賽馬世界

標題: 孖寶,三寶,六寶
blocking8964
資深會員

UID 4447
精華 0
積分 0
帖子 222
港元 407 萬
存款 0 萬
聲望 124
閱讀權限 10
註冊 18/3/2008
來自 HK
孖寶,三寶,六寶

其實點解孖寶,三寶,六寶要中頭場先派安慰獎?
頭場中第二,尾場中又唔派?而尾場又不是一定是比較高班,請指教

還有,大家如果真是中左頭場之後要點買,是不是有數可計起碼保到本?
頂部
小武士
虛擬馬主

UID 3452
精華 0
積分 0
帖子 6206
港元 3829 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 1/12/2006
來自 Sweet Memory

QUOTE:
原帖由 blocking8964 於 10/7/2008 02:17 AM 發表
其實點解孖寶,三寶,六寶要中頭場先派安慰獎?
頭場中第二,尾場中又唔派?而尾場又不是一定是比較高班,請指教

還有,大家如果真是中左頭場之後要點買,是不是有數可計起碼保到本?

如果咩都派安慰獎 咁個正獎仲唔分薄晒? :fff:

頂部
thankheavens
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
註冊 15/1/2006
小武士兄說得對......

賠率 與 難度 成正比.......此是必然的......

共產定創富? 好多人成日都想別人共產........
我則希望 創富............利用自己的裝備努力創富

另外..基本上頭關中唔中與尾關的投注沒有關係
沒有理由因為頭關中左..而尾關的選馬會唔同??
我係一個 正宗 夠膽贏夠膽輸 之人
唔會因為中左 頭關而去 ""hedging""

因此...頭關中彩與否..不會影響尾關之選馬......及投注策略

及..... 若果中了2x1/ 孖寶..頭關便怕輸
不如 賭單場算了.............

唔係蝕水都唔夠補..

等如...賭 5x1...過到第4關又怕輸...變 4x1....搞搞下變 3x1...再變 2x1....其實只係單場....但可能抽了幾十巴仙之水.....

談笑用兵
頂部