賽馬世界

標題: 國慶盃日報名表
raulwong1
活躍會員

08-09年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
問題係高雅志騎佢3場贏足3場,唔係冇比過韋達騎番喎,但係佢騎就贏唔到= ="
志叔同隻馬咁夾,冇換人的道理吧.....- -
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 25/9/2007 08:16 PM 發表
問題係高雅志騎佢3場贏足3場,唔係冇比過韋達騎番喎,但係佢騎就贏唔到= ="

到時如果1600米志叔騎番小武士就唔騎佢啦.
如同場有好利威出韋達都唔會騎零用錢:fff:

到時可能又係澳洲佬出場既時候:yyy:
頂部

版主
明日 晴 ~ (Little Amapola)

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2008  
UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7023
港元 1048 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
註冊 29/12/2005
來自 「華麗國度」
好利威你睇睇佢操練:sss: :sss: :sss:
頂部
週日寧靜
虛擬馬主

UID 2485
精華 0
積分 370
帖子 7165
港元 11820 萬
存款 0 萬
聲望 25
閱讀權限 20
註冊 18/2/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 25/9/07 08:19 PM 發表

邊有咁多巧合:fff: :fff: :yyy: :yyy:

頂部
活力寶蹄
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3496
精華 0
積分 0
帖子 7565
港元 -296 萬
存款 10 萬
聲望 55
閱讀權限 20
註冊 25/12/2006
來自 AF

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 25/9/2007 08:16 PM 發表

其實達少有一.二次騎...都輸俾d超班馬..例如友誼至上..仲有一次佢跑.黏地唔輸就奇....:ddd:

仲有志叔佢騎個陣上2班跑..達少跑個陣係三班最要重磅..點有得贏...:ppp:

頂部
活力寶蹄
虛擬馬主

UID 3496
精華 0
積分 0
帖子 7565
港元 -296 萬
存款 10 萬
聲望 55
閱讀權限 20
註冊 25/12/2006
來自 AF

QUOTE:
原帖由 於 25/9/2007 08:21 PM 發表

又9日冇操...:ddd:

頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 25/9/2007 08:19 PM 發表

但國慶杯冇小武士= ="
我都想零用錢可以同好利威好場呀~^^
佢令我諗起電子麒麟...last21秒幾....雖然係1400唔係1600~
不過講真,志叔會點揀呢???
小武士同零用錢~~呢場如果零用錢贏左真係唔知啦...贏唔到就應該揀小武士的..
頂部
週日寧靜
虛擬馬主

UID 2485
精華 0
積分 370
帖子 7165
港元 11820 萬
存款 0 萬
聲望 25
閱讀權限 20
註冊 18/2/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 25/9/07 08:16 PM 發表

況且達少已經操左紙醉金迷兩課..段估佢都唔會騎零用錢:fff: :fff:

頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 25/9/2007 08:21 PM 發表

其實達少有一.二次騎...都輸俾d超班馬..例如友誼至上..仲有一次佢跑.黏地唔輸就奇....:ddd:

仲有志叔佢騎個陣上2班跑..達少跑個陣係三班最要重磅..點有得贏...:ppp:

岩~你都有你的道理,我認同的,但事實上志叔係贏左3場- -"而韋達冇贏過= ="
比你係馬主,你會點睇??
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 25/9/2007 08:23 PM 發表

但國慶杯冇小武士= ="
我都想零用錢可以同好利威好場呀~^^
佢令我諗起電子麒麟...last21秒幾....雖然係1400唔係1600~
不過講真,志叔會點揀呢???
小武士同零用錢~~呢場如果零用錢贏左真係唔知啦...贏 ...

咁馬主都會識諗俾高雅志騎:fff:
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 25/9/2007 08:11 PM 發表

次次睇你講野....講出口d野都好惹火....
一有爭辯的地方,總係應為自己的觀點是對的~
大家只係討論姐,實有唔同的意見同觀點架~
就好似"明星馬"的定義,每個人心目中都有不同的準則
但你說出的話的意思好像認為自己的定義才為真正的明星馬,
人地話工兵係明星馬,你就死都話唔係,ok,你的觀點工兵唔係明星馬...但冇理由仲一路舉出一些不必要的例子向大家說明工兵一定唔係明星馬呢......要大家都認同工兵唔應該成為明星馬~
凡事討論姐....唔使下下串到盡架....
人地唔認同你的觀點姐.....你都唔使一一舉出例子要人地認同同串人地掛....
算啦.....你認為岩的話點講你都係話自己岩.....= =""人就係咁...= ="
如有得罪,請見諒~我只發表內心的意見~

