賽馬世界

標題: 再豐裕衝擊七捷,下仗冠軍一哩賽
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 6/4/2009 08:33 PM 發表

咁只有更布陘@個拍賣狀元而遺反佢練馬方針 :ppp:

咁係你立場如果買左隻馬都唔想1季用哂,唔係錯既至少有馬主真係有耐性慢慢玩,對賭馬黎講多d資料係手易賭d tim.雖知做得馬主應該有錢但未必個個都出得起過六百萬買隻馬既.
不過咁玩就預左無野心囉.同埋好易拉走哂d質新馬...
頂部
育馬者傳說
虛擬馬主

UID 2367
精華 1
積分 164
帖子 1442
港元 243 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 21/1/2006
一個問題,馬唔練唔操,點進步?

呢度真係有D逢蔡逢韋必反既死士。

擺明比人追擊...點玩...
頂部
育馬者傳說
虛擬馬主

UID 2367
精華 1
積分 164
帖子 1442
港元 243 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 21/1/2006

QUOTE:
原帖由 PrettyIvy 於 7/4/2009 09:22 AM 發表

佢地成日都估唔到蔡神仙 D 馬點部署,
所以只好經常踩吓神仙兩年未贏過一級賽囉!

再豐裕沙圈同神操係2隻馬,神操的確係見瘦,但係沙圈出黎冇問題。

擺明比人追擊...點玩...
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 PrettyIvy 於 7/4/2009 07:05 AM 發表

我網友 Lincoln 經常提住佢同佢師父老雞喺打比預賽前已見到再豐裕有疲態(當然在賽後再豐裕輸咗先講啦),
跟住到主席錦標報名馬匹名單公佈後又話再豐裕前日才全力跑打吡,十四天內可跳級爭二 ...

西哥傷完無耐wo,俾我都寧願要楊啟棠果隻,雖則都係輸左.
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/4/2009 02:16 AM 發表

佢 le 排真係準到...唔到你唔服.....
係都唔揀 玉峽生輝 次次都殺到佢 果度好野 :jjjj: :jjjj:

都話過勇士系馬主好有性格,早響韋達快活谷熱倒勇士之後.我已經估計呢系人馬會永不錄用韋達,結果比我一語言中~

所以玉峽生輝唔係韋達唔揀,係馬主唔要佢~~

呢個係光輝進門事件翻板,當年主角係胡活士~:yyy:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 PrettyIvy 於 7/4/2009 07:05 AM 發表

我網友 Lincoln 經常提住佢同佢師父老雞喺打比預賽前已見到再豐裕有疲態(當然在賽後再豐裕輸咗先講啦),
跟住到主席錦標報名馬匹名單公佈後又話再豐裕前日才全力跑打吡,十四天內可跳級爭二 ...

馬後跑都要講句,蔡神仙當日出四隻,狀態最差其實係好利威~~跑到第四都完全係跑質~~唔明點解咁多人會覺得佢top fit呢?:aaaa:

傷後復出跑一個run之麻??兩場都係好早已經要推騎,明顯隻馬都未上力~

返而估計下一場冠軍一哩先係好利威真正復甦時候~~

不過此場馬我只係買友誼第一,就真係估唔到再豐裕進步咁大~~
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/4/2009 11:01 AM 發表

馬後跑都要講句,蔡神仙當日出四隻,狀態最差其實係好利威~~跑到第四都完全係跑質~~唔明點解咁多人會覺得佢top fit呢?:aaaa:

傷後復出跑一個run之麻??兩場都係好早已經要推騎,明顯隻馬都未上力~

返而 ...

如果唔係邊有咁筍有10倍.
雖則其實蔡神仙4隻都想出擊:iiiii:
頂部
sw
虛擬馬主

UID 2152
精華 1
積分 651
帖子 7647
港元 7041 萬
存款 100 萬
聲望 163
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:

咁留意佢 小心佢會錯意以為你係佢fans呀......:ppp:
頂部
yinho (Carson)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3397
精華 0
積分 0
帖子 4084
港元 321 萬
存款 10 萬
聲望 33
閱讀權限 20
註冊 11/11/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/4/2009 11:01 AM 發表

返而 ...

