賽馬世界

標題: 為辛勤的儀仗馬致敬
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 09:50 PM 發表

2大高手之..其一正是澳洲幫德文~~:loveliness:

佢嘅表演令我尖叫:gggg: :gggg:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36613
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 09:37 PM 發表

真係好慘......方仔都吾知用咩谷過 五五波:bbb:

竟然而家都係無咩人鬧方嘉柏,呢D人緣真係好重要丫:gggg: :fff:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 6/1/2008 09:59 PM 發表

竟然而家都係無咩人鬧方嘉柏,呢D人緣真係好重要丫:gggg: :fff:

我同佢一d都吾fd:rrr: :rrr: :bbb: :bbb:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36613
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 10:03 PM 發表

我同佢一d都吾fd:rrr: :rrr: :bbb: :bbb:

問題而家好多人剩係識得鬧馬會.有冇諗過馬匹退出係練馬師有權話事:zzz: .

既然都決定換人即係方仔答應啦:jjjj:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 6/1/2008 09:59 PM 發表

今日佢威麻...一隻馬榮休~~

一隻馬踢跛人~~

邊個敢鬧佢~~:fff:
頂部
Beckimike2
二星會員

UID 2904
精華 0
積分 5
帖子 90
港元 335 萬
存款 0 萬
聲望 10
閱讀權限 10
註冊 14/6/2006
隻馬咩名?以前跑過?:xxx:
頂部
raulwong1
活躍會員

08-09年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
好似叫喜多勝,大摩果隻....
咁岩大摩同場又贏左隻步步勇..唔知大摩有冇D咩特別FEELING呢..= ="?

最愛三寶----->1.告魯夫
                   2.電子麒麟
                   3.好利威

頂部
raulwong1
活躍會員

08-09年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
今次呢個責任絕對係方嘉柏同馬會最大
55波平時唔係咁的....可能真係同操練有關,但已經整傷了湯仔
作為練馬師,好應該了解自己隻馬的脾氣的.....
但居然唔退出...我相信換人應該係練馬師的意思,馬會應該唔會主動叫佢換人再黎過...
但方仔在得番幾分鐘之下要求換人....馬會竟然接納.....
之前馬會99.9%都唔會比咁樣換人的...但如今....
馬會同方仔的決定,結束了一匹馬的生命.....= ="
真係好心酸...

最愛三寶----->1.告魯夫
                   2.電子麒麟
                   3.好利威

頂部
智弱網民
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3589
精華 1
積分 0
帖子 3743
港元 4405 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 22/2/2007
一隻7歲老馬無啦啦發脾氣, 多數係隻馬本身有內在毛病唔想跑:tttt:

馬會俾佢換人, 好可能係場馬會得返7隻馬, 馬會唔想太少馬跑既原故...:rrr:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48274
港元 4623 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 7/1/2008 01:46 AM 發表
好似叫喜多勝,大摩果隻....
咁岩大摩同場又贏左隻步步勇..唔知大摩有冇D咩特別FEELING呢..= ="?

大摩自己都未必記得佢有隻咁既馬:kkkk: :kkkk:

頂部
新水星
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 2204
精華 0
積分 195
帖子 5912
港元 9852 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 烏托邦

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 7/1/2008 05:54 AM 發表
一隻7歲老馬無啦啦發脾氣, 多數係隻馬本身有內在毛病唔想跑:tttt:

馬會俾佢換人, 好可能係場馬會得返7隻馬, 馬會唔想太少馬跑既原故...:rrr:

小方成日傷住操、傷住出
的啦:rrr:

HK:發財先鋒(紐)、(嘉應傳承(愛))、(安騁(美))、智取神駒(智)、大至尊(愛)、競駿飛翔(法)、九五赤兔(英)
JRA:Hayayakko(夏威夷王),Mama Cocha(黑船),Hyams Beach(Drefong),Kalpa(滿樂時),Amante Bianco(Henny Hughes),Solomon(覓奇島)
頂部