賽馬世界

標題: 6月5日試閘名單
asiadragon
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 65844
港元 11509 萬
存款 0 萬
聲望 3936
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006
6月5日試閘名單

頂部
iamjack
版主

UID 2477
精華 1
積分 744
帖子 20619
港元 16875 萬
存款 0 萬
聲望 2802
閱讀權限 100
註冊 17/2/2006
文武精英 , 金鑾殿 :eee:
頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
第一組 ...

實業飛駒 ... 又見你啦 :loveliness:

第二組 ...

企業精神 ... 應該仲有得上的 ...

得意仔 ... 前次顯示有速度 ... 上次拖實未試 ... 今次又睇下點了 ...

奇旺 ... 不明物體 ...

第三組 ...

永得勝 ... 此馬前景應該唔差 ... 幾好款 ... 不過兩歲評82分 ... 等下先啦 :ccc:

團隊精神 ... 柏寶捉實操?又係馬房團體馬 ... 睇下表現了 ...

愛拚者勝 ... 外地試閘其中一場嬴過十馬位 ... `次冇野睇 ... 繼續留意進度 ...

恭喜 ... 好耐冇見 ... XDDD

順利贏 ... 列度選擇仔仔 ... 上次試閘推騎下前列歸來 ... 今次應該會更好 ...

大師 ... 上賽表現平平 ... 勇士大勝而大師四甲不入 ... 繼續看進度 ...

第四組 ...

第一財星 ... 出自Cape Cross ... 靚仔馬 ... XD

文武精英 ... 流完鼻血 ... 復歸 ... =.="""

飛躍之旅 ... 暫時未見有佳處 ... 睇表現 ...

好日子 ... 此馬應該唔錯的 ... 先睇試閘表現 ... 留意

雄心福將 ... 唔太睇好 ...

最佳孖寶 ... 馬房幾重視 ... 又係睇進度 ...

第五組 ...

領爵 ... 上次試閘走勢出色 ... 今次睇多課 ... 下季扶搖直上份子?

金寶駿 ... 睇型格不太差 ... 唔知衰咩 ...

零距離 ... 與特區之星同主 ...

騰雲駕霧 ... 拍賣馬 ... 未見有走勢 ...

金鑾殿 ... 拍賣馬 ... 巫斯義操左好多好多課 ... =.=""

十則圍之 ... 應該是早熟馬 ... 要留意進度 ...

祝福滿滿 ... 初步睇落型格不錯 ...

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006
永得勝 第一財星 .....文家良比你要啦 :fff:
愛拚者勝.....我幾鐘意e隻馬
大師.....上場太失望, 睇下季
零距離 :loveliness:

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 01:06 PM 發表
永得勝 第一財星 .....文家良比你要啦 :fff:
愛拚者勝.....我幾鐘意e隻馬
大師.....上場太失望, 睇下季
零距離 :loveliness:

永得勝 第一財星 ... 文家良馬房計算好架啦 :eee:

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 01:10 PM 發表

永得勝 第一財星 ... 文家良馬房計算好架啦 :eee:

係文生手上點叻咪最多90分 :loveliness:
不過轉倉就唔夠膽講啦 :fff:

頂部
Sweety
虛擬馬主

UID 3282
精華 0
積分 6
帖子 2770
港元 2489 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 27/9/2006
來自 FIND THE WAY

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 01:14 PM 發表

係文生手上點叻咪最多90分 :loveliness:
不過轉倉就唔夠膽講啦 :fff:

寶樹友盈 好例子:yyy:  p王:yyy:
頂部
魚仔餅 (魚仔)
版主

UID 2622
精華 2
積分 858
帖子 17791
港元 198 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 100
註冊 28/3/2006
來自 跑馬地
第1組
東方之子唔通試長/氣力:ccc:
實業飛駒又試閘,睇黎唔滿意都唔出賽住:ppp:

第二組

奇旺、勇蹄飛一對大舊石馬唔知乜料

第三組
信賴傷完出黎試閘:aaa:
順利贏又出黎試閘:llll:

第四組

飛躍之旅唔知乜料
零距離又出黎試閘,包尾王:yyy:

第五組

黃金時代同揚洋上次試閘都麻麻地,睇下今次又點
頂部
魚仔餅 (魚仔)
版主

UID 2622
精華 2
積分 858
帖子 17791
港元 198 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 100
註冊 28/3/2006
來自 跑馬地

QUOTE:
原帖由 Sweety 於 4/6/2007 01:38 PM 發表

寶樹友盈 好例子:yyy:  p王:yyy:

寶樹友盈夠忠心姐:eee:
頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25750
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20
註冊 26/4/2006
來自 Another Story
實業飛駒試黎試去都仲係好似未適應水土咁....

企業精神做乜搵韋達試:jjjj:

金鑿殿試草閘,下年初出跑場泥地...掃哂:jjjj:

神仙好多新馬走出黎試閘....

仲要係H2XX個批...反而同勇士同期個批就仲係操練中...
頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 01:56 PM 發表
仲要係H2XX個批...反而同勇士同期個批就仲係 ...

唔知會唔會係因為季中病毒所致 ...

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25750
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:03 PM 發表

唔知會唔會係因為季中病毒所致 ...

不過可以講既係,抖暑呢三個月應該可以令佢下季橫掃四班...
頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 02:08 PM 發表

不過可以講既係,抖暑呢三個月應該可以令佢下季橫掃四班...

神仙太多自購新馬 ... 可怕 :ooo:

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25750
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:09 PM 發表

十二隻分攻四班1000-1400....

不過點分批出好考功力...
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:09 PM 發表

未必隻隻都勁到爆燈既 :lll:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 02:11 PM 發表

兩三隻勁都夠哂殺 ... :funk:

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25750
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 02:11 PM 發表

有三班質素都夠玩啦..

仲要隻隻操到4歲先出:jjjj:
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 02:13 PM 發表

有三班質素都夠玩啦..

仲要隻隻操到4歲先出:jjjj:

報名問題會煩死蔡生 :fff: 佢又唔鐘意一出就上1400 1600既
分分鐘1場4班1000, 1200出3隻, 到時又係底出機會 :fff:

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25750
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 02:30 PM 發表

報名問題會煩死蔡生 :fff: 佢又唔鐘意一出就上1400 1600既
分分鐘1場4班1000, 1200出3隻, 到時又係底出機會 :fff:

應該最勁個批出先..

加9分上三班再屈機...之後再出D中等既..加7分四班又黎過:jjjj:
頂部
活力寶蹄
虛擬馬主

UID 3496
精華 0
積分 0
帖子 7565
港元 -296 萬
存款 10 萬
聲望 55
閱讀權限 20
註冊 25/12/2006
來自 AF
恭喜 ... 好耐冇見 ...睇下佢今季會唔會出埋..就抖暑...:jjjj:

頂部