賽馬世界

標題: 落飛黨一問
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 gn00161700 於 9/3/2014 10:33 AM 發表
係咪即係豐彩人生

一路都話年中好多銀飛龍果類馬
谷1200 成日要等運到抽檔又短直路, 撻得起果時人地都過左終點
早就返沙田啦, 1400 仲好衝
------------------------------------------
頂佢好 X 邪....一話 5 班1400 大熱瓜 今次就唔瓜 蘇神仙又大變身
下次再搏過

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 CJ. 於 9/3/2014 03:07 PM 發表
落飛黨預知勇進13檔埋到欄

http://www.hkjc.com/chinese/raci ... tHorse_BrandNo=P240
郭能連私家馬海洋活力都唔要 去騎勇進
我諗呢個都算係一個 signal ge

柏高又中
頂部
雄心威龍 (JRA圍威喂團Zain)
虛擬馬主

UID 7289
精華 1
積分 0
帖子 22744
港元 732 萬
存款 10 萬
聲望 13
閱讀權限 20
註冊 3/10/2012
來自 慧星劍=螢火蟲=Agnes
回復 #62 西人堅 的帖子

呢場落飛黨計數又係準到爆炸,服

玩一人多號就算,仲要厚顏無恥叫班同團幫你一齊玩圍威喂,玩個網遊玩到咁無品,都真係幾佩服。
David同馬俠,身為版主,幫親不幫理;Zain團其他幾個圍威喂仲玩到咁撚高興,佩服!恥與你地為伍,從此退出RW。
最後,感謝RW真誠幫助過小弟的版友們,有緣將來再會。此號就此永不登錄。
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 9/3/2014 03:25 PM 發表
呢場落飛黨計數又係準到爆炸,服

齋服冇意思,
都係果句自己馬後炮睇下點解 海洋活力可以咁有信心
而龍之欣又有咩缺點去比人 attack

你睇下海洋活力同百年歡

柏高又中
頂部
虛擬馬主

UID 7289
精華 1
積分 0
帖子 22744
港元 732 萬
存款 10 萬
聲望 13
閱讀權限 20
回復 #64 西人堅 的帖子

呢場我一路都吼住海洋活力架

玩一人多號就算,仲要厚顏無恥叫班同團幫你一齊玩圍威喂,玩個網遊玩到咁無品,都真係幾佩服。
David同馬俠,身為版主,幫親不幫理;Zain團其他幾個圍威喂仲玩到咁撚高興,佩服!恥與你地為伍,從此退出RW。
最後,感謝RW真誠幫助過小弟的版友們,有緣將來再會。此號就此永不登錄。
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
至尊飛星 呢 D...就咁打開報紙排位睇
對上6場有5場 倍率都冇左一半或以上
都啡慣 咁繼續啡都唔代表 d 咩

柏高又中
頂部
poiuy
版主
醬醬,阿7ki7ki棒棒醬醬

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 20287
港元 7423 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
註冊 10/1/2006
與其話"落飛黨"準,,不如掉返轉話"公眾黨"蠢(我都蠢)

帶利來36倍落到6倍,,又唔講?

臣本 DJ, 打碟於澀谷
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
北非諜影我多謝佢地 ah
不過 Q 開左 2 人地 2 落重飛姐

柏高又中
頂部
虛擬馬主

UID 7289
精華 1
積分 0
帖子 22744
港元 732 萬
存款 10 萬
聲望 13
閱讀權限 20
回復 #67 poiuy 的帖子

you right
帶利來咁多飛可能同351場有關,埋門做了超多功夫

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 9/3/2014 03:45 PM 發表
與其話"落飛黨"準,,不如掉返轉話"公眾黨"蠢(我都蠢)

帶利來36倍落到6倍,,又唔講?

hi馬百威將領落飛成大熱

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
poiuy
版主
醬醬,阿7ki7ki棒棒醬醬

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 20287
港元 7423 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
註冊 10/1/2006

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 9/3/2014 03:56 PM 發表
you right
帶利來咁多飛可能同351場有關,埋門做了超多功夫

我唔係落飛個個我唔可以確實答你,,但

帶利來咁多飛可能同351場有關
應唔多唔少有關

埋門做了超多功夫
應唔關事

反而落得咁勁,,似"飛跟飛"多

臣本 DJ, 打碟於澀谷
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 9/3/2014 03:39 PM 發表
...冇計
北非諜影
Paul So係未玩野

果面移過來呢度回你啦
北非諜影 睇佢咁跑法擺明話比你聽佢做好準備想殺呢場
實力又擺明4班有得羸
都唔知點解咁冷落

冇格唔代表 D 咩
(可能 2 太多飛 佢有飛都冇格啦)

柏高又中
頂部