賽馬世界

標題: 大戶落飛12-10-2013 R8 Updated
跑道
二星會員
由賽道偏差.選出實力馬.

UID 6299
精華 0
積分 0
帖子 88
港元 300 萬
存款 100 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 18/9/2011
不過對我出來說.知4-5匹有幾會馬無什麼用.買5匹W無肉食.5條QFULL.輸吾起.大戶已出現多年.由出名的羅拔摩亞公開朋友代出書,已引入大把專家來分享.

頂部
跑道
二星會員

UID 6299
精華 0
積分 0
帖子 88
港元 300 萬
存款 100 萬
聲望 0
閱讀權限 10
強調一樣野.我用了這一些5匹下注Q.是輸$.只是W可以中小小.不過兩者合數是負.(大戶下注不一定中)是言中的.只是說中了什麼馬有人下注多一些.之前MA288的光頭佬介紹如果如計出來.不過都是無用的.結果我都是輸$.

頂部
poiuy
版主
醬醬,阿7ki7ki棒棒醬醬

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 20287
港元 7468 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
註冊 10/1/2006

QUOTE:
原帖由 大戶落飛 於 13/10/2013 01:38 AM 發表

跑道兄,我私下已說得很清楚。你看到的有4-5匹,但我看到1-2匹。你知道原因嗎?你想知,我可以告訴你,但我怕你做不了。其實你上星期已有想知道的想法,我也顧意告訴你,但你不注意我的意思,我也沒辦法。你 ...

睇飛呢樣野倒是沒有什麼外行不外行人分別,,只有各施各法,,邊套程式較準備的分別
只有程式較準,,一分鍾既外行人同一日十二小時既內行人根本冇分別

臣本 DJ, 打碟於澀谷
頂部
poiuy
版主

UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 20287
港元 7468 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 跑道 於 12/10/2013 10:00 PM 發表
有時睇左D燈後.好似做馬一樣.我用自制孖寶燈.在睇他們跑法.他們好像已安排好,當然不是場場食.要做假象.但10場中5場Q.8個W.大戶後面都好肥......,

跑馬,,先跑實力及形勢,,飛數最後

大部份場次都係 大戶將 實力及形勢 計得準(都會有錯既時候,,獎金王 我都hi了),,再係臨場廝殺,,所以先造成臨場燈極準既假象,,而計馬既 實力及形勢 才有外內行人既分別(就好似 正能量 四班入Q 跑五班 外行人會覺得好大機會,,但其實有好大缺點;;same case 剛仗 火龍寶)

#37都有講,,不同時段既飛數有不同意思,,只要有留意,,隔晚飛有時亦好恐怖,,要先明白原理才會明白臨場燈點解會咁準

頂部
poiuy
版主

UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 20287
港元 7468 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
有飛唔一定贏,,冇飛唔一定輸,,但有d馬落飛根本係唔會知點解落,,借#1,,黃金宅男 呢d有落都唔會買,,仲幾匹對碰W幾碰Q全餐咁梗係盈利不大甚至要輸

頂部
跑道
二星會員

UID 6299
精華 0
積分 0
帖子 88
港元 300 萬
存款 100 萬
聲望 0
閱讀權限 10
是呀,軍事幾密谷草初出,隔夜12倍回票至開跑22倍照Win,我中了很開心,覺得自己嬴了大戶 威利加數無票走內疊跑P咋,好彩有冷P頂住

頂部
跑道
二星會員

UID 6299
精華 0
積分 0
帖子 88
港元 300 萬
存款 100 萬
聲望 0
閱讀權限 10
上季,泰山臨埸超級大票下調了75%,結果失影,所以大戶一樣有輸的時候。而高伯新更是票王之王,果匹要峰得瘋眞是

頂部
CJ.
虛擬馬主

UID 6279
精華 0
積分 0
帖子 21064
港元 7381 萬
存款 10 萬
聲望 422
閱讀權限 20
註冊 11/9/2011
來自 HK

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 01:33 PM 發表
上季,泰山臨埸超級大票下調了75%,結果失影,所以大戶一樣有輸的時候。而高伯新更是票王之王,果匹要峰得瘋眞是

果隻大欣賞先經典

頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28686
港元 6146 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007
咁數法...數到2046都仲未數完
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006
樓主都是純粹地 講邊 D 馬將會大手有飛
都是 分析方法 一種而已
姐係咩速勢榜 有 D 人話準 有 D 人話 on9

信唔信用咩方法跟, 點跟先有得贏 各自修為吧

有 D 馬房成日啡燈, 高蔡 係尻唔係都啡 ge
又有某十匹八匹馬 特別易啡 (我響賽馬台講左幾次 喜惑 大欣賞果堆 )
次次都啡 咁啡唔代表 d 咩
呢 D 讀者自己分析吧

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 14/10/2013 05:54 AM 發表

跑馬,,先跑實力及形勢,,飛數最後

大部份場次都係 大戶將 實力及形勢 計得準(都會有錯既時候,,獎金王 我都hi了),,再係臨場廝殺,,所以先造成臨場燈極準既假象,,而計馬既 實力及形勢 才有外內行人既分別(就好 ...

最新 經典教材 某能樣,
羅神咁都唔大熱 D 大戶多謝曬

另, 腎哥仔 年中都啡綠唔少馬 好多都係熱門 tim......大戶都輸 X 死
呢 D 要又係自己獨立思考

柏高又中
頂部
跑道
二星會員

UID 6299
精華 0
積分 0
帖子 88
港元 300 萬
存款 100 萬
聲望 0
閱讀權限 10
其實一場有五匹或以上的馬在不同時間落票.d注馬都好散.有時見1至2匹馬狂大注.QQP重要full燈.full跟中啡燈都無幾吾多錢倍.丁左就傷
之前聽18講.大有可能D大注是在大陸果樹代理下注.因有回扣.可能吧!

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 11:30 PM 發表
其實一場有五匹或以上的馬在不同時間落票.d注馬都好散.有時見1至2匹馬狂大注.QQP重要full燈.full跟中啡燈都無幾吾多錢倍.丁左就傷
之前聽18講.大有可能D大注是在大陸果樹代理下注.因有回扣.可能吧!

電視台邊咁講出口

點解 D 人會買外面 唔買落馬會? (外面有咩優點)
佢地會因為回扣而買返去馬會嗎?

咁你就明回扣真正吸引到咩"飛"了

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28971
港元 3464 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 11:30 PM 發表

你自己都答左自己了
睇到有咩馬落飛 只係最基本的第一階段而已
想下點解 果 D 馬會落飛 才是再下一步

大戶, 錢多而已
香港個 pool 咁大, 好多路人馬搵食, 當然多馬會落, 各有理由落飛
我相信冇人咁單純認為 D 燈全都係果1,2路人馬落掛

柏高又中
頂部