賽馬世界

標題: 初o黎步到 , 想問問大家咩係 " 老雞" ?
里昂
一星會員

UID 6051
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 11/4/2011

QUOTE:
原帖由 至理名言 於 1/5/2011 07:28 PM 發表

咁點解你當初又發出呢個問題?

第一頁 已經解釋過 ~~ 唔肯定呢度提及果位 " x 雞" 係咪就係果條友 ~~
頂部
May_Be_83
虛擬馬主

UID 3026
精華 0
積分 0
帖子 4887
港元 3219 萬
存款 11 萬
聲望 118
閱讀權限 20
註冊 25/6/2006
來自 HK

QUOTE:
原帖由 里昂 於 1/5/2011 06:44 PM 發表
依家重係 香討 化身 做 " 天外 xx"  教人睇狀態 ~~

:eee:

天外乜乜話自己係50歲喎。
頂部
里昂
一星會員

UID 6051
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 2/5/2011 12:11 AM 發表

天外乜乜話自己係50歲喎。

乜ching 你唔知佢出晒名 吹水唔沫嘴o既咩 ? 唔識佢真係以為佢同 uncle bill 同輩 o黎呀 ~~

:yyy:
頂部
chhd
二星會員

UID 5313
精華 0
積分 0
帖子 78
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 20/6/2009

QUOTE:
原帖由 里昂 於 1/5/2011 18:58 發表

我識某條傻西 10 年有多 , 由 馬xxx天地 已經識得佢 , 知佢日日都發白日夢做評馬佬 ,  舊年咁o岩同對面海  CEO 肥仔 Lee 口中得知 將會炒佢魷 , 不過我冇單聲佢知 ~~

你連呢條白痴肥仔 CEO 都識既, 又識老雞佢十幾年仲知佢有「吹水妄想症」既人不出幾個...
要我地估或者你開估乜水就免喇, 我地成班人最想知更多老雞既「吹水妄想症狀」, 而唔係來來去去都只識得「老雞最終想入馬會講馬」、「慢肌」、「呢度既規舉就是如此」等等無數次番炒/回帶/洗腦式症狀, 聽都聽到厭晒喇!!:eee:
頂部
May_Be_83
虛擬馬主

UID 3026
精華 0
積分 0
帖子 4887
港元 3219 萬
存款 11 萬
聲望 118
閱讀權限 20
註冊 25/6/2006
來自 HK

QUOTE:
原帖由 里昂 於 2/5/2011 02:37 AM 發表

乜ching 你唔知佢出晒名 吹水唔沫嘴o既咩 ? 唔識佢真係以為佢同 uncle bill 同輩 o黎呀 ~~

:yyy:

同輩?唔好玩啦........
頂部
里昂
一星會員

UID 6051
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 chhd 於 2/5/2011 08:49 AM 發表

你連呢條白痴肥仔 CEO 都識既, 又識老雞佢十幾年仲知佢有「吹水妄想症」既人不出幾個...
要我地估或者你開估乜水就免喇, 我地成班人最想知更多老雞既「吹水妄想症狀」, 而唔係來來去去都只識得「老雞最終 ...

呢條 7 頭 最大問題係 " 小家 " ~!!  成 9日以為自己 tip D  閃閃吓 大熱門 5 次 中一次就好 x 勁咁 ( 呢D 貼士街市呀波菜蓮都識揀啦 )  , o拿o拿 ~~ 到人地  tip  D 冷門 win o左 , 就回你一句  "  D 針 勁o者 " ........... ........ 不 x 知 所謂 ~~~~

頂部
駿先鋒 (Splendid Patrol)
虛擬馬主

UID 6069
精華 2
積分 0
帖子 50581
港元 5605 萬
存款 2800 萬
聲望 2820
閱讀權限 20
註冊 30/4/2011
來自 Liverpool

QUOTE:
原帖由 里昂 於 1/5/2011 18:44 發表
依家重係 香討 化身 做 " 天外 xx"  教人睇狀態 ~~

:eee:

真係同一個人黎:iiii:??

係個邊覆佢POST, 好似小學學搵邏輯謬誤咁:loveliness:
頂部
chhd
二星會員

UID 5313
精華 0
積分 0
帖子 78
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 20/6/2009

QUOTE:
原帖由 里昂 於 4/5/2011 00:18 發表
呢條 7 頭 最大問題係 " 小家 " ~!!  成 9日以為自己 tip D  閃閃吓 大熱門 5 次 中一次就好 x 勁咁 ( 呢D 貼士街市呀波菜蓮都識揀啦 )  , o拿o拿 ~~ 到人地  tip  D 冷門 win o左 , 就回你一句  "  D 針 勁o者 " ........... ........ 不 x 知 所謂 ~~~~

咁呢 d 似係「認叻」多過「小家」喎~:fff:
如果係「小家」通常係有雞講無人講, 有人叉撚廚隻雞就即刻 kill 文兼 ban a/c, 你話你o係馬迷 xx 天地度蒲左咁多年, 無奶油唔知呢 d 規則喎.:eee:而且呢, 今次你 post 文 style 唔同左, 唔通邊打(飛)機邊回文?:fff:
頂部
里昂
一星會員

UID 6051
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 chhd 於 4/5/2011 10:12 PM 發表

咁呢 d 似係「認叻」多過「小家」喎~:fff:
如果係「小家」通常係有雞講無人講, 有人叉撚廚隻雞就即刻 kill 文兼 ban a/c, 你話你o係馬迷 xx 天地度蒲左咁多年, 無奶油唔知呢 d 規則喎.:eee:而且呢, 今次你 p ...

x x 天地果度已經10 年前有多啦 , 印象已經冇乜 , 依跟條 7 頭攪果個 xx 天堂 我已經冇咩參與 ~~~

點樣唔同 ?
頂部