賽馬世界

標題: 賽馬棟篤笑 之 鬼上身
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 飛神 於 18/12/2008 04:21 PM 發表

岩岩國際賽, 靳生騎電郵又唔見佢講? :fff: :fff:
再唔係話麵包人串通外國,特突輸,食大茶飯丫笨:jjjj: :jjjj: :jjjj:

佢係一個方程式人丫其實:fff:

澳洲騎練 = 造馬

老輝之言 = 金石良言 ...

我問佢 志叔走人 到底係咩野陰謀
我又問佢 點解佢只會講澳紐系拉馬 係咪拉馬都會分國籍

佢走去re我一堆廢話 完全冇答我問題 :yyy:
有興趣既去對面睇下啦 :yyy:

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 18/12/2008 04:31 PM 發表

仲有, 所有人都係小朋友 :eee:

信佢果 d 係 聰明小朋友
反佢果 d 係 無知馬迷 :eee:

雲中龍 岳敦 靳能 就係做馬有理 :gggg:

有啦有啦
http://www.hk-racing.com/viewthread.php?tid=20050

2006年 老輝 曾經表示 韋達騎法值得關注 :jjjj::jjjj::yyy:
咦 睇哂成篇野 佢冇講咩野值得關注 :yyy:

頂部
sw
虛擬馬主

UID 2152
精華 1
積分 651
帖子 7647
港元 7041 萬
存款 100 萬
聲望 163
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
我諗起antony_fai講過嘅"沙田友":zzz:

閂埋門淋紅油嘥X氣啦
頂部
antony_fai
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 2423
精華 0
積分 62
帖子 1157
港元 2922 萬
存款 0 萬
聲望 31
閱讀權限 20
註冊 3/2/2006

QUOTE:
原帖由 sw 於 18/12/2008 07:48 PM 發表
我諗起antony_fai講過嘅"沙田友":zzz:

:fff: 沙田之友
頂部
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World
老輝大師、快蝦碌、展昭:

本人就冇你地咁得閒,下晝可以咁多時間o係度_人,我呢就去o左衛生防護中心,聽醫療券簡介會。

你地潤我、鬧我又點呢?對我o黎講乜o野影響都冇,我事實真係「冇料」喎,呢樣o野RW個個都知架啦,我自己都承認架。:yyy:

不過咁,我就覺得你地好天真好傻o者,用咁多時間去_一個三唔識七o既人,都唔去做返o的正經o野,似乎你地先係雙失喎。

*啊,如果你地認為我下晝去o既活動係假o既,不如你地去衛生署check返,今日係有一個「長者醫療券及流感疫苗資助計劃簡介會」,如果check到後你地都話我o係度作o野,咁我冇o野好講啦。

最後,我想問你地三位一個問題,呢個問題以我呢類無知小輩,點會明白啊?所以勞煩三位前輩解答下:

請問乜o野叫做慢肌?點解大腦練o左慢肌,到跑打比都唔掂o既?

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 18/12/2008 08:20 PM 發表
老輝大師、快蝦碌、展昭:

本人就冇你地咁得閒,下晝可以咁多時間o係度_人,我呢就去o左衛生防護中心,聽醫療券簡介會。

你地潤我、鬧我又點呢?對我o黎講乜o野影響都冇,我事實真係「冇料」喎,呢樣o野R ...

快蝦碌都算好la, 答下我問題, 唔似其他高手咁 問佢又唔答 十足d狗官咁帶我遊花園 :yyy:

咦 06年2月27日 :yyy: 3年前d野 wor 可以代表咩野 :yyy:
running 3年前 信錯你地d高手, 而家覺今是而昨非, 棄暗投明, 有咩野唔岩 :yyy:

點解佢地d link 都係2 3年前既舊事? :yyy:
冇計la 20 30年前 d澳洲幫事跡都成日提住, 2-3年既事對佢地黎講係新la :yyy:

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
啊,如果三位對我提出o既問題有答覆,請你地過o黎RW解答。:yyy:

希望你地有「勇氣」出o黎承擔。:yyy:

頂部
列高力 (OK!! I serious)
虛擬馬主
高歌離席~~

UID 2650
精華 0
積分 744
帖子 6445
港元 2841 萬
存款 0 萬
聲望 108
閱讀權限 20
註冊 4/4/2006
來自 Bxtxh of fxxrsxxe
好想知果d係那門子的尊敬.....
笑到我....

