賽馬世界

標題: [開台-Openradio]2008年4月6日賽馬日節目重溫及4月9日賽馬日問馬區
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
註冊 11/3/2007

QUOTE:
原帖由 Wai 於 8/4/2008 12:59 AM 發表
意見:
一埸
F4 1注
互串3重彩 24注
單T 4注
Q + QP 各6注即12注
加埋有41注
一埸投注 410蚊

提議
e.g.
如何加膽重心,特別係三重彩
投注方向參考

WAI兄,

多謝您的意見,我地都明白這樣會超多本,咁賭唔化算,所以我地其實只提供主持之心水做參考,唔敢話死一定點買法先啱,因為點買法都要各聽眾衡量一番,例如小弟係唔買四連環,唔買WIN,唔買位置Q,所以小弟只賭Q+單T而已,但如各主持真係有中,我地唔可以唔貼出來,所以希望各聽眾多多包涵......

如問三重彩點投注,小弟就一定唔止買四隻咁少..............點都拖多一兩隻保險腳,因好少會用四隻互穿,因可買單T

河馬仔上

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
Wai
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2154
精華 0
積分 210
帖子 3259
港元 2360 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Another Story

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 8/4/2008 01:18 AM 發表

WAI兄,

多謝您的意見,我地都明白這樣會超多本,咁賭唔化算,所以我地其實只提供主持之心水做參考,唔敢話死一定點買法先啱,因為點買法都要各聽眾衡量一番,例如小弟係唔買四連環,唔買WIN,唔買位置Q,所 ...

不要緊呀^^
只是有時覺得見解獨到
想跟又有點難跟
不知如何取捨~
真懊惱/.\
頂部
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
註冊 11/3/2007

QUOTE:
原帖由 Wai 於 8/4/2008 01:15 AM 發表
因為小弟乃小本經營的一類
聽了大半季
一路也感覺要跟的話成本大之餘
入不敷支
好多時縱使喜歡
聽完覺得分析有說服力
在取捨間缺乏投注方向
便大退鼓堂...

時勢令人人心惶惶
補返句絕非有意侵犯
只 ...

唔緊要架,您地的意見對我地很重要,真係點賭都係要睇自己個銀包有幾多.

都係一句講哂,小弟都係只賭餘錢,個馬會ACCOUNT有幾多就一早PLAN好買幾多,絕唔加多.......

其實我地個節目宗旨唔係話教人點買馬,係盡量講出對該匹馬匹之意見,令聽眾知多D該馬匹之分析,而好難真係講出點買先最精明,一來人人賭法唔同,二來一日未開閘,一日都唔知有幾多賠,就算個日我地個日中隻友利多,事前鬼估到可以廿賠落到10賠唔到?我條全餐Q都冇哂.........

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
Wai
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2154
精華 0
積分 210
帖子 3259
港元 2360 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20