賽馬世界

投票標題: 大家覺得如果加州萬里一早有位望空,贏唔到雄心威龍???  (單選)
參與投票的會員:

帶來吉利   旅遊領隊   春田花花幼稚園   京a   巴里斯   冼馬田   ユюユ   武豊   biofather   bondli   arb1031   007   龍王   blocking8964   慧星劍   ryhme1   neeDu   tin7tin7   駿乂威   kaosen  
加州萬里贏
  10 (50.00%)
兩隻平頭
  0 (0.00%)
雄心威龍贏
  10 (50.00%)

標題: 大家覺得如果加州萬里一早有位望空,贏唔到雄心威龍???
ユюユ
活躍會員
潛水中

UID 2775
精華 1
積分 209
帖子 8804
港元 848 萬
存款 38 萬
聲望 394
閱讀權限 10
註冊 1/5/2006
來自 真.最強女角
下季加州萬里一定可以場場打爆你隻死雞蟲!!!:bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb:
頂部
Akechi_Yau
活躍會員

UID 3073
精華 0
積分 2
帖子 5975
港元 450 萬
存款 10 萬
聲望 14
閱讀權限 10
註冊 15/7/2006

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 3/5/2011 12:07 AM 發表
下季�:bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb:

加州萬里......:dddd::dddd:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36643
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 3/5/2011 12:21 AM 發表

加州萬里......:dddd::dddd:

雄心威龍馬主會好開心:fff: .
頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 3/5/2011 12:07 AM 發表
下季加州萬里一定可以場場插爆我個屎忽!!!:bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb:

:fff: :fff: :fff: :fff: :fff: :fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
ユюユ
活躍會員
潛水中

UID 2775
精華 1
積分 209
帖子 8804
港元 848 萬
存款 38 萬
聲望 394
閱讀權限 10
註冊 1/5/2006
來自 真.最強女角

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 3/5/2011 12:22 AM 發表

雄心威龍馬主會好開心:fff: .

一隻人馬連埋練馬師都一齊食禁藥黻角S有幾_叻呀?:bbb: :bbb: :bbb:
等睇佢下季場場輸n個馬位:hhhh: :hhhh: :hhhh:
頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 3/5/2011 12:24 AM 發表
我食K仔鴾H又有幾撚叻呀?:bbb: :bbb: :bbb:
等睇我下季場場輸到PK:hhhh: :hhhh: :hhhh:

:zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :fff: :fff: :fff: :fff: :fff: :fff:

頂部
帶來吉利 (㊣魔力神話㊣)
版主
★馬神再現☆

UID 2163
精華 0
積分 1131
帖子 10198
港元 12654 萬
存款 708 萬
聲望 221
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 M78星雲
魔法幻影 唔係全程外檔 都有得鬥啦:xxx:

計馬 雄心威龍 好輕鬆

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 3/5/2011 12:07 AM 發表
下季�:bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb: :bbb:

點解人人都死就係唔見你死 :kkkkk::kkkkk:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/5/2011 01:22 AM 發表
點解人人都死就係唔見你死 :kkkkk::kkkkk:

拉登都死,好快輪到佢:fff: :fff:

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2499 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
註冊 26/4/2007
來自 Zain
加州萬里同雄心威龍都各有所長....
一匹加州萬里先從上次贏完....係各心目中已認為留到最尾係最好....今次又一再証明....呢個被動跑法的確係佢最好....一轉又驚會跑得唔好....
雄心威龍勝在跑法較為靈活....放又贏過....留又贏過....其次大家實力唔差得遠....
成組馬可見....加州萬里一條直路追6個馬位
末段時間21.4  <---2000米末段黎??? 蓮華生輝都冇咁快
雄心威龍末段時間21.7
成組馬佢兩隻末段時間的確係最超班....如果跑東京直路....加州萬里就有機會追到....so大家旗鼓相當....無謂講邊隻贏邊隻輸~~....實力都近....唔係呢場點會捧為大熱q???
你可以睇埋火龍駒個第3....隻馬食最形勢....末段唔斷....加州可以係最後一步都過埋佢....你睇萬事佳...蓮華生輝都追唔到....so....加州萬里我相信佢既實力未止於咁樣....亦都無需換人....

雄心威龍今次只係韋達手風順....走位醒....你睇佢個日成績就知....但如果撞岩手風唔順又係咪可以跑得咁好??如果唔係今鋪出閘慢左慢....你估今場走第幾疊??...你睇返段片....佢一出閘....如果出得快左....佢根本冇機會洩埋欄....

贏形勢吧~~....唯有下次再對決!!

不過始終....一季七捷....仲有三win1級賽....仲要由3班跳上去....我相信將來都好難搵到一隻大震撼再造呢個成績

頂部
巴里斯
活躍會員

07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 2282
精華 0
積分 52
帖子 1488
港元 551 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 9/1/2006
來自 Optimiste=樂天派
同意細B的睇法...:eee:
頂部