按讚「超志祥」!
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
回復 #26 木奇異 的帖子

好鬼鐘意你呢句:fff:

而家覺今是而昨非, 棄暗投明, 有咩野唔岩

的確係喎,幾年前小弟無知,幾乎誤信「奸臣」,好彩有班「光明之士」拉返我出o黎,否則今日我都只係一個膠西而已。:zzz:

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 18/12/2008 08:31 PM 發表
啊,如果三位對我提出o既問題有答覆,請你地過o黎RW解答。:yyy:

希望你地有「勇氣」出o黎承擔。:yyy:

班友長期睇實rw ga :fff:
唔係展超點知咁多野 :yyy:

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
回復 #30 木奇異 的帖子

我呢o的「無識之士」,只不過係一個小小區議員助理,邊有隔離o的人咁得閒,周四下晝都出o黎插人。:yyy:

我認係冇料啊,不過都好過某o的人,茄哩啡底子都仲要扮主角。:yyy:

1月1日就派醫療券啦,唔該老輝叔快o的去了解o下啦,唔係到時乜都唔知走去醫務所,只會俾o的無良醫生昆你啊。:ppp:

頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006
搞清楚一樣野
慢肌係有, 係練下慢肌可以跑長20 30m我唔反對 不過唔係練下慢肌可以跑長200 400米 :vvv:  
咁易練慢肌可以跑長200 400米既, 洗鬼睇血統長力咩 :yyy:
1600米馬 練下慢肌可以跑2000, 再練下係唔係跑2400呀 :yyy:

快蝦6兄真係算唔錯 都肯答下問題 :jjjj:

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 18/12/2008 08:49 PM 發表
搞清楚一樣野
慢肌係有, 係練下慢肌可以跑長20 30m我唔反對 不過唔係練下慢肌可以跑長200 400米 :vvv:  
咁易練慢肌可以跑長200 400米既, 洗鬼睇血統長力咩 :yyy:
1600米馬 練下慢肌可以跑2000, 再練下係唔係 ...

再練多幾下,做埋跳欄馬都得啊。:fff:

頂部
虛擬馬主
高歌離席~~

UID 2650
精華 0
積分 744
帖子 6445
港元 2841 萬
存款 0 萬
聲望 108
閱讀權限 20
註冊 4/4/2006
e.....有d唔update wo :jjjj:

按讚「超志祥」!
頂部
csleung
一星會員

UID 2460
精華 0
積分 0
帖子 4
港元 535 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 12/2/2006
此網多個版主分別先後去"賽馬天堂"攪事,亦未見在RW受任何處分,係咪你地網既作風!?網主縱容旗下工作人員到別處攪事,成何體統!?
頂部
yinho (Carson)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3397
精華 0
積分 0
帖子 4084
港元 321 萬
存款 10 萬
聲望 33
閱讀權限 20
註冊 11/11/2006

QUOTE:
原帖由 csleung 於 18/12/2008 09:06 PM 發表
此網多個版主分別先後去"賽馬天堂"攪事,亦未見在RW受任何處分,係咪你地網既作風!?網主縱容旗下工作人員到別處攪事,成何體統!?

算啦,見慣不怪了:ddd: :ddd:
但係最奇怪就係o個邊個人有o個邊講,呢邊既2個人有呢邊講
但o個邊個人又叫呢2個人去佢地個網度講,但係呢邊既2個就俾o個邊ban左,咁叫人點過去講:ooo: :ooo:
o個邊個人講野係唔係多舊魚:ooo: :ooo:

BLuF8NCv1Mk
yBdIK7lyP5U
CAlgVYzj5tM
5_bn4VjD4WI
ZutiIboxkeA
QfJir72991I
Xpg4QoFR1OY
頂部
虛擬馬主
高歌離席~~

UID 2650
精華 0
積分 744
帖子 6445
港元 2841 萬
存款 0 萬
聲望 108
閱讀權限 20
註冊 4/4/2006

QUOTE:
原帖由 csleung 於 18/12/2008 09:06 PM 發表

閣下指邊位搞事?

按讚「超志祥」!
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:

唔係多個版主, 係得我姐 :jjjj:
我睇唔過眼你地老輝up果d野咪去曹下lor :jjjj:
我做得出搞明摶天堂ban啦, 你ban得running咁多人唔差在ban埋我 (已經ban左, 好開心) :jjjj:

唔關網主事 網主人都好忙 都唔知道你地老輝up d咩野 :yyy:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006
唔知個網主縱容旗下 d 山寨王 亂咁話人地係狗
反而 ban 曬 d 講真話 講公道說話 ge 人 唔知又成咩體統 :eee:

柏高又中
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:

你o的講法都好奇怪喎:

首先,如何搞事?係咪同老輝唱反調就係搞事?

如果按照各下講法,你而家以天堂版主身份,過o黎RW咁樣講o野,其實我地係咪要向返天堂投訴:

此網多個版主分別先後去"賽馬世界"攪事,亦未見在天堂受任何處分,係咪你地網既作風!?網主縱容旗下工作人員到別處攪事,成何體統!?

仲有,你只係天堂版主,卻走o黎干預RW內部行政,我諗呢樣o野都唔係小o野喎。:zzz:

頂部