韋達肯同你縮後黎跑- -其實唔差
只不過佢俾d係3-4班既高質馬,玩壞左自己,成日諗住跟前有著數:ooo: :ooo:

BLuF8NCv1Mk
yBdIK7lyP5U
CAlgVYzj5tM
5_bn4VjD4WI
ZutiIboxkeA
QfJir72991I
Xpg4QoFR1OY
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 sw 於 7/4/2009 11:18 AM 發表

咁留意佢 小心佢會錯意以為你係佢fans呀......:ppp:

咁我地都係irui fans 姐:ppp:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 yinho 於 7/4/2009 11:28 AM 發表

韋達肯同你縮後黎跑- -其實唔差
只不過佢俾d係3-4班既高質馬,玩壞左自己,成日諗住跟前有著數:ooo: :ooo:

係比佢縮到落後面呢下先厲害~~:ccccc: 呢隻馬一向好搶口,好難留~

韋達學習能力唔差o既,比黑仔杜落左3次面,今次要一鋪還哂~~黑仔杜再比佢留得更後都無用~~因為黑仔杜又飛出大外疊蝕哂~:yyy:
頂部
yinho (Carson)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3397
精華 0
積分 0
帖子 4084
港元 321 萬
存款 10 萬
聲望 33
閱讀權限 20
註冊 11/11/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/4/2009 11:37 AM 發表

係比佢縮到落後面呢下先厲害~~:ccccc: 呢隻馬一向好搶口,好難留~

韋達學習能力唔差o既,比黑仔杜落左3次面,今次要一鋪還哂~~黑仔杜再比佢留得更後都無用~~因為黑仔杜又飛出大外疊蝕哂~:yyy:

上次睇佢打比,就算隻馬搶佢都力留,唔會搶就比佢順走
韋達今季都算騎好左:ppp: :ppp:

BLuF8NCv1Mk
yBdIK7lyP5U
CAlgVYzj5tM
5_bn4VjD4WI
ZutiIboxkeA
QfJir72991I
Xpg4QoFR1OY
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/4/2009 10:55 AM 發表

都話過勇士系馬主好有性格,早響韋達快活谷熱倒勇士之後.我已經估計呢系人馬會永不錄用韋達,結果比我一語言中~

所以玉峽生輝唔係韋達唔揀,係馬主唔要佢~~

呢個係光輝進門事件翻板,當年主角係胡活士~:yyy:

唔怪得韋達咁肉緊 殺完又殺 :yyy: :yyy:
飛起我 ah 拿 :lll:

柏高又中
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/4/2009 11:42 AM 發表

唔怪得韋達咁肉緊 殺完又殺 :yyy: :yyy:
飛起我 ah 拿 :lll:

呢系人馬已經輸到面燶,勇士,玉峽生輝換走韋達之後完全未嬴過馬,仲要換埋d大師父好似老巫都嬴唔到,點知走位可以仲差過韋達~:yyy:

澳洲又傳來消息,佢地隻前名下馬潮汕菁英響當地成為馬王級份子,響香港就一場都未跑過,真係唔知係唔係宿命呢??呢隻馬原來係出自

belong to me,如果隻馬可以留響香港出賽,一定可以打破在港belong to me子嗣低上名率,勝出率 o既數據~~

真係時也.命也,運也~~

我就睇好戲,睇下呢系人馬點樣破悶局~~:yyy:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 7/4/2009 11:31 AM 發表

咁我地都係irui fans 姐:ppp:

搵燈姐……咁都係 fans 沒野好講 la…….:ppp:
我好Q憎peter wong講波都好 但都要睇佢 d 心水避避 ga ma

柏高又中
頂部
sw
虛擬馬主

UID 2152
精華 1
積分 651
帖子 7647
港元 7041 萬
存款 100 萬
聲望 163
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/4/2009 12:04 PM 發表

我好Q憎peter wong講波都好 但都要睇佢 d 心水避避 ga ma

佢地有冇o個位美國總統"扮"君子+自大先.......:lll:
頂部
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World

QUOTE:
原帖由 sw 於 7/4/2009 12:09 PM 發表

佢地有冇o個位美國總統"扮"君子+自大先.......:lll:

等等,佢都叫總統?抬舉佢喎。

我仲以為佢係Micheal個大佬喎:yyy:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 7/4/2009 12:04 PM 發表

燈到q都有真係幾燈既,可能又係英愛馬概念啦.
結果當然又係事與願違.
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 sw 於 7/4/2009 11:18 AM 發表

QUOTE:
原帖由 sw 於 7/4/2009 12:09 PM 發表

其實第1個貼 唔多明你up乜 lor
直接 d 吧

我用 peter wong 黎回你 好正常 wor 睇完第1個貼

柏高又中
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 7/4/2009 12:12 PM 發表

等等,佢都叫總統?抬舉佢喎。

我仲以為佢係Micheal個大佬喎:yyy:

網名黎姐,真名係..........:rrrr: (周星馳生力啤廣告)
頂部