賽馬世界

標題: 恨鐵不成鋼
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 1/1/2010 11:13 PM 發表

仲要G1讓磅賽大把,某D小高手仲話澳洲D G1讓磅好唔公平:fff:

人地眼中老美都是美好的:fff:

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48283
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/1/2010 11:14 PM 發表

想當年史提芬o係香港做肥梁主帥o個陣,
佢係示範鼵A洏s高手級騎功!:jjjj:

仲有庇利又係功架十足,當年聖利駿馬贏BC,
排最外檔都可以克服到劣勢贏馬,
又係用騎功去救馬!:gggg:

呢矕N真係高 ...

近d 2個velasquez都唔錯既:ppp: :ppp:

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48283
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/1/2010 11:19 PM 發表

g1讓磅又係濕9左d:ppp: :ppp: :yyy: :yyy:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006
回復 #59 李澤楷 的帖子

之前都話住, rachel 跑 Haskell 可以仲受讓得多過 雌馬果2kg ge....g1 又多過你,
贏又贏過你.....咩 讓磅黎 :yyy:

柏高又中
頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/1/2010 11:14 PM 發表

想當年史提芬o係香港做肥梁主帥o個陣,
佢係示範鼵A洏s高手級騎功!:jjjj:

仲有庇利又係功架十足,當年聖利駿馬贏BC,
排最外檔都可以克服到劣勢贏馬,
又係用騎功去救馬!:gggg:

呢矕N真係高 ...

你再睇下Chris McCarron騎隻鐵勝龍點樣贏兩次育馬者盃, 一次頂住靳能, 一次頂住戴圖理, 真係用少D力都輸ga

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/1/2010 11:23 PM 發表
之前都話住, rachel 跑 Haskell 可以仲受讓得多過 雌馬果2kg ge....g1 又多過你,
贏又贏過你.....咩 讓磅黎 :yyy:

仲有美國最長好似跑到2400米無記錯.

美國泥地好係人都知,但得1場2400米泥地G1貝蒙錦標.

D人仲話香港咁少長途賽事,望下人地老美先啦.數量係多既.不過2400米UP就真係唔入流啦.
頂部

版主
明日 晴 ~ (Little Amapola)

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2008  
UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7023
港元 1048 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
註冊 29/12/2005
來自 「華麗國度」
方嘉柏已經夠好人俾下馬佢騎,但騎馬騎到咁,真係:ppp:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 於 1/1/2010 11:27 PM 發表
方嘉柏已經夠好人俾下馬佢騎,但騎馬騎到咁,真係:ppp:

可能好人先俾馬佢騎,唔好人連馬都唔俾佢騎:zzz:
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/1/2010 11:19 PM 發表

其實 近年國際騎師賽都有美加代表
如果佢地 之前冇谷草經驗下 可以贏到馬 應該都有返咁上下
你睇果年 華拉士拿 騎得起超勁精神後上殺哂 E個美國騎師應該唔差
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #66 李澤楷 的帖子

泥地...得貝蒙....依家多左 BC 馬拉松....2400 都叫馬拉松..... d 人仲笑香港 2000叫大長途 :yyy:

柏高又中
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36640
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 1/1/2010 11:28 PM 發表

其實 近年國際騎師賽都有美加代表
如果佢地 之前冇谷草經驗下 可以贏到馬 應該都有返咁上下
你睇果年 華拉士拿 騎得起超勁精神後上殺哂 E個美國騎師應該唔差

對比個陶立武:fff: .

白艾加,伊偉坨唔錯的.

伊偉樂,穆健和:ppp:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #69 木奇異 的帖子

佢有 d 力, 好過果 d 力都冇 ge 女將

不過我覺得係馬超多 d....
贏 得運寶 ja (韋達騎....4班尾 la....唔好用李慕華贏果場計 :yyy: )
燈膽寶 ja

柏高又中
頂部
Kris
虛擬馬主

UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/1/2010 11:30 PM 發表
泥地...得貝蒙....依家多左 BC 馬拉松....2400 都叫馬拉松..... d 人仲笑香港 2000叫大長途 :yyy:

馬會"官方"叫千八二千做"中距離"ja, 二千叫大長途睇怕都係港澳兩地先興, 大陸跑蒙古馬跑成萬米我都唔知要加幾多個大字係長途前面好囉:yyy:

頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48283
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/1/2010 11:32 PM 發表
佢有 d 力, 好過果 d 力都冇 ge 女將

不過我覺得係馬超多 d....
贏 得運寶 ja (韋達騎....4班尾 la....唔好用李慕華贏果場計 :yyy: )
燈膽寶 ja

不過超勁精神唔係個個迫得起佢d last.....
插班後係得柏寶+螞蟻昌舞得郁:ppp: :ppp:

頂部
您睇我唔到
活躍會員

UID 4947
精華 0
積分 0
帖子 1846
港元 1152 萬
存款 0 萬
聲望 14
閱讀權限 10
註冊 26/11/2008

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/1/2010 11:30 PM 發表

:tttt: 我

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #74 taxi2003 的帖子

咁又係 ge...
睇到 蔡仔騎朝西 真係火都黎, 都冇力 ge.......:iiiii: :yyy: :yyy:

柏高又中
頂部
Kris
虛擬馬主

UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 1/1/2010 11:32 PM 發表

對比個陶立武:fff: .

白艾加,伊偉坨唔錯的.

伊偉樂,穆健和:ppp:

伊禮樂死好命執到隻Smarty Jones遮

Richard Migliore當年冇人肯黎遮

頂部
Kris
虛擬馬主

UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/1/2010 11:41 PM 發表
咁又係 ge...
睇到 蔡仔騎朝西 真係火都黎, 都冇力 ge.......:iiiii: :yyy: :yyy:

朝西都冇力? 唔通佢...:yyy: :yyy: :yyy:

頂部
您睇我唔到
活躍會員

UID 4947
精華 0
積分 0
帖子 1846
港元 1152 萬
存款 0 萬
聲望 14
閱讀權限 10
註冊 26/11/2008

QUOTE:
原帖由 Kris 於 1/1/2010 11:35 PM 發表

馬會"官方"叫千八二千做"中距離"ja, 二千叫大長途睇怕都係港澳兩地先興, 大陸跑蒙古馬跑成萬米我都唔知要加幾多個大字係長途前面好囉:yyy:

就係俾d評馬人教壞晒:kkkkk:
我諗隻馬跑中距離會識合d.下次1400應該好岩跑
隻馬終於跑長途,1800咪岩晒佢發揮
2000米長途賽,都係哩幾隻馬ga啦
2400大長途賽事,立即開始!

又勾起我條根:kkkkk:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #79 您睇我唔到 的帖子

講到尾又係 香港 d 劣質賽馬傳媒 :jjjj:

柏高又中