賽馬世界

標題: 刨馬時最重要看甚麼
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 CheMzzZ 於 11/2/2008 06:19 PM 發表

哈哈我都有衣種感覺洵假茩茈[上唔鐘意賭.. 所以次次都會靜靜雞寫低下自己D心水-0-
睇下自己貼唔貼得中HEHE

學下本板一d馬友~~佢地都唔賭錢,但係一樣熱愛賽馬~~

每個賽日都會寫大篇馬評與人無私分享~~

話唔定有一日,rw會出到一個評馬家呢~~:loveliness: 可能會係你架~~:fff:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 Wai 於 11/2/2008 06:11 PM 發表
勤力人賺勤力錢...

我買馬..本著心態
就係無信心就算
一日中1場賺幾舊
總好過一日賭10場輸幾舊
:yyy:

依家既玩法就係buy list
buy list多數係留意新馬場場追
而舊馬即以前度下的buy list
則看分, ...

而家人人都係選擇性買馬架啦~~:loveliness:

不過一日10場賽事,有無咁好運就係比你選中你有能力嬴錢o既場合,就係最大難度呢~~:fff:

有時失運上來,全日10場刨哂,選左5場來買點知輸哂,但係無選擇o個5場又偏偏中哂~~

o個刻真係非常激心呢~~:xxx:
頂部