賽馬世界

標題: 對馬會新政策的感想
德記
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2257
精華 0
積分 810
帖子 1040
港元 2554 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 紅魔鬼二當家
西人﹐我理解你所講的﹐問題是足球開球前數小時都要發表陣容﹐你賭邊範﹐自己選擇﹐打死無冤﹐也有人覺得都夠贏﹐odds 重好分d﹐所以買大d tim﹐ 馬會是以前有﹐現在取消﹐處境有點不同吧﹗﹗
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 德記 於 8/3/2008 01:46 AM 發表
西人﹐我理解你所講的﹐問題是足球開球前數小時都要發表陣容﹐你賭邊範﹐自己選擇﹐打死無冤﹐也有人覺得都夠贏﹐odds 重好分d﹐所以買大d tim﹐ 馬會是以前有﹐現在取消﹐處境有點不同吧﹗﹗

英足盃 08/01/2005埃克塞特0:0(0:0)
打死無冤, 係 ah,
果日我  6 串 1 $500 下畫買定
以為 zzz 醒收錢
點知就係斷佢 :yyy:

柏高又中
頂部
leavemealone
三星會員

UID 3176
精華 0
積分 8
帖子 186
港元 355 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 17/8/2006

QUOTE:
原帖由 德記 於 8/3/2008 01:46 AM 發表

但如果球員打唔出水準...臨埸打少個...球證錯判offside,12碼...又或者踢踢下換位踢...閣下可否退飛呢?
頂部
三星會員

UID 3176
精華 0
積分 8
帖子 186
港元 355 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
再問大家一個問題,如果我公佈隻馬今埸見步速慢,無馬放...跟住我將自己隻馬放出來,諗住偷雞賺步速....點知隔離練馬師一知到呢個消息,即刻同我拍硬檔放頭....無啦啦由賺變蝕,點計先!!!?佢公佈左,我都唔知買唔買好.....話明奇招就梗係人地唔知la...知道左即刻企係度俾人打...你都唔想自己隻馬點跑俾人知道ma

仲有會發生一個間接問題...按照大家所想,隻隻馬按照哂賽前跑法跑...結果步速快左...閣下預計的慢步速又因為公佈跑法而無出現...自己買的馬又蝕左...咁又點計先!!!??係唔係又話做馬出古惑...係唔係又罵馬會監察不力呢...

跑馬呢樣野根本無可能係100%科學化...好多因素好難控制到...例如隻馬情緒有問題...你係唔係可以短時間幫到佢...又例如突然前面隻馬失蹄呢...又例如隔離隻馬波勾.....隊埋買左果隻出去<我都試過>.....用全科學化去睇一件唔係全科學化的事...結論梗係唔岩la

仲有你話排陣樣樣都知.....你點知c7同朗尼有無去盡呢...費sir個心諗咩你真係知咩....球隊內部的東西你又知咩...排陣出咩人...大家知道,都係假設咁樣叫做好.....唔通出哂果幾件勁野就贏梗咩....比賽梗係有變數先得la....唔係阿巴唔使恨咁耐,又出錢又出埋威逼都想贏歐聯la
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 leavemealone 於 8/3/2008 01:49 AM 發表

但如果球員打唔出水準...臨埸打少個...球證錯判offside,12碼...又或者踢踢下換位踢...閣下可否退飛呢?

我仲醒起有一次,

幾年前.....阿仙奴唔知作客咩.....
我又係下畫 買定 客 w....點知 開波先知 亨利唔出得 :jjjj:

唔通我叫馬會退飛咩 :jjjj:

結果 1-1 :zzz: :yyy:

柏高又中
頂部
三星會員

UID 3176
精華 0
積分 8
帖子 186
港元 355 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
又如好爸爸當年蘇銘倫飛出大外檔贏馬.....贏大家就話佢巧奪天工...如果萬一佢輸個鼻....我相信跟方生咁諗的人一定令到佢出唔到馬埸....但跑馬有趣就係呢樣野
頂部
德記
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2257
精華 0
積分 810
帖子 1040
港元 2554 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 紅魔鬼二當家
最好是沒有排位﹐沒有騎師配搭﹐沒有公開odds﹐所以野都開跑前一分鐘先話比你聽。。。。

我只想說﹐多一樣能夠公開的﹐你會不會作參考﹐是自己去選擇﹐我有時選馬不看邊個是騎c﹐有時只買騎c﹐有心水的話我話之你熱定冷﹐那是不是=可以馬會掩藏個odds??? 每個人選馬都不會看所有的信息作參考﹐但是能公開的﹐能做的或者之前有做的﹐現在沒有﹐我相信這個不是好的解釋﹐

我從來沒有說過少左一樣info作參考就give up 賽馬﹐但當你看見北美洲的賽事模式﹐你會覺得有更多info只有百利﹐無一害。
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48283
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 leavemealone 於 8/3/2008 02:13 AM 發表
又如好爸爸當年蘇銘倫飛出大外檔贏馬.....贏大家就話佢巧奪天工...如果萬一佢輸個鼻....我相信跟方生咁諗的人一定令到佢出唔到馬埸....但跑馬有趣就係呢樣野

其實係隻馬超:yyy: :yyy:

記得果季2隻正常場地大外一氣輕勝
個個讚蘇仔有場地智慧:jjjj: :jjjj:
而家證明,果2隻都係馬王級(另一隻係爆冷):tttt: :tttt:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
現今社會,無可否認人類要求相關資迅去輔助他們研究該事物係不爭的事實.

但我識有位前輩講得好岩.

你去裝高清,
睇高清電視.
我寧願蒙查查好過.
俾你睇到哂,
只會激死你:zzz:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 8/3/2008 03:24 AM 發表

其實係隻馬超:yyy: :yyy:

記得果季2隻正常場地大外一氣輕勝
個個讚蘇仔有場地智慧:jjjj: :jjjj:
而家證明,果2隻都係馬王級(另一隻係爆冷):tttt: :tttt:

咁不得了係咩:fff:
頂部