賽馬世界

標題: 助理練馬師余詠詩及練馬師葉楚航
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 21/6/2011 10:13 AM 發表

不過佢讚一讚好又可能會引起誤會:ppp:

點知佢係咪 "對請馬主食波餅" 讚好 :yyy:

行外人點唱都得, 行內人 隨意咁講, 以訛傳訛, 比 D 19傳媒吹多2吹
講講下唔知會變左乜野 :yyy:

柏高又中
頂部
櫻花 (染井吉野)
版主
Point of No Return

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3418
港元 9413 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100
註冊 17/3/2006
來自 New World

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 21/6/2011 12:43 AM 發表
告東尼撬馬畀人背後講閒話,都唔係第一次啦﹗:eee:

就係呢個馬主都唔止一次,上次隻"罐頭刀":yyy:
告仔 我個人都唔係咁鍾意佢,蠱惑 嘅人有好多,但告人呢啲人蠱惑都出面明玩你,我係電視睇佢訪問,佢講嘢時陰陰咀笑個款好似話我明跣你呀 睇你信唔信我講嘢:tttt:

人生兩大要訣 :
1.凡事有例外,任何鐵律都只是指一般情況.
2.切勿孤立單一因素去解釋任何現象.

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
富貴生驕奢 驕奢生淫佚 淫佚又生貧賤
頂部
May_Be_83
虛擬馬主

UID 3026
精華 0
積分 0
帖子 4886
港元 3219 萬
存款 11 萬
聲望 118
閱讀權限 20
註冊 25/6/2006
來自 HK

QUOTE:
原帖由 sw 於 20/6/2011 09:13 PM 發表

因為佢學阿老苗唔收火丫嘛:abcde:

佢想幫波士出氣吧……:funk::funk:
不過,過左火位啦……
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
罰你一萬幾千, 馬會 幫手擺平件事, 執到 la, 為詩妹好 ja

呢獲真係告你誹謗 都幾難甩到身, 到時只唔只1皮
仲有, 告仔咩人 以前發生過咩事, 你咁鬧佢....嘩

柏高又中
頂部
大關刀 (♥李靖筠)
虛擬馬主
小筠隊♥

UID 5330
精華 0
積分 0
帖子 17421
港元 8584 萬
存款 1000 萬
聲望 561
閱讀權限 20
註冊 2/7/2009
來自 優駿世界

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 21/6/2011 11:36 PM 發表
仲有, 告仔咩人 以前發生過咩事, 你咁鬧佢....嘩

同楊生好 friend :fff::fff::fff:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28969
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #25 大關刀 的帖子

剩係 和頭酒都未必只一皮 la :zzz:

柏高又中
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World
祝所有將馬由奸仔度轉走嘅朋友贏馬贏到開巷。

薯片呢段o野競賽小組可唔可以做佢先:fff:

頂部
櫻花 (染井吉野)
版主

UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3418
港元 9413 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 Running 於 22/6/2011 10:06 PM 發表
祝所有將馬由奸仔度轉走嘅朋友贏馬贏到開巷。

薯片呢段o野競賽小組可唔可以做佢先:fff:

薯片都唔係 持牌人士  :yyy:
佢最多只係馬會顧員

人生兩大要訣 :

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
頂部
TOMAA84
三星會員

UID 5951
精華 0
積分 0
帖子 116
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 28
閱讀權限 10
註冊 3/1/2011
看來余詠詩最少5年都不能升正了
就算受委屈都不應說這些話吧,十分不智的,
希望告仔不記仇吧
頂部
櫻花 (染井吉野)
版主

UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3418
港元 9413 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 TOMAA84 於 23/6/2011 06:41 PM 發表
看來余詠詩最少5年都不能升正了
就算受委屈都不應說這些話吧,十分不智的,
希望告仔不記仇吧

唔記仇 就唔會投訴啦,仲要係寫信去添:yyy:
如果一個真係胸襟廣闊嘅人,只會覺得小妹妹口不擇言,最多都只會向應總口頭上申下.
告仔 現在寫信去投訴,根本上係   不罰不休:tttt:

人生兩大要訣 :

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
頂部