賽馬世界

標題: 嘩!隔離Discuss支槍講到好有「氣氛」
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 12:53 PM 發表
無話針對咩~ 個個有唔同風格 ~ 一樣rice 養百樣man

你口就咁講,
見到你個簽名你咪又係唔服:yyy:

你有口話人地唔賽前出 tips, 自己又唔賽前出???:yyy:
(人地出果時你都唔知上左馬網未:eee:)

係 wor, 睇唔到你早幾日先註冊 tim:yyy:

柏高又中
頂部
thankheavens
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
註冊 15/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/12/2006 01:05 PM 發表

你口就咁講,

你有口話人地唔賽前出 tips, 自己又唔賽前出???:yyy:

thanks 堅

我都經歷過三年...賽前重心投注分享之日子

只是人大了......客仔及支持者多了....就要改變風格.....
默默建設

anyway.我今季暫時都是輸的...

仍在努力中

頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 2/12/2006 01:49 PM 發表

thanks 堅

我都經歷過三年...賽前重心投注分享之日子

只是人大了......某些野多了....就要改變風格.....
默默建設

anyway.我今季暫時都是輸的...

仍在努力中

如果只係注碼分配上失誤, 適度調整應該冇問題, 如果係揀馬理論出錯咁就好大鑊

頂部
真誇張!嵩哥 (的 骰 萱)
虛擬馬主
務 實, 有 承 擔 ! ! !

UID 2171
精華 0
積分 948
帖子 3543
港元 839 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 認字特警
造馬就點都有 問題係你跟唔跟到:fff:

頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/12/2006 01:51 PM 發表

如果只係注碼分配上失誤, 適度調整應該冇問題, 如果係揀馬理論出錯咁就好大鑊

每段時候都會檢討的

基本上我每年都會經歷低潮....
問題係如何及何時在低潮中找回升勢......

現在仍是努力中...

thanks
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2006 02:05 PM 發表
乜原來呢場係「集體創作」o黎架,點解我輩後生又睇唔到o既?:eee:

快 d 過去睇野 la, 有人夠膽出聲反佢地:eee: :eee:

柏高又中
頂部
大力婆
一星會員

UID 3448
精華 0
積分 0
帖子 30
港元 230 萬
存款 200 萬
聲望 8
閱讀權限 10
註冊 28/11/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/12/2006 01:05 PM 發表

你口就咁講,

自己又唔賽前出??? <--因為我屎 成日輸出定左咪累街方....

而且我又唔會post 贏錢記錄,我屎就屎,又唔係d 咩

你咁幫佢,你又佢裙下之神?:eee: :eee:

我都無話咩,唔通你又係分身?

不過是但啦~ 鐘意咪講兩句,唔鐘意咪搭搭訕囉....:fff: :fff:

最曾認咩認咩,邊個有本事,對自己選馬咁得既...

請賽前post........... 大大注個d...中左我咪服囉!

點解買左又唔post 中左先post,橫點都買左,點解唔post 比人呢..............:ddd: :ddd: :ddd:

自我滿足之無能人仕--黃包皮
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36663
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 05:05 PM 發表

自己又唔賽前出??? <--因為我屎 成日輸出定左咪累街方....

...

咁緊張人地贏錢記錄做咩??
你唔信就咪理人啦,但係你又理,摶乜:fff:
唔通你眼紅??還是黎攪屎的:eee:
唔該閣下成熟D好冇??
:fff:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/12/2006 05:10 PM 發表

唔該閣下成熟D好冇??

拿, 都話果班友黎黎去去都係果招 ga la:yyy:

-- 一幫天樂口的人, 就係佢的分身 同埋 佢裙下之神:eee:
le 句對白係咪好鬼熟呢:yyy:
-- 唔鐘意人地又要睇人地 d 野:yyy:, 又係咁
死未, 佢 d 行為真係好似之前被 ban 果班友:aaa:

你都係嬲人地唔賽前 send tips 俾你 ge,
你咪出聲 law, 唔駛兜咁大個圈 wor,
你老幾啊??? 老馮 post 出黎俾你睇架??

唔鐘意人地咪唔好睇佢 law, 你 d fd 響 xx ah:fffff:
好行夾唔送, 的士門口有, byebye:iiiii:

柏高又中
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 05:05 PM 發表

...

從來都沒有人要你服.....亦從來無須要要人服.......
做人最主要的目的是為自己及身邊親朋戚友.......共同建立美好生活圈子.....

再次轉貼本人最喜歡之名句參考參考

"Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people."
Eleanor Roosevelt
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/12/2006 05:10 PM 發表

唔該閣下成熟D好冇??

另一點好好笑的, 就係 天樂根本 事前事後都冇在 rw post 過投注紀錄,
明顯佢係黎攪事 la:yyy:

點解買左又唔post 中左先post,橫點都買左,點解唔post 比人呢..............:ddd: :ddd: :ddd:
講到尾先出重點, le 句已經顯示左佢明顯係眼紅:yyy:

柏高又中
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
從來都是輸就是輸....