莫問兄認為順利贏, 工兵係明星馬, 佢有佢個point
我認為順利贏, 工兵唔係明星馬, 對莫問兄個point唔明白有懷疑, 我講出黎比佢聽聽
正常既討論唔係yes or no answer, 你講既野要有自己既理由去backup, 姐係講"點解", ed唔係串人
如果你試過, 幾個人一組, 討論一件時事新聞, 你唔會只講 "係, e件係壞事" or "唔係, e件係好事" 而又唔講點解掛
經過同莫問兄果次討論, 我了解佢對明星馬的睇法, 係人氣為先. 佢亦都了解, 我對明星馬的睇法, 係實力行先

我同莫問兄從來冇話過對方既睇法一定係錯既
我最多只係話, 莫問兄同明星馬既要求過低
莫問兄都有質疑如勁將軍有實力既馬, 來港冇成就, 係唔係明星馬?

好似楊駿兄貼某某馬, 有時我都有懷疑, 講出黎, 唔通我係串緊佢?

ed根本就係最正常既討論
相反如閣下連韋達幾時停賽都未搞清楚就話人"不切實制", 發現自己搞錯左話錯人仲要講到係我講錯野咁, ed係唔係串?

頂部
旅遊領隊
虛擬馬主

UID 2186
精華 0
積分 210
帖子 3377
港元 4142 萬
存款 0 萬
聲望 55
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around The World

QUOTE:
原帖由 於 25/9/2007 08:21 PM 發表

隻馬就咁玩完 ..?:fff: :ppp:
頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 25/9/2007 08:48 PM 發表

莫問兄認為順利贏, 工兵係明星馬, 佢有佢個point
我認為順利贏, 工兵唔係明星馬, 對莫問兄個point唔明白有懷疑, 我講出黎比佢聽聽
正常既討論唔係yes or no answer, 你講既野要有自己既理由去backup, 姐係 ...

請木兄搞清楚的"不切實制"是指那處~
由志叔開始騎零用錢開始,木兄你薘零用錢出賽都話比韋達,等佢咩飛,等佢輸咁= ="
此又係討論????
算吧啦..連一個大學生都如此說話...也難怪時下的年青人有如此多不當行為= ="
我只係覺得你討論說話的語氣有點重,令人不安........多遍主題也是如此.....= ="
一個普通人睇到你的回覆..真係唔知你係串緊定係討論緊= ="
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 旅遊領隊 於 25/9/2007 08:54 PM 發表

隻馬就咁玩完 ..?:fff: :ppp:

未必....不過情況唔樂觀 :ppp: 話哂已經6歲, 搞得返都好可能唔會有全盛時期咁勁

頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006
都係報名表之麻.....無謂為隻零用錢嘈交羅~~:loveliness:

可能到時零用錢排位前退出呢~~:yyy:

點都好啦...一句講哂..呢場"開心"贏緊..無得輸呀~:gggg: (我d口吻係唔係好似某人呢):yyy:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 25/9/2007 08:57 PM 發表

未必....不過情況唔樂觀 :ppp: 話哂已經6歲, 搞得返都好可能唔會有全盛時期咁勁

6歲仲好後生架:uuu:

勝利拍擋10歲都可以贏活力先生呢~~:yyy:
頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
x神:yyy:
頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/9/2007 08:59 PM 發表

最緊要係用得唔多~
咁我係好利威fans~實信佢仲keep到架~
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/9/2007 08:59 PM 發表

每個case都唔同, 我唔否定好利威有好返100%的可能
不過我自己, 悲觀少少

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/9/2007 08:58 PM 發表
都係報名表之麻.....無謂為隻零用錢嘈交羅~~:loveliness:

可能到時零用錢排位前退出呢~~:yyy:

點都好啦...一句講哂..呢場"開心"贏緊..無得輸呀~:gggg: (我d口吻係唔係好似某人呢):yyy:

我係天樂身上學識, 唔回應有時係最好解決方法
唔係冇guts, 係再回應黎都唔會有結果, 只會一直筆戰落去....

頂部