賽馬世界

標題: 方駿輝成個師奶咁好鬼煩
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/3/2009 08:23 PM 發表
哈哈, 成日話咩核心唔核心馬迷
永遠冇話 星期日都有核心馬迷 個wor:kkkk:
佢 ge logic 就係
支持跑 星期 6 ge 就係核心馬迷
支持 星期日 ge 就係邊緣馬迷 哈哈哈 :yyy: :gggg: :gggg:

我最憎跑禮拜6:yyyy: :yyyy:
有工作時,硬係心不在焉:kkkk: :kkkk:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:31 PM 發表

咪就係,而家咁多核心馬迷返星期一至六全日:fff:
頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:30 PM 發表
如果我打上去實鬧到佢體無完膚:zzz:

咁你今個禮拜3打上去囉......:fff: :fff:
我擔定凳仔聽住:zzz: :zzz:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:32 PM 發表

邊有人好似佢咁游手好閒:fff: :fff:

頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28686
港元 6146 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007

QUOTE:
原帖由 金威 於 28/3/2009 07:52 PM 發表
今日跑完馬
有個人打上去讚佢
話中左佢條華忠寶q 同尾場q
搞到佢鬼死咁開心

細路哥都中到啦:jjjj: :zzz:  
不過係QP之嘛:zzz: :yyy:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:31 PM 發表

我今日做野效率極低 :yyy:

柏高又中
頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 28/3/2009 08:36 PM 發表
細路哥都中到啦:jjjj: :zzz:  
不過係QP之嘛:zzz: :yyy:

我今日真係小兒科,差過D細路哥:rrr: :rrr: :rrr:
:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:

頂部
櫻花 (染井吉野)
版主
Point of No Return

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3418
港元 9413 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100
註冊 17/3/2006
來自 New World

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:32 PM 發表

其實從來核心馬迷都係嗰啲,由朝做到晚星期一做到星期六無乜娛樂嗰批人.
又話家庭日又朝九晚五嗰班有閒階級,大把娛樂真係遇到10個呢啲人,7個唔賭馬.:ppp:
你詁班地盤佬賭得大,定寫字樓青年才俊賭得大 吓啦?

人生兩大要訣 :
1.凡事有例外,任何鐵律都只是指一般情況.
2.切勿孤立單一因素去解釋任何現象.

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
富貴生驕奢 驕奢生淫佚 淫佚又生貧賤
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:35 PM 發表

邊有人好似佢咁游手好閒:fff: :fff:  

佢以前教書,應該幫人補習:fff:
頂部
thankheavens
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
註冊 15/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/3/2009 08:23 PM 發表
哈哈, 成日話咩核心唔核心馬迷
永遠冇話 星期日都有核心馬迷 個wor:kkkk:

佢 ge logic 就係
支持跑 星期 6 ge 就係核心馬迷
支持 星期日 ge 就係邊緣馬迷 哈哈哈 :yyy: :gggg: :gggg:

公就我贏

字就你輸

知無?

談笑用兵
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 28/3/2009 09:09 PM 發表

其實從來核心馬迷都係,由朝做到晚星期一做到星期六無乜娛樂鶚憭H.
又話家庭日又朝九晚五鶦Z有閒階級,大把娛樂真係遇到10個呢齯H,7個唔賭馬.:ppp:
你詁班地盤佬賭得 ...

同意,白領果D炒股,賭波仲多過賭馬.又何來返1-5係核心馬迷.
跟本就係利用賭民黎實現佢地既私慾:rrr:
頂部
冼馬田
虛擬馬主
我係唔怕D契弟H

UID 2560
精華 0
積分 3
帖子 4053
港元 -303 萬
存款 10 萬
聲望 576
閱讀權限 20
註冊 6/3/2006
來自 因為我最契弟
坦白講,我都係喜歡跑星期六的,同埋我都贊同一日跑少0的場數,但我認為馬可以全年跑﹗不過我一定唔會打上去18台支持佢囉,嘻嘻
頂部
櫻花 (染井吉野)
版主
Point of No Return

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3418
港元 9413 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100
註冊 17/3/2006
來自 New World
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去? 家庭日呢啲嘢,係現在啲人富裕左,絕對係現在式,傳統佢個頭咩:ppp:

人生兩大要訣 :
1.凡事有例外,任何鐵律都只是指一般情況.
2.切勿孤立單一因素去解釋任何現象.

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
富貴生驕奢 驕奢生淫佚 淫佚又生貧賤
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
最簡單的一個point 反擊他所謂的 星期六戲碼差 的 投注額低理論

"反星期日" 的學者經常指出 ..... 星期六的戲碼低所以投注額低, 不代表星期六跑大賽會投注額低, 應該跑多些星期六

其實....星期日好多時的戲碼都好弱....但平均都超過9千萬一場......比起星期六的戲碼低賽事總是高 5-10%

此個現象..又點解釋?

談笑用兵
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2009 01:31 PM 發表
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去 ...

on9, 完全 Y 曲
.....係有星期日 同老人家飲茶 ge 習慣 ge 人
都係朝早飲 ge, 飲完 下畫就跑馬 lor

唔係咩叫 飲 早 茶.......

柏高又中
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2009 01:31 PM 發表
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去 ...

從來沒有法例規定....賽馬日不可以去飲茶
人可以選擇去賭馬或飲茶..

只有公司的守則規定....作為一個賽馬主持..必須於賽馬日上班....所以無時間在賽日與家人飲茶

談笑用兵
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
話時話 我地果個 廢王之王卡洛斯 貼文區沉左 ge....:zzz:

柏高又中
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 01:35 PM 發表

on9, 完全 Y 曲
.....係有星期日 同老人家飲茶 ge 習慣 ge 人
都係朝早飲 ge, 飲完 下畫就跑馬 lor

唔係咩叫 飲 早 茶.......

定係好似古惑仔某段劇情

年三十由早飲到晚....要阿李sir 來才番屋企?

談笑用兵
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48283
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 01:38 PM 發表
話時話 我地果個 廢王之王卡洛斯 貼文區沉左 ge....:zzz:

卡生.....撇開佢寫陰謀論果D,有D其實寫得幾O岩既...

但老雞就長期派膠:yyy: :yyy:

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/3/2009 01:50 PM 發表

卡生.....撇開佢寫陰謀論果D,有D其實寫得幾O岩既...

但老雞就長期派膠:yyy: :yyy:

plastic chicken:fff:
頂部