賽馬世界

標題: 威利來,輸馬迷1260萬W,請小心徐君禮的全熱門馬。
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
威利來,輸馬迷1260萬W,請小心徐君禮的全熱門馬。

徐君禮搏失威利來 輸馬迷1260萬W

昨日國慶賽馬十匹大熱馬取得3W5P不算差,冠軍騎師韋達仍是大熱保衛者,

其胯下三匹大熱門馬,「龍門客棧」、「包裝大師」勝出,「色種靚」亦跑第二,

巫斯義昨日座騎有四匹被捧成大熱門,雖然匹匹馬取得獎金,

但僅勝出「蓮華生輝」,捧場客仍有損失。

至於轉拜東廄門下復出的見習騎師徐君禮,尾場騎大熱門馬「威利來」僅跑第三,

此匹兩倍大熱門,獨贏票數達1260萬,是今季暫時獨贏票最多一匹,獨贏捧場客損失慘重。

頂部
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 1/10/2007 11:58 PM 發表
徐君禮搏失威利來 輸馬迷1260萬W

昨日國慶賽馬十匹大熱馬取得3W5P不算差,冠軍騎師韋達仍是大熱保衛者,

其胯下三匹大熱門馬,「龍門客棧」、「包裝大師」勝出,「色種靚」亦跑第二,

巫斯義昨日座騎有 ...

嘩!三班賽一隻千萬獨贏飛o既馬真係近年罕見。:kkk:

不過呢隻始終唔係見習生騎得起o既馬,唔應該值兩倍咁熱。

畢竟,佢地都係見習生而已,應付大熱門o既心智唔係好成熟,所以唔能夠隨便批評!

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
咁韋達,戴勝,杜利萊,巫斯義果D統計有冇計埋:fff:

潘頓都有一場1.X倍跑第2輸死人:jjjj:

班人無野做玩針對:kkkk:
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/10/2007 12:02 AM 發表

o的人崇洋媚外、又係死硬保守派嘛,梗係插多幾鑊啦!:rrr:

仲要虛偽地話乜o野「愛之深,責之切」喎!不如話佢地輸錢搵藉口去X人!

頂部
raulwong1
活躍會員

08-09年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
威利來發揮無乜問題...係比人吹到佢得十幾蚊姐....照睇點都唔應該十幾蚊架...頭2名肯定超過佢= ="
睇完今季form之後大熱應該係安畋的...= ="
可能係告仔ppg效應...- -
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 2/10/2007 12:06 AM 發表
威利來發揮無乜問題...係比人吹到佢得十幾蚊姐....照睇點都唔應該十幾蚊架...頭2名肯定超過佢= ="
睇完今季form之後大熱應該係安畋的...= ="
可能係告仔ppg效應...- -

徐生發揮冇問題,只係隻馬未Fit同埋唔適合見習生 o者。:hhh:

又證明大部份馬迷係非理性

頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
好似隻浦紅之友咁..有咩理由得4十幾蚊....= ="
我點睇佢d狀態完全未得...- -"
就係因為蔡+達..........唉...
頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
見習生大熱門賣到兩倍係咪你地期望高左D呀?

隻馬換邊個最後都可能係輸, 但係用個咩騎師應該俾返個咩賠率隻馬先? 唔好同我講隻馬揹佢過終點唔駛理.

賭錢真係冇得輸咩? 小野講就得

頂部
真誇張!嵩哥 (的 骰 萱)
虛擬馬主
務 實, 有 承 擔 ! ! !

UID 2171
精華 0
積分 948
帖子 3543
港元 839 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 認字特警

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/10/2007 12:02 AM 發表

勝哥簡直表表者:jjjj:

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/10/2007 12:11 AM 發表
見習生大熱門賣到兩倍係咪你地期望高左D呀?

隻馬換邊個最後都可能係輸, 但係用個咩騎師應該俾返個咩賠率隻馬先? 唔好同我講隻馬揹佢過終點唔駛理.

賭錢真係冇得輸咩? 小野講就得

都係o個句:大部份馬迷都係非理性!:rrr:

呢類人點會唔俾大戶殺晒!

頂部
timothyhin
虛擬馬主

UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/10/2007 12:08 AM 發表

徐生發揮冇問題,只係隻馬未Fit同埋唔適合見習生 o者。:hhh:

又證明大部份馬迷係非理性

下場先追都未遲:lll:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36641
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 2/10/2007 12:10 AM 發表
好似隻浦紅之友咁..有咩理由得4十幾蚊....= ="
我點睇佢d狀態完全未得...- -"
就係因為蔡+達..........唉...

仲有一大棚馬主入哂場:fff:

如果見到賭王,爆冷都分小幾蚊:fff:
頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/10/2007 12:12 AM 發表

唔好講賭錢, 就算做一個決定一廂情願都係危險, 但人往往都係一廂情願, 呢D人性黎冇得講.

頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 2/10/2007 12:16 AM 發表

下場先追都未遲:lll:

有時唔係我認叻,自己心水版貼呢場,威利來只係第四選。

我都知道隻馬今次用質同你鬥,而且上季用徐君禮都跑過你睇,馬擺明係唔適合見習生發揮,呢類超級大熱門點敢放心重注?:ppp:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28970
港元 3453 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/10/2007 12:12 AM 發表

唔殺曬, 都食你一大份 :jjjj:

條 3,8 PQ,
$$33 落到 $$23 :gggg: :abcde::llll:

柏高又中
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/10/2007 12:20 AM 發表

唔殺曬, 都食你一大份 :jjjj:

條 3,8 PQ,
$$33 落到 $$23 :gggg: :abcde::llll:

講埋齊齊開心獨贏啦,你威利來臨場落到2倍,但齊齊開心企硬6.3倍,完全都唔怕同你鬥!:yyy:

頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/10/2007 12:19 AM 發表

有時唔係我認叻,自己心水版貼呢場,威利來只係第四選,都知道隻馬今次用質同你鬥。而且上季用徐君禮都跑過你睇,馬擺明係唔適合見習生發揮,呢類超級大熱門點敢放心重注?:ppp:

再加上呢場好似山高咁講-----3班獎金,2班實力,咁平均的場合唔應該有隻十幾蚊馬= ="
頂部
胡活士
一星會員

UID 2396
精華 0
積分 9
帖子 40
港元 555 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 27/1/2006
來自 中東
前面都有咁多熱門馬得手,咁多條水喉射落去,過千萬無可口非啦,如果零用錢贏埋,我估 威利來一開飛好似蓮華生輝咁 12蚊 係最後先回到15,但一跑完零用錢o個場,一睇就知威利來輸埋,有邊一次大摩贏杯賽會唔起孖 ? 仲要老友 告 擔起彩池
頂部
胡活士
一星會員

UID 2396
精華 0
積分 9
帖子 40
港元 555 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 27/1/2006
來自 中東

QUOTE:
原帖由 Running 於 2/10/2007 12:21 AM 發表

講埋齊齊開心獨贏啦,你威利來臨場落到2倍,但齊齊開心企硬6.3倍,完全都唔怕同你鬥!:yyy:

唔係企硬6.3, 開頭落過得 5.8,只不過係隻1 號落飛幅度太多先6.3倍,威利來臨尾都有2倍
頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
因為之前都有唔少數據話徐君禮博告仔馬勝出率不太好,
全熱門時請小心,別對見習生期望過高。:ccc:

頂部