相信此個注碼不算細..

但....與人無尤......與騎練更無尤

全是自己看錯..
下次努力..
頂部
吉野名捕
過客

UID 3333
精華 0
積分 62
帖子 182
港元 52 萬
存款 0 萬
聲望 10
閱讀權限 10
註冊 15/10/2006

QUOTE:
原帖由 <i>thankheavens</i> 於 2/12/2006 06:02 PM 發表<br />
從來都是輸就是輸....<br />
<br />
相信此個注碼不算細..<br />
<br />
但....與人無尤......與騎練更無尤<br />
<br />
全是自己看錯..<br />
下次努力..

<br />

講開又講,天樂你覺唔覺得企業精神要蘇銘倫個d騎法先至發揮到佢d後勁 ??
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 吉野名捕 於 2/12/2006 06:19 PM 發表
<br />

講開又講,天樂你覺唔覺得企業精神要蘇銘倫個d騎法先至發揮到佢d後勁 ??

其實大摩近排都唔係太有勢...而蘇仔就來來港

有可能是部署那段時間攻擊

還有一點...此馬開始慢腳...相信會慢慢加程了..

對上是個人賽後輸了之檢討...
希望下次有改進

thanks 吉野兄

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13222 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
蔡約翰都不知不覺地有料到 ... 因此 ... 蘇銘倫一殺到就黎 ... 絕不出奇 ...

反而我想知 ... 點解隻開心可以冷到咁 ... 我岩岩先返 ... 賽前連排位都唔得閒睇 ... :ppp:

大力婆 ... 請不要把其他網的事情捲進本網 ... 做成罵戰 ... 謝謝 ...

頂部
大力婆
一星會員

UID 3448
精華 0
積分 0
帖子 30
港元 230 萬
存款 200 萬
聲望 8
閱讀權限 10
註冊 28/11/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 2/12/2006 11:42 PM 發表
蔡約翰都不知不覺地有料到 ... 因此 ... 蘇銘倫一殺到就黎 ... 絕不出奇 ...

反而我想知 ... 點解隻開心可以冷到咁 ... 我岩岩先返 ... 賽前連排位都唔得閒睇 ... :ppp:

大力婆 ... 請不要把其他網的事情 ...

其實我不是針對咩咩網,只過見到好多網,賽前又唔post d 記錄,贏左又大大個字post,又話買幾多10萬8萬...

等同馬後炮有咩分別,我慶就係一dd 馬網覺得自己真係咁勁,為何唔賽前post?怕咩驚咩丫...

怕:就係成日輸,無人再信

驚:就係無人再買佢地既產品

不再回此post ,免得再惹起罵戰,

呢個世界咩人都有,你信就咪跟,唔信咪唔跟.

只不過係談論d 成日post 贏錢記錄,去sale自己d產品幾掂

但事實呢...............?就自己先知喇

自我滿足之無能人仕--黃包皮
頂部

版主
明日 晴 ~ (Little Amapola)

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2008  
UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7025
港元 702 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
註冊 29/12/2005
來自 「華麗國度」
慢步速就話人做馬 但係到國際賽香港馬5係好鐘意慢步速咩:fff:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 3/12/2006 11:34 AM 發表

其實我不是針對咩咩網,只過見到好多網,賽前又唔post d 記錄,贏左又大大個字post,又話買幾多10萬8萬...

等同馬後炮有咩分別,我慶就係一dd 馬網覺得自己真係咁勁,為何唔賽前post?怕咩驚咩丫...

...

咪扮野 la 哥仔:yyy:
你頭2句 咪係將 其他網的恩怨帶埋黎 rw law:yyy:
你咁正義過 賽xx堂 plx, 果面有好多你的朋友:eee:

主席上一個 post 先 警告完你, 你又黎過:eee:

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28978
港元 3503 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
唔回 le 個 post??過2日你咪又黎過:yyy:
上幾次果 d 攪事分子都係咁講ga la,:fff:

哈哈, 我諗到你係邊個 la:yyy:

柏高又中
頂部
版主
談笑用兵

UID 2312
精華 1
積分 45
帖子 1511
港元 1925 萬
存款 0 萬
聲望 7
閱讀權限 100
堅哥......唔使理佢了

事實及結果證明一切

無論怎樣反都冇用....年年都會有不同之名字反..卻年年都有好多生意及人流......
事實就係......那網之人流及hit rate越來越多,.......那網之骨幹長期生存及賭大錢..
生意亦越做越大....

夾硬用個人思想去反證及挑戰已發生的事實.,..只是帶出膚淺的一面......

小事一件而已......我從來都沒有放此些反調在心......

thanks 堅哥.......
一笑置之.......繼續賭錢玩樂吹水..

頂部