱讀權限 10
註冊 1/5/2006
來自 真.最強女角
咁如無意外下年就繼續係爆冷鴷@界lu:eee:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 65831
港元 11509 萬
存款 0 萬
聲望 3936
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006
There is a small chance it will get better, and it may get worse and require an operation:ooo:
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 28/4/2008 12:24 PM 發表
There is a small chance it will get better, and it may get worse and require an operation:ooo:

呢句先咿R:ppp:

等於判o左佢死刑:sss:

頂部
魚仔餅 (魚仔)
版主

UID 2622
精華 2
積分 858
帖子 17791
港元 198 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 100
註冊 28/3/2006
來自 跑馬地

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 12:44 PM 發表

打比贏馬後遺症:sss:
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 12:44 PM 發表

告仔好多北半球馬都係咁谷到出事
喜蓮福星 初出立即贏馬之後我就講 2-3場之內一定出事 :ppp:

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/4/2008 02:10 PM 發表

告仔好多北半球馬都係咁谷到出事
喜蓮福星 初出立即贏馬之後我就講 2-3場之內一定出事 :ppp:

好多北半球PP(不論出自邊個馬房),太早谷後o既下場大家有眼見。

唔好話喜蓮福星,睇睇步步到咪又係贏完即傷?

不過喜蓮福星贏到兩場G1(特別係打比),已經係完成「任務」。

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
Kris記唔記得o係經典一哩賽後,你講過呢句:

QUOTE:
俾我係馬主就唔跑女皇盃費事現形:yyy:

而家真係「現形」啦:ppp:

頂部
帶來吉利 (㊣魔力神話㊣)
版主
★馬神再現☆

UID 2163
精華 0
積分 1131
帖子 10198
港元 12654 萬
存款 708 萬
聲望 221
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 M78星雲
咩都值哂
今年打比水準勁低

e家佢贏左2場+1個第2
有哂配種價值:ppp:

加上又係 名畫家個仔

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 65831
港元 11509 萬
存款 0 萬
聲望 3936
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006
打比之後跑女皇多數都:ppp:
頂部
長毛 (海天一色伸延無限 化作海鷗 ...)
活躍會員

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3747
精華 0
積分 0
帖子 3088
港元 13274 萬
存款 2662 萬
聲望 3723
閱讀權限 10
註冊 8/5/2007
Operation is sure get better in most cases ...
but the problem maybe will he stay for another season ..

"The best thing for a manager to do is not create any mess so the players can just play."
頂部
pakkilo
虛擬馬主

UID 4247
精華 0
積分 0
帖子 2335
港元 1846 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 21/12/2007
來自 Troy of Marlboro
做完手術..隻馬一定跑唔夠水準..好彩既跑番7,8成..唔好彩..打柴!
我記得馬房有隻2歲馬初出即贏銀拖鞋..同樣問題..但trainner決定由得佢..唔做手術.
一但做左..唔知跑唔跑得番
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 28/4/2008 06:09 PM 發表
做完手術..隻馬一定跑唔夠水準..好彩既跑番7,8成..唔好彩..打柴!
我記得馬房有隻2歲馬初出即贏銀拖鞋..同樣問題..但trainner決定由得佢..唔做手術.

其實喉部癱瘓最嚴重o既情況會係點?

頂部
長毛 (海天一色伸延無限 化作海鷗 ...)
活躍會員

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3747
精華 0
積分 0
帖子 3088
港元 13274 萬
存款 2662 萬
聲望 3723
閱讀權限 10
註冊 8/5/2007

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 28/4/2008 06:09 PM 發表

true .. operation for horse is mostly cant let the horse back to 100% for most cases ...

also, if it is AUS, 1/2 year resting a horse is not the best way to train that ..

"The best thing for a manager to do is not create any mess so the players can just play."
頂部