賽馬世界

標題: 韋羨妮獲發馬會騎師牌照
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 27/1/2008 08:24 PM 發表

你呢句野讚定彈先:ggg:

佢騎功真係唔錯既, 澳洲系你數哂白德民, 柏寶果d高手中既高手之後一定數到佢
佢人生一大污點就係手痛事件 :yyy:

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場
我以為係郭羨妮:fff:
不過櫈櫈吓都幾好睇:fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006
回復 #22 贏馬人 的帖子

真係抵你俾人叫贏馬淫既 :yyy:

頂部
真誇張!嵩哥 (的 骰 萱)
虛擬馬主
務 實, 有 承 擔 ! ! !

UID 2171
精華 0
積分 948
帖子 3543
港元 839 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 認字特警

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 27/1/2008 08:47 PM 發表

佢騎功真係唔錯既, 澳洲系你數哂白德民, 柏寶果d高手中既高手之後一定數到佢
佢人生一大污點就係手痛事件 :yyy:

淨係早幾年澳門打比預賽已經NOTHING IS IMPOSSIBLE:fff:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 27/1/2008 09:05 PM 發表
真係抵你俾人叫贏馬淫既 :yyy:

係淫就淫,唔會好似有D人咁,明明係淫又偏偏話唔係淫:zzz:

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006
回復 #25 贏馬人 的帖子

最近唔見左至淫飯局既 :fff:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 27/1/2008 09:42 PM 發表
最近唔見左至淫飯局既 :fff:

個主持搞個真嘅至淫飯局:fff:

頂部
iceson
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑   06-07年度馬場大亨 - 傑出人馬賞   09-10年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2407
精華 1
積分 1938
帖子 7104
港元 16336 萬
存款 0 萬
聲望 7800
閱讀權限 20
註冊 31/1/2006
來自 piano

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 27/1/2008 09:16 PM 發表

係淫就淫,唔會好似有D人咁,明明係淫又偏偏話唔係淫:zzz:  

我呢類唔係淫, 又偏偏俾人話淫先慘:uuu: :uuu:
頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 iceson 於 27/1/2008 09:54 PM 發表

我呢類唔係淫, 又偏偏俾人話淫先慘:uuu: :uuu:

你果D叫咸濕、變態、猥瑣:fff: :fff: :fff:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
如果請埋薛達祺更好:fff:
頂部
sw
虛擬馬主

UID 2152
精華 1
積分 651
帖子 7647
港元 7041 萬
存款 100 萬
聲望 163
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
請fallon得唔得:hhh:

閂埋門淋紅油嘥X氣啦
頂部
randysiu
禁止訪問

UID 4147
精華 0
積分 0
帖子 2124
港元 446 萬
存款 0 萬
聲望 5
閱讀權限 0
註冊 2/11/2007

QUOTE:
原帖由 sw 於 27/1/2008 10:03 PM 發表
請fallon得唔得:hhh:

檔案花成咁,仲請...:ddd:
頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 27/1/2008 09:59 PM 發表
如果請埋薛達祺更好:fff:

薛凱祺就冇得櫈櫈吓:uuu:
:fff: :fff: :fff:

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003

QUOTE:
有效期由二○○八年二月一日至四月二日,首尾兩天包括在內。

得兩個月?希望佢會在港長期玩。:yyy::gggg:

頂部
timothyhin
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
真係向113磅既人著手:llll:

之前scmp話2月場g3整隻鯪魚響到可能有好多10x分既馬搵唔到騎師騎:llll: :llll:
頂部
S.WEEK
版主

UID 2148
精華 3
積分 2153
帖子 37270
港元 129 萬
存款 10 萬
聲望 25
閱讀權限 100
註冊 31/12/2005
Hong Kong Issues First Female Jockey Contract

Canada's star female rider Emma-Jayne Wilson has become the first overseas woman to be granted a riding contract in Hong Kong.

The Hong Kong Jockey Club confirmed on Sunday that Wilson will ride as a club jockey for two months from February 2 to help ease the current shortage of lightweight jockeys due to a spate of suspensions.

Wilson, 26, only began riding in 2004 and has since won more than 480 races to become one of Canada's leading jockeys.

During the 2005 Woodbine racing season she rode 180 race winners from 1132 rides to be honoured with the Sovereign Award for Outstanding Apprentice Jockey.

She won the award again in 2006 and also became only the second female jockey to be nominated for the US Eclipse Awards as Outstanding Apprentice Jockey.

Last June she became the first female jockey to win Canada's time honoured Group One Queen's Plate.

Her other achievements include being one of only two female jockeys to participate in the prestigious Shergar Cup series at Ascot in the UK and last month rode in the Hong Kong International Jockeys' Championship at Happy Valley.

HKJC officials were impressed by Wilson when she rode at Happy Valley and have lured her away from current commitments in the US where she is riding in Florida and New Orleans.

American Julie Krone is the only foreign female jockey to have ridden winners in Hong Kong during a special appearance in 1994.
頂部